85

спете спокойно деца

преди 7 години

"Всички живо тни са равни.Но някой са ПО РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ!"Джордж Оруел от романа ''Фермата'' . Няма да ревете ,няма да капризничите ,ще сте послушни ро би .Ще си плащате и усмихвате и радвате под звуците на масо нската музика на Бетовен "Одата на радостта"

84

Анонимен

преди 7 години

Само че победата във Франция е с участието на над 10 млн. граждани от чужд произход и гласове от островите. Но нали това е целта - обезличаване на европейската култура. Само за миналата година има между 30 и 40% спад на посещенията в Париж от европейци и Далечния Изток. Думи на Макрон: "Френска култура на съществува". Да им е честито.

83

Първан Симеонов е

преди 7 години

нищо друго освен едно платено ло по та ло. Ние и сега сме на задна скорост. Примери: с колко по-малко се плаща в БГ за единица площ, за глава *** и за всичко останало. Какви нищожни квоти имаме в сравнение с другите страни и това досъсипа производствата ни. Като се добави и затварянето на АЕЦ и концесиите дето ни ограбват златото и другите ценни метали, а за Бг по-малко и от 1% - просто смешно, ако не беше много тъжно.

82

упс...

преди 7 години

Европа потегля на няколко скорости, ние не сме в първата------Е, някои се движат на първа, други на втора, а ние сме единственните движещи се на Задна!

81

Анонимен

преди 7 години

Нищо му няма на ЕС ,проблемът е 4е Русия и САЩ се опитват да му вкарват прът в колелата , изпращат терористи и какво ли не още .Сега разбирам защо Хитлер искаше да ги постави на място .

80

Анонимен

преди 7 години

Абе ное трета или пета задна сме? Да ни определят най после, че да си знаем. То ЕС май няма предни. Все ни е отзад.

79

Rally

преди 7 години

Ние отдана си караме на различна скорост, превключили сме на R и си се возим

78

bolbov

преди 7 години

България в Европа е добре лошо е че народа не можа да го разбере.

77

Анонимен

преди 7 години

ЕС позволи на интернационалните концерни да разрушат индустрията на източноевропейските държави и да ги превърне в евтина работна маса на Запада.

76

Анонимен

преди 7 години

ЕС се намира в екзистенциална криза, която рано или късно ще приключи с неговото разпадане, защото още от самото му създаване е създаден на грешни принципи. Даже и в момента ЕС не може да заеме единна позиция по важните проблеми като миграцията, еврото, външната политика, сигурността, икономиката, монетарната политика.

75

ГЛЕДАХ ПАРАДА

преди 7 години

на 6 май и после гледах на един сайт парада по случай 1300 години БЪЛГАРИЯ. Разликата беше ОГРОМНА. Тогава от 300 бойни самолета прелетяха поне 30. Сега минаха и 3-те последни в изправност. Пак същите

74

ПЪРВА ЗАДНА

преди 7 години

и единствена. Добре, че няма повече. Иначе досега 28 години напред с пълна скорост към пропаста в ЕС и НАТО

73

Ddd

преди 7 години

Да се напрви европейска прокуратура и съд и да махнат нашите И може да изравним скоростите

72

Дурак

преди 7 години

Абе Симеонов ,колко степенна е тая скоростна кутия Европа?

71

Зозо

преди 7 години

Ха хаааааа, пак ли ще се разпадат ЕС, НАТО, фалит на САЩ и още путински глупости? Последно кога? Пак се посмях :) Ушанковците сте безпомощни комедианти!

70

Анонимен

преди 7 години

ЕС е погрешна конструкция която е обречена на разпад.

69

Анонимен

преди 7 години

Вижте какво се нарича завис преди малко срещам човек които се пребоядиса от една партия в друга незнаино защо същия тоя човек зе да умува за село защо била идвала шевката на герб казвам не стига че друга личност като човек в това село нее идвала ми и завижда бивш човек явно завистник евала на тази жена за втори път ни уважи това е от значение а тия нямам думи

68

Бледоликия

преди 7 години

Големите късметлии се оказаха 65-80 набор българи.Последните с хубаво детство,подреден живот и бяла Европа-чиста и неопетнена.Сещам се как допреди 25 години и в така наречената Западна Европа се обръщаха да гледат след чернокожи и арабели.Сега не смеят да погледнат в очите дори касиерката в Лидл,Кауфланд,Алди,Алберт Хайн ,за да не ги обвини в расизъм.Белите хора са се наредили на опашката а продавачките си говорят една през друга на арабски,турски или марокански......

67

Циник

преди 7 години

МакАрон е умен...ще довърши това, което Меркел пропусне!Африка, и Арабия ще опасат останалото!

66

Анонимен

преди 7 години

Все повече хора в Европа разбират че ЕС в тази си форма е вреден и ги заличава за сметка разни араби и африканци.