28

АTAKICT

преди 7 години

До Джедай МастърНЕ МОЖЕ ДА ВКАРА ЗАЩОТО СПОРЕД РЕФЕРЕНДУМА ДЕПУТКИТЕ СТАВАТ 120 И ЩЕ ВЛЕЗЕ В ДЕЍСТВИЕ АК --47

27

zz

преди 7 години

Цвете,Цвете! Правите се на божи кравички пред народа,но и вие не сте съгласни напълно с референдума. И знаете,че няма да мине. Поне си дръжте на думата да намалите на левче държавната субсидия за партиите. Но и това няма да направите... Вече от доста време ви сърбаме попарата.

26

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !АКО С ИЗБОРИ СЕ СМЕНЯШЕ СИСТЕМАТА ЩЯХА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СИСТЕМАТА СЕ СМЕНЯ САМО С--РЕВОЛЮЦИЯ ЦАРСКАТА СИСТЕМА В РУСИЯ БЕ СМЕНЕНА ПО ТОЗИ ЕДИНСТВЕН И СПАСИТЕЛЕН НАЧИН НАРОДА ПОЛУЧИ ДОСТЪП ДО СВОИТЕ ПРАВА---ПРАВО НА ТРУД ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ БЕЗПЛАТНО МЕД ОБСЛУЖВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ ЗАКРИЛА ОТ БАНДИТИЗЪМ И Т Н ТАКА БЕШЕ И В БЪЛГАРИЯ ОТ 1945---1999 СЕГА Е БЕЗПОЩАДЕН ФАШИЗЪМ ПОДКРЕПЯН О КРЪВОПИИЦИТЕ ЕС И НАТО

25

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА 27Вай, вай, вай......на бас на 5 лева, че на следващите парламентарни избори гербаджиите ще вземат не повече от 15%!!!! Помни ми думата, те виждат как нещата по света се преобръщат и искат само до 2020 година да доокрадат всичко по фондовете, а после.....е, като в историята....потоп! Отдавна не бях виждал по-корумпирана "партия"!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Пак президентът ли ви е виновен, бе некадърници ?А кой увеличи парното, водата и газта 30% и е подготвил увеличение на тока и бензина с 50% ?Пак ли президента или герберасктата КЕВР ?

23

Анонимен

преди 7 години

ЧЕС и ЕБН съдят България за 800 милиона евро във Вашингтон и искат шоково увеличение на тока.

22

До Б.Б.

преди 7 години

. Поевтиняване на природния газ-забравете.Булгаргаз иска ново поскъпване.новина от днес.

21

Анонимен

преди 7 години

Мажоритирарния вод събра най-малко "за"! Останалите въпроси получиха почти 100% одобриние, но останаха на заден план и почти не се обсъждат. КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР?

20

Анонимен

преди 7 години

Електронното гласуване е най-добре и няма нужда от мажоритарно на 240 лъжци и всеки над 18 г. ще може да гласува директно от смартфона си за всеки закон и съдебно решение.

19

Хитър Петър

преди 7 години

Изтрещяли герберасти, вземайте си хапчетата. Искате да си гарантирате диктатурата с нови закони, но ще има преврат, ако спечелите следващите и по-следващите избори. Народът вече ще се вдигне на бунт и ще махне не само ГЕРБ, а и другите подобни на ГЕРБ, а именно БСП.

18

Анонимен

преди 7 години

Избори от 3-4 тура и увеличаване на местата за депутати до 1000 души и повече жени, роми и турци в управлението.

17

Анонимен

преди 7 години

По-малко депутати, по-малко кметове, по-малко министри и ще останат само най-добрите и тогава няма нужда от скъпи избори.

16

Кеф...ха,ха,хаааа

преди 7 години

Боко ,МАЙ... печели и ....в двата случая!!!Явно ше се наложи , мадам Корнели...да рпезне мераците на Дългия ./...нема да и стигнат парите при "мажоритарния вот"..../

15

mont

преди 7 години

zasto glavnokomandvastiat bg armia v afganustan ste varshi tazi rabota?!politicheskite psihiatri, geografi, geolozi, zoolozi, biolozi, ornitolozi, lozari, darvari, sekachi, pazachi, seiachi, gradinari i injeneri da ne sa v zapas?!

14

Анонимен

преди 7 години

Да започнат с намаляването на броя на депутатите и на субсидията, там никой не им трябва.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев ще върши цялата работа на това правителство, значи ГЕРБ и парламента изобщо не са ни нужни и следва да им снемем функциите, заплатите и субсидиите.

12

Джедай Мастър

преди 7 години

Сега като направят райониряне за чудо и приказ - напр. София един район, Банкя и Учиндол по 5, гледай как Тиквата ще вкара 250 депутата.

11

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Ха-ха"Герберите може да поискат от президента да им направи крем-карамел?!!!"...-----------------------------------------------------------------Той прави само крем Кремъл-ел...

10

Стоян

преди 7 години

Стига с този мажоритарен вот На изборите бях член на комисия/секретар/ От малко повече от 600 подадени бюлетини в близо 80% бяха отбелязани въпросите за броя на депутатите и партийната субсидия Защо не се провери колко от гласувалите са за мажоритарен вот

9

Кеф....

преди 7 години

Сега ше гледаме СЕИР-----как мераците на КОМУНИСТА от Учиндол ......бива посечени от собствената му Партия!