18

Анонимен

преди 7 години

Това на снимката от кой пол е?

17

Анонимен

преди 7 години

Трябва да си голяма oтрeпkа за да го правиш.

16

Анонимен

преди 7 години

Избора и възпитанието на домашен любимец говори на 100% за умственото и мисловното развитие на стопанина. В нашата селс*ка държава, какво да се очаква от глупави момчета с плоски челца, които могат само да сричат - естествено, че ще си сложи анцуга и ще изкара питбулчето на разходка без каишка и намордник и ще ходи да тормози с него хора и животни. ****ска история, трябва да има евтаназия и за самите стопани!

15

auuu

преди 7 години

Тази с големите джуки може да ми го прилапа. Първо разкарайте уличните кучета от улиците тогава говорете *** !!!

14

Киликанзер

преди 7 години

Имам чувството че България води по брой питбули на глава от населението. Комплексарска работа.

13

До Котка

преди 7 години

Ами тогава да приспим и доберманите, каракачанките, овчарките и всички по-големи кучета, които смятаме за заплаха. Всъщност хора като теб са за приспиване, които си нямат и на идея за това, че всяка порода има нрав и характеристики на нрава, както и това как трябва да се отглежда дадено животно. Уви, по-лесно е да сложиш някого под ножа, отколкото помислиш малко. Никое животно не би се хвърлоло в бой за кеф, забавление и пари. Това е човешка черта, не животинска!

12

Ася

преди 7 години

Не мога да разбера, защо да страдат животните, заради човешката алчност. За незапознатите - питбула не е агресивна порода, но ако бъде озлобено едно животно това е друго. И пинчер да е - да го озлобиш и той ще се бие. Не обвинявайте породата за глупостта на редица ***. Кучето ли е виновно за това? То иска да се бие?!

11

АЗ

преди 7 години

До Анонимен: Относно кучетата във Гърция там нещата са малко по-различни. Точно броени дни преди Олимпиадата във Атина всички улични кучета се натровиха съвсем случайно заради туристите и си решиха кардинално проблема..

10

Анонимен

преди 7 години

Мале, тази последната от репортажа как е подула силиконовите джуки!

9

Котка

преди 7 години

Значи излиза, че кучkарите освен че са човекомразци, те са и кучемразци. А от всичко страдат нормалните хора, които искат да няма феkалии по тротоарите, а в парковете -само катерички и патици, може и зайци, както е в Германия. Всички бездомни кучета да се заловят за 1 месец и да се приключи. Всички домашни с чип и на каишка. А питбулите са се забранят- всички питбули да се приспят и точка!!!

8

Анонимен

преди 7 години

уличен

7

Анонимен

преди 7 години

Какво е "личен любимец"

6

Анонимен

преди 7 години

Хванали в Пловдив 40 питбула и вместо да ги приспят ги оставили на издръжка от данъците ни.

5

ГАД

преди 7 години

Кучетата на такива стопани да се захранят веднага с кайма, примесена с антифриз, поставена в парковете!

4

Анонимен

преди 7 години

Забранете агресивните породи и стига сте ни занимавали с кучкари.

3

прагматик

преди 7 години

Неправителствените организации за защита на животните следва да организират и контролират популацията на уличните кучета, да им осигурят периодично обезпаразитяване и имунизиране, които от тях желаят- да ги приберат и гледат като техни деца. Нали много ги обичат- нека да се погрижат адекватно за тях, не само да реват като вдовици за...

2

Анонимен

преди 7 години

Злобни и агресивни хора, неработещи институции. Нищо ново.

1

Анонимен

преди 7 години

Е как в Гърция не видях едно улично куче? Значи щом там може, и тук е възможно! А не разни кучелюбци да вземат милиони, без да правят нищо.