23

До 20

преди 7 години

Най-вероятно се дължи на завишено съдържание на някои от примесите. Нарочно казвам "примеси", за да избегна по-нататъшните лакърдии.Ако те интересува, влез в сайта на регионалната здравна инспекция и в тематичната секция за публикации потърси някакви периодични бюлетини/доклади/отчети за състоянието на питейната вода и потърси по местоположение. РЗИ-та извършват регулярен мониторинг и по принцип публикуват резултатите от изследванията. Но не всички. Поне така беше преди няколко години.

22

Вуйчо

преди 7 години

Ами да им внасяме от Банкя. Пардон, Кока Кола вече купи извора.

21

Анонимен

преди 7 години

В статията има продуктово позициониране - ВиК

20

Анонимен

преди 7 години

Ази примерно цепя от водата ураня и го заделям в килеря, за черни дни баце.

19

Анонимен

преди 7 години

Абе пийте урановата вода с ръжда вътре, въобще не се различава от ботилираната вода. Вие за *** ли ни взимате бе?

18

Анонимен

преди 7 години

... пък и няма уран :/

17

Анонимен

преди 7 години

Когато ходим до село, купуваме бутилирана. Там водата е толкова хлорирана, все едно наливаш айран, това не й е най-големия проблем. Най-големият проблем е че не можеш да се напиеш с нея. Пиеш, пиеш, надуваш се и пак си жаден. Нямам идея на какво се дължи това. Иначе не купувам бутилирана, където живея водата си е абсолютно ОК.

16

До 15

преди 7 години

Разстройството по време на почивка по Черноморието идва от къпането в морето, защото въпреки подмяната на канализация, обновяваването на пречиствателните станции и дълбокоморските зауствания, във водата все още се срещат кафяви акули.Наличието на зона с фекално замърсяване по трасето на водопровода само по себе си не е достатъчно за да се стигне до замърсяване на питейната вода. За да се случи, трябва да има режим на водоподаването, тръбите да са компроментирани във въпросния участък и други

15

alex

преди 7 години

Тия дето са правили изследването могат да ме хванат за чeпа. Бутилираната вода, която купувам е минала обратна осмоза и озониране и просто си личи колко по-добра от *** дето тече от чешмата. Иначе това е за тъпите американци -там чешмяната вода освен всичко друго я пълнят и с отрова за мишки - Флуор, и сигурно са се загрижили, че стадото като пие бутилирана не си взима дозата, та пийте си чешмяна каот искате - тука има само хлор и тук там уран

14

!?

преди 7 години

Купувате си една система за пречистване на водата , монтира се на крана от който ще ползвате за пиене - най-често в кухнята и хич да не ви е .

13

Анонимен

преди 7 години

е,като отидеш на почивка на нашето черноморие,няма как да пиеш от чешмата,защото там фекалните води са проникнали навсякъде,и се връщаш винаги с разстройство. така,че,на море ли си , - купувай. върнеш ли се в къщи - от чешмичката!

12

Анонимен

преди 7 години

До само да попитамОтговор А: Щото си си турил чешмата до нужникаОтговор Б: Сериозно. Заради старите стоманени тръби на сградната инсталация. Вътрешността им е изцяло запълнена с люспи ръжда, които придават на преминаващата през тях вода специфичен цвят, вкус и мирис

11

H20

преди 7 години

Просто си нямат си Девин янките ;-) Ако трябва сериозно да кажа. Тази от чешмата ми/ във Варна / има вкус на хлор и метални сплави. Отвратителна е! Поради тази причина купувам така наречената "изворна" тя поне е вкусна. Инак не знам дали има добри качества и характеристики и не ми пука даже.

10

Германеца

преди 7 години

До ЕлемагАланкооолу, ти кога си пил чужбинска вода,не разбрах? Защо сравняваш между несравними неща? Да,мутрите държат каптажите за минерална, кой мери там,какво мери е отделен въпрос. Но пил ли си истинска минерална вода ? Reinsteiner, Adelholzener, Volvic, Apollinaris.... и т.н Пил ли си или само бръщолевиш глупости!

9

стерилен стомах

преди 7 години

че кой ти пие вода бе братко........на мене Др. Радева ми ЗАБРАНИЛА да пия вода...

8

Анонимен

преди 7 години

Защото не са били в Хасково, да видят вечер светлините на града.... красота!

7

маке

преди 7 години

я вода не пием доктор...... забравих и името ми е забранила

6

factotum

преди 7 години

Друго си е хасковска уранка от чешмата!

5

само да попитам

преди 7 години

щом са еднакви ,защо от чешмата ми водата смърди на селски нужник?

4

Анонимен

преди 7 години

Затова си наливам минерална от банята