10

Шейх

преди 7 години

Аз много доволен от България. Има джип, има почивка, има готино момиче ... Всичко евтино, много евтино...

9

Мери

преди 7 години

Защо имам впечатление, че западно от Пловдив , включително много софиянци, да не говорим за тези на юг от София, предпочитат да почиват в Гърция. Г-жо Ангелкова, имате ли данни колко български граждани годишно почиват в Гърция, а от ЮИ България - да почиват в Турция? Разходите за пътуване до посочените две страни са сравнително малки, а цените на храната са сравними с тези в БГ. но в замяна на това приятна почивка, липсват номерата със закуската и обслужването, чадърите.

8

Ян Бибиян

преди 7 години

Имам чувството че в ГРОБ са събрани най грозните мадами в Бг. По каталог разииш ли ;)))

7

протокол

преди 7 години

Да се явиш като член на новоизбраното правителство, прш тжво прш клитвото му, с лъскво коланче е признак на безвкусица ! такъв човек не става за нищо- не знае къде и за какво се намира на дадено мядто. Истината е, че няма други!

6

Анонимен

преди 7 години

Тази грознушка като беше един път министър какво направи? Минаваше от концесионер на концесионер да събира кинтите за Гробарската партия. Ето защо Лентореза я слага отново. Да носи като пчеличка за пaртията. Докато властва модела Мутренско управление по комплексите, българите ще намаляват.Докато такива като Дзъркела вилнеят из цяла област и контролират всичко, туризъм няма да има!Дзъркела поддържа цялата структура на ГЕРБ в Бургас, полиция, прокуратура и съд. Ето защо нормален туризъм у нас няма

5

Skyline

преди 7 години

Със сигурност ти няма да си сред тях и ще предпочетеш Сен Тропе примерно.По мазната усмивчица съдя,че добре си се нагушила и ще съчетаеш почивка и шопинг.После ще кажеш,че дрехите не са маркови и,че си си ги купила от Илиенци.

4

Анонимен

преди 7 години

В една древна и популярна книга пише: "Блаженни са вярващите". Всеки има право на избор....

3

Балкантурист

преди 7 години

Тая разбира от туризъм колкото тракторист от космически технологии.

2

balkanturais

преди 7 години

nek da vidim barim edin stastliv bg turist v bg ..sto sal taz drebnoproizvodutelna tehnolojka pukazvati?!

1

Анонимен

преди 7 години

Таз какъв трудов стаж има?