7

кокал

преди 7 години

До ПатриотИ не изпускай кокала !!!! Това е последната ти възможност.

6

ognyanz

преди 7 години

До "1111111": Съгласен съм с теб. Гербаджиите се мъчат да имитират агресивната п'ростотия и банкянските остроумия на бат'си Бойко и има хора, които мислят, че такива трябва да бъдат успешните политици. Затова нито Станишев, нито Михов бяха за тях проблем. Корнелия Нинова определено е агресивният политик, когото няма така лесно да натикат в ъгъла. Затова и се търси с лупа опозиция срещу нея.

5

1111111

преди 7 години

Михов е добър професионалист но кротък ,възпитан и въздържан човек.Просто срещу агресивната простотия на Цветанов,Соколова най вече Борисов и цялата герберска пасмина такъв човек просто няма шанс.На хората им харесва простия,арогантния,наглия -мутренския тип.Интелигентния и умния не се харесва на простолюдието.Герберите го усетиха и затова успяват -нахални,арогантни,селски манталитет и виждате ли -ТЕ БИЛИ ЧАСТ ОТ НАРОДА !Какво повече да говорим.

4

Анонимен

преди 7 години

Тая не става и нейните ще го разберат . Като загуби още 1-2 вота.

3

анонимен

преди 7 години

Не БЕ,ти не разбираш,че напрежение трябва да има,трябва все някой да оплюва Нинова защото в момента такава е герберската политика.Сергей го отсвириха-плюха,медиите помагаха,Орешарски го отсвириха -умни и недотам умни,красиви и недотам красиви но по телевизиите бяха само красивите-и Захариевата беше там и него го орезилиха-жалко добър професионалист,сега е наред Нинова-дерзайте братя,в ръчичките ви е оглозгайте я-то и затова читав човек не остана в тая държава -само простотията вилнее.

2

Патриот

преди 7 години

Режи до кокал!

1

стоянка

преди 7 години

михаил миков имаше разумно поведение,а сега ?