13

MaйMyнaтa

преди 7 години

Този участък от Е 79 е гpoбище, при ограничение (60) тировете карат с над (100)!Обаждаха се на АПИ да вземат мерки, а те: От съображения за сигурност разговорът се записва...преместиха си го в другия крачол.Е, нека сега да си пуснат записа!

12

Нико

преди 7 години

Защо няма закон който да задължи всички собственици на извънградски автобуси да сложат предпазни колани?

11

Анонимен

преди 7 години

Сега ако имаше някаква институция към полицията, чиято работа да е контрол на движението по пътищата.Да следи да се спазва правилника и всички да се движат по ред и нормално.Не знам как ще я кръстим.. "пътна полиция" звучи добре, КАТ също става.Колко ли пари ще ни струва да се създаде такова нещо?

10

Питам

преди 7 години

Хора, вие слагате ли си предпазни колани в автобуса ?

9

Анонимен

преди 7 години

Вчера минах по този път, но по-рано. Тираджийте карат като обезумели! Ако някой не озапти тези ***, кой знае още колко жертви ще има по пътищата!

8

Време Разделно

преди 7 години

Блокада на границата с ТурцияИ ние имаме конституционни права, да не ни убиват по пътищата, нагли пияни ислямисти!Левски и Ботев не са си дали живота, за да ни трепят турци през 2017 заради продажни политици. Блокада на границата с Турция. Гражданско неподчинение и общонационално възстание. Не на ТУРСКОТО РОБСТВО! Блоклада на ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ за постоянно!

7

Анонимен

преди 7 години

някой направи се осмели да публикува колко души са загиналите през последните 30г в България,от произшествия причинени от водачи на автомобили с турска регистрация,данните ще са стряскащи!!!....И пак ще са капка в морето от катастрофи причинени от родни шофьори.

6

Анонимен

преди 7 години

Редовно пътувам по този път. Преди няколко години, в този район асфалта по завоите беше нарязан, с което се изгуби сцеплените на гумите с пътя! Ето причината за поднасяне на ремаркето на тира. При всяко ПТП, причината е висока скорост, така е по удоно на властите. Съболезнования на пострадалите.

5

Анонимен

преди 7 години

Първата работа на *** като влезат в България е да се напият зверски и да се юрнат по пътищата, щото знаят тук закони нема, т.е. има ама нема кой да ги прилага.

4

АНОНИМЕН

преди 7 години

Защо сме на световното дъно по свобода на словото ? Защото медиите в страната са 99 % частни и се подкупват . Много жалко за загиналото младо момиче, но когато преди две седмици стана също голяма авария с автобус на елитна компания в медии и сайтове не се появи нито един ред , защото по традиция тази компания си плаща редовно в медии и никога нейни аварии не излизат на бял свят. Лично на моя сестра и се бе обадил шефа за да и каже за тази авария. Но и тук нито дума за виновника за това тежко ПТП

3

ганьо

преди 7 години

къде е шофьора на тира?

2

Ако

преди 7 години

някой направи се осмели да публикува колко души са загиналите през последните 30г в България,от произшествия причинени от водачи на автомобили с турска регистрация,данните ще са стряскащи!!!

1

Първи

преди 7 години

кошмарррр