36

akud

преди 7 години

не зная как си бъркат по дупките и колко им до пада това. но ердоган слали руски самолет и затреля като куче пулота. а сега се целуват .......евала кремъл много сте голяма работа. много ви интересува и за руския човечец. с две думи да го дохат пилотите и всеки един руски солдат. аферим

35

Анонимен

преди 7 години

Едва ли си делят България.За сега глобализацията е на мода, а национализнама се крие по кьошетата

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 41Ами ако искаш ама е препоръчително.

33

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАбе кавал, човек който е владеел цяла Европа и от него са треперели навсякъде по света очевидно трябва да е доста далновиден и качествен, не мислиш ли???Това че е загубил войната е съвсем друг въпрос - всъщност тази война много пъти е висяла буквално на косъм, и дори само например ако не са били есенните дъждове на 1941г., днес света щеше да се казва Германия! Днешните европейски политици, които наводниха континента с всевъзможна ислямска из*мет, много ли са далновидни?

32

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯЧиниите чисти ли излизат или ... пази се тия дни от големи камиони.

31

Анонимен

преди 7 години

Г-н, Путин ела в България.Тук има много бурени за унищожаване.27г. беззаконие ,анархия,престъпност,геноцид.

30

Анонимен

преди 7 години

При толкова турци в Германия, кой от кой по-натурализирани и културниДаже гласували за Ердоган на референдума.Той да избере Путин пред Меркел.

29

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на Европа не е Путин, а нейната собствена слабост!По времето на Хитлер Турция не си е и помислила за съюз със СССР!Това че днес Европа е слаба се дължи на липсата на далновидни и качествени политици, като Хитлер ако щете! Всички проблеми започват от там, че няма кой да се справи с евролиберастията и там подобни глупости, които превърнаха ЕС в посмешище с което не се съобразява нито Русия, нито Турция, нито САЩ, нито който и да било!

28

Анонимен

преди 7 години

Deutschland Uber Alles !

27

Мишо

преди 7 години

Платеното ви мнение е без значение....

26

Анонимен

преди 7 години

Е не, трябва като меркелица да се бърка в чужди държавни работи и да нарежда кой как да управлява!!!! Гледаяй я моля ти се, най-големия и проблем са.....гейовете в Русия!!!! То еуропската к.о.ч.и.н.к.а се пука по шевовете, тя тръгнала за обратните да се грижи!!!! Абе, само на мене ли ми се струва, че тия на запад от ден на ден стават все по-чуждоземни??? Пълно мозъчно затъмнение и пълна шизофрения!

25

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Казвах ви, още преди година и половина, когато Ердоган ефенди ходИ на сгляда в Санкт Петербург с мома Путина... - казвах ви още тогава, че ще се вземат - и ето взеха се...

24

luckyman

преди 7 години

И двамата добре знаят и разбират, че сегашният им съюз е противоестествен. Ще има дълга игра на нерви и надцакване, в което ще има и странични играчи. Накрая единия ще гризне дръвцето.... ..останалите да внимават да не загазят покрай това!

23

Анонимен

преди 7 години

Ердоган - ученика и Путин - учителя!Русия - сунитски глас в пустиня.

22

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ЕРДОГАН НАПРАВИ ГОЛЯМА СТРАТЕГИЧЕСКА ГРЕШКА КАТО ЗАПОЧНА ДА СЕ ЗЪБИ НА ЗАПАДА ! СЕГА ИСКА НЕ ИСКА ЩЕ ТРЯБВА ДА ТЪРСИ УТЕХА ОТ СБЛИЖАВАНЕ С РУСИЯ ,КОЕТО НИКАК НЯМА ДА Е ОТ ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ ! ЕРДОГАН НЯМА ИЗБОР И ЩЕ ИГРАЕ ПО ПРАВИЛАТА НА РУСИЯ , А РУСИЯ ЩЕ НАЛАГА ВСЕ ПО-НЕИЗГОДНИ ЗА ТУРЦИЯ ПРАВИЛА И ЩЕ ИЗПОЛЗВА ЛОШИТЕ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ЗАПАДА И ЕРДОГАН ! ЕРДОГАН Е МЕЖДУ *** И НАКОВАЛНЯТА !

21

Кутев

преди 7 години

Ебаhti мат'ряла са ми дали! Гледай им само коментарите!Е как да спечелиш хибридна война с такива хибриди бе? Как? Как? Как?Ако ще и още три газопровода да построят и да ни утроят финансирането, как да спечелиш избори с тоя мат'рял?

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Какви ценности бе ?Ислямизация, ц иганизация, трети пол, ге йове, лесб ийки ...Това ли са ви "ценностите" ?!После не се чудете защо Путин и Ердоган се харесват на народа.

19

Анонимен

преди 7 години

Еха остава да си поближат имперските рани.Ердоган да му плаче за балканите, Путин за Украйна ...

18

Анонимен

преди 7 години

*** изпадат в транс като видят лика на ножеството си. Само, че на снимката Владимира е със съпругата си.

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ДВАМАТА " ПРИЯТЕЛИ " ДИКТАТОРИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ НАДЛЪЖАТ ! ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ ?! ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ ПУТИН ЩЕ НАДДЕЛЕЕ !ЕРДОГАН НЯМА ШАНСОВЕ !