62

Анонимен

преди 7 години

Какво му е на надпоса. ПРЕДИ КОЛЕКТИВИЗАЦИЯТА ОТ 1944г. БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СВЕТОВЕН ЛИДЕР В ЗЕМЕДЕЛИЕТО С НАСЕЛЕНИЕ ОКОЛО 6 МИЛ. С колхозите станахме слаборазвита държава.

61

До 66

преди 7 години

Пич :-) то там само канибали има :-)

60

Смешници

преди 7 години

:-) Ще внесат от Папуа-Нова Гвинея, еееее как забравих, че и при тях плащат повече. Минималната там е 350?.Винаги съм се чудил защо не променят надписа над входа на Народното събрание с нашият национален лозунг - ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ.

59

Анонимен

преди 7 години

Като добро начало г-жа Василева, да вземе да си обучи персонала, че там нещата са майка плаче... който е ходил при тях знае за какво говоря и едва когато си оправи клона на фирмата тогава да започне да дава акъл... до гуша ми дойде от такива професорки с вселенски рецепти за успех

58

Анонимен

преди 7 години

Ха, ха, ха, те бежанците не седяват тук, щели сме да доведем хора 'дето им се работи, ами нали с въже да ги вържем, ще го прегризат и избягат !?

57

Анонимен

преди 7 години

И защо пък афаганистанците да не се цанят точно на вас хахахаа ей вие се мислите и за работодатели явно ке идеме сите у немско където заплатите почват от 3000 еврака нагоре а не от 300 т ъ п а н а р и

56

Кратун

преди 7 години

Изгониха питомното, сега щели да внасят от дивото и то щяло да им работи. За да говориш такива неща трябва тотално да си загубил връзка с реалността. Аз през Менпауър няма да си търся работа. Явно са неадекватни.

55

Анонимен

преди 7 години

От коя ли държава ще внасят кадри готови да работят по 12 часа на ден и седем дни в седмицата и работодателя да им плаща минималната заплата и то не винаги или най-малкото не особено редовно?! То ако могат да дойдат в България, значи ще могат да отидат и в други държави и България просто отпада като възможност.

54

Анонимен

преди 7 години

Работници има, т.е. кадри има, нормални работодатели няма и в това е проблема. за какъв внос на кадри мъдрува тази?! При нормално заплащане на труда и нормално отношение към работниците, т.е. не като към роби, бизнеса ще се чуди какво да прави с толкова много кадри.

53

епа ок е

преди 7 години

До МанолЕпа добре си е - 360лв ти е картата за градския транспорт в София и ти остават 20лв да изкараш годината

52

Анонимен

преди 7 години

Нашите арендатори нямат опит в колективите. Виждате какви жалки резултати. Винаги са на загуба.Продукцията не е конкурентна на запад, нито в Германия, нито в Гърция. И зада стигнеме Запада. ТРЯБВАТ НИ КОЛХОЗНИЦИ ОТ РУСИЯ/ БЕЗ ЧЕЧНЯ И АРМЕНИЯ, ГРУЗИЯ/

51

да ама не

преди 7 години

Само че и от най-тъмната Африканска държава няма да задържите кадри тук, защото дори и да изкара едно лято със заплата 600лв, като дойде декември месец и н е г ъ р а види зима какво е ще отпраши моментално. Къде и как ще се отоплява, това само ние го можем да изкарваме зимата без отопление при едни свежи 12 градуса вътре в дома

50

ххх

преди 7 години

трябва да се вдигат заплати, защото изнудването и рекета на труд води до тези резултати. Много поздрави от ЕС.

49

pepe

преди 7 години

На когото му трябват чужденци, просто си наема и не реве по медии и форуми. Тънкия момент е, че заплатите започват от 2500 нагоре, все пак за да се излъже някой по беден да дойде да работи. Онези със 6дневната работна седмица и заплатите от 600лв, просто нямат никакъв шанс.Идва Видовден за Мутробизнеса, трябва да започете да плащате уважаеми дами и господа бивши бармани, свинари, сервитьорки.Иначе 100% фалит ви чака и това съвсем не е на шега.Щастлив съм :)

48

Safari

преди 7 години

Tamam...Vnosni lovdjii ot Botsvana....bulgarskite aslani mnogo sa razvadili, ei...da gi poizloviat i vkarat v zooparka na prezidenta!

47

Анонимен

преди 7 години

Единственият работещ път за разговор с работодателите са стачките, но преди тях трябва да си почистим синдикатите от слугинажа на работодателите.

46

Анонимен

преди 7 години

Напират за "бежанци", защото ще им се плаща с пари от джоба на данъкоплатеца, а не от работодателя.Така БГ работник ще работи за 600лв, а афганистанецът за 1200лв. платени от нас през данъците ни.Ще има работа и за българите, защото някой трябва да плаща данъци.

45

Анонимен

преди 7 години

Дайте тая и фирмата и да я експортираме някъде ....тъкмо няма да и се налага да внася работна ръка ами ше си отиде при източйика

44

NETHERLANDS EU

преди 7 години

OTI NE SAKATE DA DAVATE BRE PISMAN BG BIZNESMENI,UMRYA MARKO NARODA VECE E IZ EU KIDETO ISKA TAM RABOTI A VIE SI VNASAYTE ABORIGENI TE STE VI RABOTAT.

43

Анонимен

преди 7 години

3 месеца нямаше лоши новини от днес почнаха лекьосаните умни красиви да се изказват пак отвсякъде и да дават акъли