46

Анонимен

преди 7 години

След фрегзит може да се стигнеи до бегзит.

45

Анонимен

преди 7 години

*** тарикатливи - само искат да грабят - като от колониите...

44

К. М. и Ф. Е.

преди 7 години

Няма да се разпадне за ужас на БГ-комунистите и путинистите. Ще се реши ...кой колко ще плаща...ако напусне съюза. Развода струва пари. Дори при соц. моделът ни до 1989г. се плащаше за разтрогване на брака.Това да ви е ясно , комунената-бондета...А Великобритания след ...20-на г. ще се върне в ЕС, защото парите са движението напред....Ама ..на болшевиките у нас...какво ли да им се обяснява.....Те си знаят...,,Смърт на капитала"

43

Анонимен

преди 7 години

Файненшъл таймс може да сипише много неща.Важно е каквопише в чл. 50 за излизането и оттам нататък се преговаря.

42

Някой

преди 7 години

Едно ви гарантирам ,докато Великобритания излезне от ЕС то ЕС вече ще се е разпаднал.

41

Анонимен

преди 7 години

"Ще платите, ще платите. И Ганкиното хоро на бос крак ще изиграете. Те и гърците крещяха охи, охи, няма да платим, ама сега плащат като изоглавени."Koе ще платят бе- камиона със студената водица за Брюксел? Хохохо Великобритания не е в положението на Гърция, че да няма мърдане.

40

БГ

преди 7 години

Като е империя дали може да се откаже от европейския пазар ?

39

Анонимен

преди 7 години

АНГЛИЯ Е ИМПЕРИЯ И ДНЕСТЯ НИКОГА НЕ Е ДАВАЛА, НЯМА ДА ДАДЕ НИЩО И СЕГА. ТАКА ЧЕ МЕРКЕЛ И СЪУЧМАСТНИЦИ ДА НЕ ТОЧАТ ЛИГИ ЗА МИЛИАРДИ.ТЕРЕЗА МЕЙ НАКРАЯ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ЧАНТИЧКАТА И ЩЕ КАЖЕ: СБОГОМ БРЮКСЕЛ

38

НН

преди 7 години

Ти на банката така ли казваш ?Платил си 1000 лева от 10000 и казваш чао аз се махам от вас

37

Бг

преди 7 години

като не искат да им ги добавят като мито в стоките!И това не е глоба а парите за които са поели ангажимент за определен срок

36

нн

преди 7 години

То трябва да си доста наивен, за да повярваш че англичаните ще платят нещо. Излизат, довиждане и толкова. Какви пари? Край с вас и вашия съюз. Зор за вас нямаме.

35

Анонимен

преди 7 години

Трябва да платят и ние да си вземем 1/27 от тази сума. Това прави 3,7 милиарда. Това не е никак лоша сума и всеки патриот трябва да е доволен от това.

34

Анонимен

преди 7 години

Ще платите, ще платите. И Ганкиното хоро на бос крак ще изиграете. Те и гърците крещяха охи, охи, няма да платим, ама сега плащат като изоглавени.

33

Анонимен

преди 7 години

Хаха това един чичко ми купи жабата беше жесток спектакъл. Май Юри Ангелов го играеше детенцето. Бях много малък но го помня.....Явно доста жабета са ти купували разни разнообразни чичковци.

32

Анонимен

преди 7 години

Брекзит няма да има, не разбрахте ли?

31

Троя до 26

преди 7 години

Прав си.Същите лицемерни крадци!

30

м..да

преди 7 години

ЕС беше добра идея ,но се превърна в инструмент на наднационалната корпоративна и финансова олигархия, за която потъпкването на националните интереси и приоритети на страните членки на съюза е част от замислената стратегия.Британците се усетиха и ще се измъкнат и бъде сигурни ,че за това плащане ,ще ги хванат за шлифера

29

Наблюдател

преди 7 години

Бюрокрация ли решава нещата няма начин накрая да не ги съсипе. Брюкселската обаче "удря тавана"!

28

АМИ НЯМА ДА ПЛАТЯТ !

преди 7 години

НАЛИ ЗА ТОВА ИЗЛЯЗОХА ОТ ЕВРОСЪЮЗА . . .

27

факт

преди 7 години

ЕС беше хубава идея ,обаче се превърна в проводник на политиката на наднационалните компании и банковият капитал ,на които единствената цел е потъкване на националните интереси на народите в съюза и заробването им.Брюкселските чиновници за оръдията за това и то е очевадно за по-събудените хора.