123

Анонимен

преди 7 години

Чудесен подарък за празника на ЕвропаВива Франция.

122

ууу

преди 7 години

Когато една уФцъ падне в пропастта другите след нея не спират. Овчедушието го виждаме в Европа-та, а пропастта е дълбока.

121

Анонимен

преди 7 години

предадоха се те.при нова война - брекекзита няма да ги пожали

120

Анонимен

преди 7 години

Нека се радват глупаците, скоро неолибералния им строй ще бъде сменен от шератско-фашистки. Той Ердоган ще ги оправи всичките

119

гп

преди 7 години

Тъпите сатанински либерали превзеха света. И в Библията е казано, че ще стане много, много зле и тежко на земята преди нещата да се оправят отново.

118

Анонимен

преди 7 години

Тази сутрин, кремълският гном е записал в дневника си печалният извод "С атентати не става, с лъжи не става, с всяване на страх не става, с хакерски атаки не става, с подкупи не става. Как ще я карам аз и бедната ми Русия от тук нататък?" На страницата са паднали и 2 свещени путински сълзи, но гнома е стиснал юмруци и се е заканил "Ну Европа, погоди"

117

Анонимен

преди 7 години

Макарон

116

Анонимен

преди 7 години

Макарона не може ли и нас да ни оправи.

115

К.М.Т.

преди 7 години

До Д. ДимитровЕврейските фамилии се разпореждат навсякъде, не само в политиката! Аз примерно четох, че изборът на папа Франциск за глава на католическия свят далеч не е случаен. Той самият е *** на масоните, който би трябвало да се бори срещу такива. Какво остава тогава за някакъв вчерашен пикльо, женен за жена на възрастта на майка му? Много ясно, че ще е техен (на еврейските фамилии, които спомена), няма да е нито наш, нито на французите, дефакто и те не го искаха!

114

Анонимен

преди 7 години

Сега Франция първа дама ли ще си има, или първа баба, не мога да разбера?

113

Жилбер дьо Лафайет

преди 7 години

"Честита поредна марионетка... Европооо, умираш!"Марионетка си ти и такива като тебе. Яд ли те е, че французите избраха Макрон?Пукай се, *** нещастен!

112

Анонимен

преди 7 години

Русофилски вой...

111

Анонимен

преди 7 години

Ако 39 годишен мъж учител си ляга с 14 годишна негова ученичка във Франция (не в България, в България от 14 години вече е законно) щяха да го вкарата моментално в затвора за педофилия. Ама нали сме феминисти, ако учителката си ляга с малолетен ученик това не е педофилия а толерантност.

110

Анонимен

преди 7 години

Бабата си е лягала с него още когато е бил на 14 години ученик, а тя на 39 му е била учителка. Крили са се една година защото под 15 години е незаконно във Франция - води се педофилия и се наказва със затврор. А в САЩ Роман Полански още не смее да се прибере защото ще го арестуват, че преди 30 години си лягал с 15 годишна. Геронтофила Маркон да внимава с бабата ако ходи на посещение в САЩ, да не я арестуват за педофилия.

109

Д. Димитров

преди 7 години

Е, фамилия Рлтшилд вече си имат и президент... Не че предходните не са били под тяхно влияние, но вече дори не го правят задкулисно! Французите си избраха Б и сексуален водач, със съмнителна репутация, човек който никога преди не се е явявал на избори. Вижте коя е жена му, от къде произлиза и ще си отговорите на много въпроси. До кога?

108

К.М.Т.

преди 7 години

Не го ли разбрахте! Повечето французи гласуваха за Макрон, просто за да не дадат властта на Льо Пен, а не защото са искали той да ги управлява! Ето откъде идва разделението. От една страна е добре, защото не е Льо Пен, но от друга не е и президент, който французите желаят. И стига тоя Путин сте го месили навсякъде. Защо сега някоя медия не напише, че масоните са купили изборите? Самият Макрон го дават на 100% масон. Чия *** е тогава? Ето, аз съм русофил, ама бях за Меланшон, а не за Льо Пен

107

Анонимен

преди 7 години

- Мистър Макрон, искате ли макарон!- Да, мерси!- Кажи тенкю, баби!

106

Анонимен

преди 7 години

Микрон е жуже.

105

Анонимен

преди 7 години

Църкайте силно *** , не ви чуваме :)) 4 месеца врачувахте успех на популъьма ....днес искам да ви слушам само хахахах

104

Анонимен

преди 7 години

115 ми лоши са не видя ли