112

1

преди 7 години

До Петърчо: Напротив - мажоритарния вот би бил от полза най-вече на ГЕРБ и... на ДПС. Те това е истината - Слави работи за ДПС и по-конкретно лично за Доган.А между другото при мажоритарен вот ДОСТ щяха да вкарат поне двама депутати. Сега нямат.

111

SILANCE

преди 7 години

До Анонимен 66. Ама ние не се и съмняваме,че слугинажа на "съдебната" система го е направил! Все едно "народните" "съдии" да се гръмнат за престъпленията си... Най-страшният двигател на смрад.ливите корум.пета е не толкова завистта,колкото вината,която носят пред нормалните хора.

110

Е те тва

преди 7 години

Когато народа няма желание да упражнява правото си на контрол над държавната власт резултатът е "България" ! (Милими Сънародници).

109

144

преди 7 години

До Бай ИванПРЕЗ КОМУНИЗМА МОЖЕ И ДА СА БИЛИ 273,НО ,ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ,СЕ СЪБИРАХА 2 ПЪТИ ГОДИШНО И НЕ БЯХА ЦЕЛОГОДИШНО НА ХРАНИЛКА.НАСЕЛЕНИЕТО НА НРБ БЕШЕ 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ.ЗНАЧИ СЕГА 60 ХРАНТУТНИКА НИ СТИГАТ.

108

Петърчо

преди 7 години

Не виждам как въпросния референдум ще промени нещо в тази държава. Факт е че Слави усети точния момент да си прави политическа реклама на гърба на народа на който му е писнало от сегашните политици. Нито един от въпросите в този референдум не засягат партиите. Иначе мислите ли че ГЕРБ са глупави да подкрепят мажоритарен вот. От къде на къде ще подкрепят нещо ако не им е от полза и във вреда? *** то за това са тези часове за размисъл за да мислим преди да сме гласували. Еми не мислим това е.

107

gilza

преди 7 години

hoop uluchih...pismeni bg referendumi po bg post!

106

ribka

преди 7 години

ribolovnia seson za lov na bg referendumi otkrit...;)

105

daemon

преди 7 години

Милите!Много ритате. И БСП и други.Когато БСП ПОДЧЕРТАВАМ БСП, не комунистите защото онези бяха други! Та когато БСП каже, че нещо не трябва да се прави, да се разбира точно обратното.Между другото напоследък това важи за всички политици.

104

Бай Иван

преди 7 години

Тези данни които ги даваш за 400 депутата са за при ВНС, през комунизма са били 273.Проверявай преди да пишеш глупости.

103

ист

преди 7 години

240 мажаритарно избрани депутати - голяма част марионетки на олигарси, чалгажии и ромски барони.Дори да направят правителство, в което влизат депутати, пак избори. Депутат става областен - пак избори.Напуска деупутат - пак избори. Всички избори в два тура. Избори до дупка. Безумие, което само чалгажия може да предложи, и да стои на стола пред парламента.

102

Бай Иван

преди 7 години

Каквато и форма на управление да приемам ни трябва работеща съдебна система. В България хората гласуват по инерция за дадена партия, и не се интересуват кой е водач на листата и какво е миналото му. Дали това ще се промени, НЕ.

101

Край

преди 7 години

Тоя пък дето при бай Тошо депутати му били 400 само да му кажа - тогава парламента работеше на сесии. хората си работеха професиите и за по две-три седмици ходеха на заседания. Сега абсолютно излишно се хранят, поят и возят 240 дембели които никога нямат мнение различно от на тези дето са ги писали в листата. Сега държавата се управлява от 5-7 човека -само те взимат решенията другите са клакьори.

100

Пабло Ескобар

преди 7 години

Не харесвам Слави, но харесвам, че прави нещо в този летаргичен ландшафт. Днес стол, утре пейка, накрая ''камъне и дърве''. Електронно гласуване и мажоритарен вот, 120 депутата, съкращаване на 70% безполезна държавна администрация. Ревизия на Лукойл ! Демонополизиране на пазара за горива

99

Край

преди 7 години

Негласувалите на референдума - нямат мнение. Да са гласували "против" или "за" така че тях какво да ги броим - само може да гадаем как евентуално биха гласували. Факта е 2.5 млн. БЪЛГАРИ са за. В Бурса и в Столипиново не са гласували. И сега тия в парламента дето са ги избрали по-малко и то основно от Бурса и Факултето Столипиново и Нов път /Видин/ да ни изкарват глупави ми се струва рисковано. Да не се надигнат жълтите павета ей.

98

Край

преди 7 години

Не че подозирам - направо съм сигурен че зад исканията на Слави стоят 2.5 млн. ПРАВИ БЕЛИ БЪЛГАРИ.

97

Некъв кестен

преди 7 години

Друг въпрос е, че бат Славчо не реве за промяна на законодателството така, че да легитимира референдумите. Като е толкова сербез, да влиза в НС, да промени системата за гласуване и законодателството за референдумите и да предизвика нови избори. Така де, кат ще върши работата, да я свърши докрай.

96

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименНе, че защитавам Славчо, щото е пъзльо, ама има някакъв резон - не може да си затваряш очите за 2,5 милиона гласа, а в същото време, депутатите в НС са избрани с 2882908 действителни гласа. Не може да казваш, че суверена не желае мажоритарен вот, щото 3,5 милиона не гласували, при положение, че парламента ти е подкрепен от по-малко от половината граждани.

95

народе, народе

преди 7 години

Народе, много си *** народе, не даваш на някой да се надигне и веднага го смазваш, а в същото време вярваш на тези дето цял живот те мачкат. Не са виновни онези отгоре, а ти народе сам си си виновен, понеже пословично ***, завистлив и алчен.

94

ТТ

преди 7 години

Славчо,Славчо,да не те познавам- да ти повервам,ама на разгеле ...

93

Анонимен

преди 7 години

Напротив - 3.5 милиона от Суверена се произнесе, че не желае мажоритарен вот - защото гласува против и/или защото нарочно не гласува, за да не стане референдумът задължителен. Така че Слави нека не се опитва да подменя вота на суверена. Референдумът няма гласовете, за да бъде задължителен.