8

Анонимен

преди 7 години

Всеки харизматичен лидер, който се обявява против статуквото, веднага след изборите се оказва чиста проба популист, забравя обещанията и изпълнява волята на началника, която е диаметрално противоположна с интересите на избралия го народ.

7

Анонимен

преди 7 години

Ала-бализми да замажат очите на хората. Глобализацията не е нито добра, нито лоша. Проблемът не е тя. Нeвъзмoжнo е paзвитиe извън зaтвopeнaтa cиcтeмa нa pecypcитe cвeтът e дocтигнaл гpaницитe cи нa paзвитиe. Тези ĸoитo ĸaзвaт, чe cтapaтa cиcтeмa щe пpoдължи дa paбoти като се реформира лъжат! Кризите са следствие от проблема, а не причина. Цивилизaциятa нa пapитe създавани от въздуха без покритие щe изчeзнe.

6

COPY-PASTE

преди 7 години

Автор: Кузман Илиев, водещ на "Денят ON AIR по Bulgaria ON AIR

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Не глобализация, а м.ангализация и маймунизация на света !

4

Анонимен

преди 7 години

"Средната класа така и не разбира, че носи на гърба и слетите с държавата бизнес елити и всички отказващи да участват активно в разделението на труда. Ощетяваната средна класа, разбира се, засега е по-голямата част от обществото, защото в противен случай схемата би рухнала извънредно бързо."Вече е на границата и скоро всичко ще рухне. Страните без ресурси ще се сгромолясат. Надеждата беше да гепат богатствата на Русия и почти бяха успяли, но се появи Путин и ги отряза.

3

Анонимен

преди 7 години

До фРазгромяване на статия с помощта на две прости изречения? Монументално! Поклон!;)

2

Анонимен

преди 7 години

Евролиберастите фърлят помия срещу Люпен, защото ще им иземе топлите служби от ръцете и ще останат безработни ха-ха-ха. Aма вече и работа няма за тях, защото ние и тарамбуките им изядохме работните места. Иначе то е лесно зад топлото бюро да дрънкаш с някакви лозунги за ценности, сега като останат гладни и те ще се превърнат в националисти и сепаратисти. ЕС ще се срине като стара круша.

1

ф

преди 7 години

Смешна статия. Журналистиката стигна дъното .