27

Анонимен

преди 7 години

И аз гледам да се лекувам сам, по възможност с 99% натурални продукти, а и превенцията е най-важна. Ако можех и операция бих си правил сам, да ни пази Господ!

26

ДГД

преди 7 години

Самолекувайте се! После пак ще дойдете при мен кротки като агънца.

25

минаващ

преди 7 години

има един израз на икономист Адамс от преди 2 века-На лекаря се плаща за лечение,не за излекуване.Медицината е изкуство,а не интернет материал.Четет в интернет,пък после левете за добър лекар.Приятен празник,многознайковци!

24

ДГД

преди 7 години

Като лекар, нямам нищо против самолечението на пациентите. После печеля двойно от лечението на такива самолечители.

23

минаващ

преди 7 години

До Така епише се виСше.Ама толкова акъл не ти стига.

22

ДГД пациентите!

преди 7 години

Който се самолекува и не слуша лекаря си, защото е прочел друго в интернет, после да не се сърди на българската медицина! Интернет, да знаете!, е много достоверен източник за самолечение, особено сайтове като БГ-Мама. Самолекувайте се!После лекарите ще ви одерат кожичката, за да ви излекуват от последиците от самолечението :-D

21

Анонимен

преди 7 години

До ПенсионерНе бе драги, тия новите си мислят че за лекар се учи, и така се ставало лекар ??? А не знаят че лекар /доктор/ се раждаш !!! А щом съдбата ти е дала тази дарба .... нищо не може да те спре ! Тя ти дава и пътя да се научиш на това което ще ти трябва, защото това е твоята съдба ! Хайде сега се замисли колко пишман "лекари" бълва университета всяка година, и колко на колко от тях съдбата им е дала тази дарба ?

20

Така е

преди 7 години

Като се знам какъв съм инженер , та ме е страх да ида на доктор...Това е нашето висшо.

19

Пенсионер

преди 7 години

До Анонимен 11 Който си е некадърен доктор, като такъв ще си умре.Много е важно да имаш нюх към диагнозата, това е като да си следовател.Не случайно се казва , този е роден за лекар.

18

Отговор

преди 7 години

До полковник Вишневски 7 Уважаеми , след всичко това което си изписал се гътнеш внезапно, близките ти ще останат в неведение от какво си ...Така че яж , пий , пуши за да е ясно.

17

Питам

преди 7 години

Много ми е чудно как ги изчисляват тия статистики?Ако някой знае ,моля да поясни.Що ми се струва че това са глупости, измукани от пръстите?

16

Анонимен

преди 7 години

Като отида на лекар все имам чувството че съм отишъл на врачка, от ония с импулсен телефон ?

15

Анонимен

преди 7 години

Ако болниците лекуваха хората, щяха да ги разрушат!

14

запознат

преди 7 години

Аз не вярвам на лекарите. Те имат интерес да предписват определени лекарсктва, в зависимост от това, с коя фармацефтична компания са със връзка. И после-на екскурзия. по-голям цинизъм от това, не съм виждал.

13

Затвор с разпускане

преди 7 години

Медицинската словоч не я вълнуват пациентите.Дори да умрете от моргите им имат договори с определени погребални агенции само и пак правят пари от вас .Това са престъпни говедца за трепане ,които само на екскурзийки ги вълнува да ходят и убиват пациентите си .Лично съм потърпевш защото убиха баща ми ,а сестра ми бременна осакатиха.Майчин дом -Никога не стъпвайте там.

12

Анонимен

преди 7 години

Да вярвам на лекар ли ?Еееее, не съм чак толкова смел ....

11

Мафия

преди 7 години

Аугментин -61лв флакон в аптека = съдържа амоксицилин ,който струва 3 лв и 80 ст. Разлика от 58 лева в джоба на мафията. Печалба ,защо си мислите има толкова много аптеки защото със всяко лекарство е така ако не и по ле. Медицински стоманен пирон внос ом малайзия - 6 до 12 лева лв Продажна цена на пациент -2900 лв до 3600 лв

10

Анонимен

преди 7 години

как да им вярваш? Баща ми в провинцията,получи реакция към медикамент,класически симптоми. Дби пито му наби инжекция,която едва не го уби, та се наложи да го приемат в болницата,дежурната лекарка настояваше да продължава да си пие другите лекарства,след бърз преглед в интернет му забраних. После завеждащия му казал, добре че си отказал да ги пиеш ...a аз не съм доктор и нямам претенции,че съм много запознат, но в случая информацията беше кратка и категорична.

9

Анонимен

преди 7 години

Доверявам се на лекари и фармацевти с над 40 год.практика.

8

Вишист

преди 7 години

Вирусните инфекции не се лекуват с хапчета .Не ходете на лекари те ви заразяват още повече.Пипетите с които ви гледат гърлото по тях има актерии убийци .Слушалките с които преслушват детето ви по тях има батерии и вируси иубийци защото никой мърляк не си мие слушалките.Болниците с аинкубатори на зарази професор Чирков го каза те ви разболяват не ви лекуват.Не ходете в болници Грип се лекува с рецепти на Димков.Яжте повече масло и мазно месо.Никаква захар и сладко.