18

ЕСХАЧ

преди 7 години

Да ако вземем от 40млн вариант на Грипен и не го обявим за 60млн му модификация ще има и за 2 гемии на преклонна възраст.

17

Анкета

преди 7 години

Въпрос:Ще може ли Воеводата да изяде сам едно цяло агне за Гергьовден?Отговор:Разбира се и ще пита и за второто!

16

MAKEDON

преди 7 години

Opaaaa ......... sega Karkacanov ke si go napolni dzebot so pari... ni avioni ni brodovi ke vidite.

15

тя

преди 7 години

За какво уважение говори Каракачанов? То български офицери със свещ трябва да ги търсиш!

14

шматка

преди 7 години

До 12Нали пишеш че парите са и за 2 корабаЗащо тях ги пропусна на финала

13

до 15

преди 7 години

Е какво се чудиш 2 месеца ще шумят из медиите всекакви експерти. Hа всеки по няколко хилядарки за консултациите и готово, куче влачи диря няма и накрая ще вземат нещо пак втора ръка, защото парите свършили.

12

ЕСХАЧ

преди 7 години

Някой гарантира ли ,че ще вземем най-комплексният вариант на самолета или ще се задоволим с най-евтиният от серията за 40млн?!2 Да напомняме ли за историята с хеликоптерите Кугар, които не стават за нищо-една гола машина без никакви технически възможности. Кои ще вземат комисионната от сделката?!? Практика е при сделка да се раздават комисионни,а на по-дребните риби бонуси. НА КАКВО ОСНОВАНИЕ НАЛИ ТОВА ИМ Е РАБОТА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ЗА ТОВА?!?

11

Анонимен

преди 7 години

А война на Турция кога ще обявиш войводо?

10

ЕСХАЧ

преди 7 години

Някой ще ми обясни ли кой ще отчупи най-голямо парче от баницата?!? Става въпрос за изтребителите Грипен. 1.5 милиарда бяха предвидени за 12 самолета и 2 кораба сега изведнъж само за 8 самолета. Това е кражба на кражбите. Най- модерният вариант на Грипен струва 60 млн долара. В цената влиза материалното и техническо обезпечение както и обучение на ползвателят на техниката. 12х60х1.8лв е 1296 млн лв и остават 200млн за въоръжение, но са 12 самолета,а не 8.

9

Анонимен

преди 7 години

Спешно разширете вратата на парламeнта моли ви се, защото тоя може да се заклещи на излизане и няма да може да излезе при което може да ни осъди помислете и за правата на инвалидите.

8

ЕСХАЧ

преди 7 години

Кога ще се разкарат пенсионерите от МО и МВР?!2 Не може все да бързат да се пенсионират и да недоволстват,че не са материално обезпечени,а като се пенсионират бързат отново да са на държавна хранилка. Като са толкова добри да се пробват в частният сектор,а не да смучат пенсия и заплата от всички данъкоплатци. В МО и МВР плащат само 10% данък общ доход и никакви други осигуровки както нормалните данъкоплатци. Пенсионират се взимат 20 заплати и пак недоволни.

7

Ким Сен Ир

преди 7 години

1 народ, 1 вожд, 1 магистрала, 1 спортна зала и 1 офицер. Урааааа.

6

Анонимен

преди 7 години

Министър на два танка и един самолет !

5

мерака на чичо Денчо

преди 7 години

Ама, гледам, един стои пред них, па хванал една клечка, на, такава така, нема ни колко две педи, па ни духа, ни у *** бие, а само си върти така на ветър клечката, божем и он нещо върши. Гледам го, гледам, па си мислим: "Ех, весела му майкя, тоя да знае, че живот живее - без мъка печалба!..." Та ако можеш да ме туриш уместо него на тая работа, баш бих ти казал сполай!... А, право да ти кажем, знам, че ще въртим по-харно от него клечката, та затова, санким, и толкова мерак имам на тая работа...

4

Анонимен

преди 7 години

Как ще стане това бе Шкембе воевода? Като ходиш шкембака ти е 5 минути преди теб? И какво разбираш от военно дело? Мерака му да е министър се осъществи. И като почнат комисионните от оръжейните сделки, ще забрави за войници и офицери.

3

Гюнтер

преди 7 години

Баси Абсурдистана...ужас!!!

2

Анонимен

преди 7 години

Този какво се прави на мъж, като в повечето страни постът военен министър се дава на жени. Защото са по-миролюбиви, а не лаят като пинчери.

1

Анонимен

преди 7 години

Как бе шкемби?