31

Анонимен

преди 7 години

"Британският премиер поздрави българския за третия му мандат"Пука му на някой за поздравите на наглосаксонската ***.

30

Анонимен

преди 7 години

Видяхте ли бе, Батко научи Английски език и как си хортува с Тереза!!! Обича Батко да се образова, да чете, нищо че до края на Винету му остават още стотина страници. Вие викате, че бил неук. Не е, оправя се човека. С Тереза си хортуват, с чичо Доналд скоро, дори си пишат.

29

Анонимен

преди 7 години

До сс 29Не! Ние сами си ги докарваме без никой да ни пречи!

28

Анонимен

преди 7 години

до 16По-мързеливи от нас са може би гърците.

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Не е само това! Първите концентрационни лагери са английски в Южна Африка! Имат си грехове и си ги изплащат! От друга страна са подарили културата си без да се церемонят и продължават да го правят съвсем безкористно! А ние - масово прости с оакана култура (а сме имали) от нас самите най-вече! Имахме прекрасна страна и я окепазихме от алчнотия и простащина и не се спираме!

26

сс

преди 7 години

В България се обича само Германия и Русия. И от двете сме видели само национални катастрофи. Факт.

25

Анонимен

преди 7 години

Развеждат се и после тя иска секс.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26 Ама и аз това "викам"! Българският език трябва да стане задължителен в английските училища вместо испанския!

23

Анонимен

преди 7 години

Тая колко и да му говори на Борисов нема да я разбере. Да вземе да научи малко български да не се излага пред хората.

22

Анонимен

преди 7 години

До lili 19Какво да му викам като знам че сме си мърди в повече с малки изключения! Не ми е приятно разбира се ама ако знаете на какво съм бил свидетел направо ще онемеете! Например: група наши общи работници с гаща-плява английски обясняват на английския формен как те издържат мързеливите англичани живеещи на социалка! Резултатът беше не в интерест на българчетата и им се обясни доста подробно къде се намират и къде да отидат щом не им харесва! Разбраха го макър и не веднага но беше късно!

21

Анонимен

преди 7 години

Не си спомням да сме вързвали индийски въстаници за оръдия и отстрелвали!Така че айде по кротко короната!

20

Анонимен

преди 7 години

с тези диамантени обувчици... все едно гледам холограма - Нинова- Мей - Люпен, 3те могат да напишат една и съща книга - изкуството на лъжата.

19

Анонимен

преди 7 години

Тереза не се притеснявайте, наще фирми са международни и работим с цял свят. На кой каквото му трябва ние го имаме :) Конграчулейшънц за Брекзита и ако ви трябват съвете в борбата с контрабандата, нелегалните мигранти и прочие, сиреч ние имаме и кадрите и ресурса да ви помогноем.

18

Анонимен

преди 7 години

Който каже едно лошичко за някой западна страна,айде става руснак.Затова сте прозти българите от бандата на тиквите.Гледайте си себе си, стига с тез руснаци.Баща ви да не ви е правил на няколко ракии, а майка ви да е заспала на плажа.Погледнете се в огледалото и поработете над себе си външно и повече вътре в себе си.Не ме интересуват руснаците, нито западняците на които ближете задниците.Държавата разграбена и унищожена като след марокански скакалци,те си губят времето в плюене....

17

lili

преди 7 години

Ние България с Англия не я сравняваме-и не можем-така е:)Обаче такива думи по наш адрес се изляха-а сега???На това какво му викаш?

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15 То понеже ние българите най-много си обичаме родината та сме я подредили да "расте и да не старее"! Нямаш ли уважение първо към себе си не очаквай чужденеца да те уважава! Ние сами си докарваме пипера в носа и после се ядосваме че не ни обичали! А защо англичаните нямат същото отношение към швейцарците? Германците? Французите? Шведите (не нашите)? Норвежците? Финландците? Холандците?

15

Анонимен

преди 7 години

До lili 16Точно фактите не са били никога в полза за България! Особено ако се опитаме да сравним сегашното състояние на България с това в Англия!

14

lili

преди 7 години

Ще поживеем ,ще видим,на Европа и писна от тия мързеливци-и те сами си гласуваха:)Факт е че сега друга песен запяха:)))Когато фактите говорят...............:)

13

Анонимен

преди 7 години

Напишете, тереза мей неще повече неграмотни бьлгари на острова, ще прочетете такава омраза срещу Бьлгария кьдето никьде несте я чували по света!

12

Анонимен

преди 7 години

До lili 9За съжаление по исторически факти дебелия винаги е бил за българите! Повечето англичани умеят да мислят а ние?