34

ТВУ

преди 7 години

Трябва децата да знаят ,че като биеш има Реално наказание ! Трудово възпитателно училище от затворен тип - това е решението !а,сега се бият с ясното съзнание ,че са малолетни и безнаказани , подкрепяни и защитавани от родителите си.

33

Г.В.

преди 7 години

Стига де...обърнахте един инцидент в трагикомедия! Учителката била пишела в дневника, а какво щеше да промени събитията, ако пишеше на дъската? Един удар, довел до трагично събитие и...Путин, Кунева, САЩ, какво ли не.

32

Анонимен

преди 7 години

Деградацията е пълна, не одобрявам социализмът но за времето си образованието беше много на ниво, деца на неграмотни родители станаха учени и грамотни хора, днес образованието е адски неадекватно и остаряло. Децата ежедневно отиват с нежелание на училище и агресията нараства. Децата често не могат да пишат, четат добре, да се изразяват. В същото време материала е като за висше образование. Както общество ни е на ниско ниво, така са и учителите. Пълна простотия.

31

Анонимен

преди 7 години

В сайтовете за запознанства е пълно с учителки по всяко едно време ! Въртят любов с по 5тима едновременно и цитират еротична поезия. Мога поименно да ви дам профилите им, даже и училищата от които са. Пука им за децата ви, нали им върви заплатата

30

До 19

преди 7 години

Уважавам Руския народ и култура но престъпленията в Русия са 5 пъти повече. Американците не крият, пишат за всичко. Ходя често в Америка и там се чувствам много по-сигурен отколкото в Москва. Американците имат едно право за което трябва да се борим, оръжие във всеки дом. Влез и кради ако ти стиска! Полицията им е добре организирана, уважава но и наказва безмилостно. Не можеш да им дадеш 20 USD и да кажеш чао. При населения над 300 милиона има всичко, без значение къде.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен31Точно така! Даскалите КУНЕВСКИ само си зимат заплатите!

28

Анонимен

преди 7 години

Айде даскалиците КУНЕВСКИ да слагат минуси-по това ще ги познаете, че не работят, а седят в интернет да слагат минуси!

27

Анонимен

преди 7 години

Ако убият вашето дете така ли ще разсъждавате ? Какво ще си кажете ? Аз съм виновен че си пратих детето на училище а ми го връщат в моргата ! Дано на всички безмозъчни и.д.иоти които им промиват двете гънки в мозъка да им се случи че да проумеят болката на родителите от безхаберието на " учителите "

26

Анонимен

преди 7 години

А на националните предатели за децата закъснява линейката!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Даскалицата и директорката да се обесят веднага! Тая като не може да се справи-да се обеси маа и Куне.ва

24

Анонимен

преди 7 години

Всички КУНЕВСКИ учители са тук да плюят по родителите които им плащат заплатите да лешперстват и превръщат училището в гето

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя народ вече се еврогейзира още 5 год и ще е изчезнал.

22

Циник

преди 7 години

И на мен ми се е налагало на тази възраст - да се посбийвам.Но това е трагедия - душичката малка си е отишла.Не демонизирайте другото дете - със сигурност не е искало да убива!Трагедия - жал ми е за всички!

21

Анонимен

преди 7 години

Рублажиите са пред фалит и са бензиноколанка краварите имат повече хубави бомби от които още никой не е вирнал краката.

20

скънка

преди 7 години

Като се замисля като бях малък (завършил съм 2009г.) това беше ежедневие - простотии, побой, ежедневно.Само че като влезеше 'госпожата' наставаше тишина. Като питаше кой е виновен, имаше всеобщо мълчание и следваше един въпрос:"Нямате ли доблестта да си признаете?". Та така, научи ни, че каквото и да правиш или говориш, трябва да понесеш последствията от действията си.Някак си не си гледаше в дневника тази госпожа, а ни изграждаше като личности..

19

Анонимен

преди 7 години

Докато родители отиват да се разправят с учители (че и да ги бият) ще е така.Родителите трябва да общуват единствено с директора на училището, ако и в него се съмняват, да отиват в инспектората. Ако и това не помага - тогава остава самолета и терминал 2.

18

Мунчо

преди 7 години

Тук има двама, които непрекъснато наводняват dnes.bg с безмислени писания-първият ще го познаете по това, че пише само с главни букви, а вторият-по лексиката-една и съща е в по 20 поста на всяка тема, свързана с образование.

17

за 17

преди 7 години

В САЩ загиват поне 120 пъти в почеве отколкото в Русия на ден защо не отиващ в САЩ отивай бе виж как е ама седиш тука да ни промиваш главите зад компа. Оня ден имаше случай полицай застреля тинейджърка защото оная си заравила личната карта и била дрогирана до козирката.

16

Анонимен

преди 7 години

В Русия загиват 11 пъти повече непълнолетни в сравнение със САЩ, а имат 2 пъти и малко по-малко население. За трафика на хора само се предполага, но съотношението е повече от 11 пъти!

15

Анонимен

преди 7 години

Днес децата нямат страх и респект нито от родители, нито от учители, нито от по-големи от тях хора. Ако имаха, при започнал час нямаше вниманието да им е съсредоточено в странични неща. А какво остава за уважение по между им. Това е безнаказаност, която цари във всички сфери в държавата и ето че има почва и при малките.