29

Анонимен

преди 7 години

The spring is comming ...

28

Анонимен

преди 7 години

Защо ? Защо ? ЗАЩО...???????????????

27

Анонимен

преди 7 години

ДА ГИ СПАСЯВАТ И ВЕДНАГА ДА ГИ ВРЪЩАТ НА АФРИКАНСКИЯ БРЯГ

26

Анонимен

преди 7 години

Аз не обвинявам емигрантите,намерили са дупка и я използват.Но е крайно време да се спре това!И да се каже гласно кой е отговорен за масовото навлизане на незаконни емигранти!Не ден,не два,а вече години продължава!

25

Спасители на плажа

преди 7 години

Това е основното предназначение на ЕУНАВФОР.

24

Пустиняк до циник

преди 7 години

Много назад в еволюцията си цинични анонимнико. Затова и не можеш да проумееш действията и вижданията на съвременния цивилизован човек. Като от онези племена си, дето като видят прелитащ хеликтопер, и мятат копията си по него. Чудя се, само каква е тази абсурдна аномалия, че разполагаш с компютър да си бълваш примитивизмите, вместо да ровиш в някое мочурище за корени.

23

Violator

преди 7 години

Ама защо ги спасяват? Да ги връщат в морето!

22

Циник

преди 7 години

Вече думи нямам да опиша тази катастрофа! Никой друг континент не прави организирано, незаконно извозване на па п лачи от цяла Африка! Фронтекс , който уж трябваше да защитава външните ни граници е най-големия трафикант на тарамбуки в света! В дни , когато в една Испания има масова безработица на 25 годишни..в една Гърция, която ежемесечно смуче милиарди ...ни внасят милиони търтеи зяпнали за социалните ни помощи - и край няма, напротив - милиони вече разбраха за "европейската далавера", и са настарт

21

88

преди 7 години

Кофти.

20

Анонимен

преди 7 години

Лошо, лошо, това са интрудъри които идват да унищожават цивилизацията. 99% са неграмотни, муслими, нагли и агресивни. Ето защо Англия се измъкна от ЕС въпреки, че е поразена от исляма и чернокожите. Меките китки от Брюксел поради лакомия сами разрушават съюза. И както е тръгнало ще се разпадне. И какво ще ги правят милиони неграмотни ислямисти, които освен да искат Шерият друго не могат.

19

Анонимен

преди 7 години

Браво, сега ги изкъпете, нахранете, дайте им да наебат дъщерите ви, и ги изпратете на Меркел да ги храни и им плаща помощи доживот. ЕС е идиотска безсмислена организация, англичаните навреме избягаха от тоя хаос

18

дедо Ташунко

преди 7 години

Условията за живот в Африка са нечовешки - пандемии, войни, липса на питейна вода, смърт, която дебне отвсякъде. Колониите идват да спасяват живота си при своите бивши колонизатори, ограбили ги до шушка. В момента около 250 милиона души, предимно млади хора, са беглеци в черна Африка и търсят възможност как да се доберат в индустриалните държави. Споменаваме само последиците, а за причините не приказва никой! Поздравления на госпожа Василева!

17

пънчо

преди 7 години

защо преди 27 г. западно европейците се подиграваха с нас визи не ни даваха гавриха се с нас по границите особено словенците а сега .Където са били колоний на западните колонизатори ги приемат и на принуждават даги приемаме като бежанциНа това ли му се казва демокрация не това е двоен аршинпърво Ви съсипват и унищожават икономиката после ти пращат буркитеи това е ДЕМОКРАЦИЯВ ЕДИН БЪЛГАРСКИ КУЛТОВ ФИЛМ ИМАШЕ ЕДНА РЕПЛИКА ДА ТИ П И К А М НА ДЕМОКРАЦИЯТА

16

don

преди 7 години

това не емигранти това са цели армий под прикритеколко души е българската армия но бойните единициа ми тез два дена са ни превзелине знам какво мислят еврогейовете на неща са злекандидата за френски президент доказано никрофил е какво да кажем как ще ни защитит

15

СУРВАЙВАЛ ОВ ДЪ ФИТ

преди 7 години

ИДВАТ ДА СЕ СНОШАВАТ С ЧОВЕШКИ ЖЕНИ И ДА ИМ РАЖДАТ Н*ЕГРИ... ДЕМОКРАЦИЯ В ДЖУНГЛАТА ОЗНАЧАВА СМЪРТ!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Интересно. Откога "охраната" на границите вместо да спира нарушителите им помага по-лесно да преминат "охраняваната" линия?Все едно охрана на склад, като види група ракии, които са дошли да крадат - да ги покани и да им отвори вратите на склада. Защото, видите ли, така е хуманно...Да ги преименуват от "Брегова Охрана" на "Комитет по посрещането"!

13

Анонимен

преди 7 години

Mn jalko trqbvashe da se izdavqt. Sega 3000 parazita pove4e

12

Имани

преди 7 години

Когато эапочнат да ВРЪЩАТ лодките от където са тръгнали а НЕ да ги СПАСЯВАТ, мераклийте ще секнат!!! Не мога да се трогна от Ф О Т О С И!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Сега очаквам да минат на издръжка на италиянците. Който си ги спаси - негови са си!

10

Анонимен

преди 7 години

Преди 25 години българите също преминаваха нелегално границите на запад, Лагери, работа, а тези които бяха с деца им беше много по-тежко. Имаше страни които помагаха, но наплива от социалистическия лагер беше доста голям,Лошото при днешните мигранти 99% са мюсюлмани не малка част от тях радикални ислямисти които идват с вътрешно убеждение, че на християните не им се полага живот. Тези хора търсят социалните помощи и при възможност плюят в чинията в която са били нахранени.