218

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен333 Те така украинците работеха с евреите и избиха ,изклаха ,изгориха над 800 000 хиляди от тях . И още над 100 000 поляци във Волинската резня.

217

ззз

преди 7 години

Официално - 48 (О! чудо!) неофициално над 300 - според про-западни (немски) медии. И пак според западните медии - не е било сблъсъци а откровенно КЛАНЕ - буквално!Ходели са по стаите и са питали на РУСКИ за отцелели от пожара и ако някой отговори на РУСКИ - КОЛЯТ!!!И това беше по репортаж на потресени ЗАПАДНИ медии по ЗАПАДНИТЕ телевизии, преди да се усетят и да наложат цензура.Одеса уби Украйна с това клaне. Просто е въпрос на време Украна да се закрие окончателно, за ужас на някой.

216

Анонимен

преди 7 години

Браво на украинците - така се работи с руснаци!

215

Анонимен

преди 7 години

До БобиОбаче разполагайки Командни центрове на наша територия(а те не са необходими при защита и не са неободими да са там където са за защита), постоянни бази и прочие реално провокираме МОСКВА.с какво я провокираме бе каскет смачкан? Руснаците защо могат да разполагат командни центрове в Крим, а ние не можем в България? Те не ни ли провокират?

214

Анонимен

преди 7 години

"Украинци" няма в природата, има западни руси, част от които взимат по някой долар от местното "Отворено общество". Чудя се на безграничното търпение на Москва, когато за трайно решение на т.нар. украински въпрос стига един парашутно-десантен батальон, метнат над Киев.

213

Анонимен

преди 7 години

Абе нещастници, загинали са ХОРА! Какво ги делите кои какви били.Убийците каквито и мотиви да са имали са убийци. Жертвите - жертви.На тия дето злорадствате желая ваши мъже, жени, майки, бащи, деца или внуци да минат през същият огнен ад на пречистването, да ви видя какви ще ги сучете?

212

Анонимен

преди 7 години

До ПутлерНяма по мръсно и противно племе от руснаците--------------------------------------------Има, племето на безмозъчните мекотели, които са спонсорирани от "Отворено общество, "Америка за БГ" и други подобни, част от които си и ти.

211

666

преди 7 години

До АнонименДа ти се връща,продажен зад.ник

210

Адмиралъ

преди 7 години

То това си е Русия, защото Украйна е измислена страна

209

Анонимен

преди 7 години

малко им е да са им горили зад*****е съветски

208

Анонимен

преди 7 години

Нищо повече от нормална реакция спрямо руснак - всеки, който си е имал работа с тях и е потърпевш от дружбата им после иска да ги ликвидира.

207

Анонимен

преди 7 години

Да се твърди,че т.н. "Майдан" е бил проевропейски, а протестиращите проруски е върхът на глупостта. Той си е чисто пронацистки. Фактът,че е пронацистки го признаха в Германия, а те най-добре си знаят историята.Тук трябва да си спомним думите на Георги Димитров пред лайпцигския процес,че нацистите са диваци и варвари навсякъде. Неговото определение на фашизма е световно признато, но ние се боим дори да го споменем. Статията е изградена на лъжи.

206

Путлер

преди 7 години

Няма по мръсно и противно племе от руснаците

205

Шишман

преди 7 години

Обичам сутрин рано миризмата на препържен русофил ...

204

SS

преди 7 години

Тетяна ХерасимоваНе ми беше жал за хората в Профсъюзния дом.!!!

203

Анонимен

преди 7 години

НАВСЯКЪДЕ - В ЛИБИЯ, В ИРАК, В АФГАНИСТАН И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ВОЙСКИ БЯХА ПОСРЕЩАНИ ОТ БЛАГОДАРНОТО ДЕМОКРАТИЗИРАНО НАСЕЛЕНИЕ С ХЛЯБ И СОЛ.СЕГА ПЕКАТ ХЛЯБА И В С.КОРЕЯ.

202

inatut

преди 7 години

Опитаха се и там зелените човечета да пуснат корен, но отидоха фламбе. И нашите про съветски елементи трябваше да ги изпратим в одеса, за да може и тук да се изчисти и по-бързо да си езринем *** от ***.

201

Анонимен

преди 7 години

До ЙованДори и името ти не е българско но изразяваш отколешната мечта на русофила-да дойде червената армия и да му възложи задачата да избива българи в угода на Москва.

200

Йован

преди 7 години

това доказва, че както в Белене са изтрепани прекалено малко *** така и в Сибир са изпратени прекалено малко хохли. Следващия път повече:)

199

Анонимен

преди 7 години

До Не на еврофашизмаПишеш пълни глупости. А евразийския фaшизъм може да се разраства, така ли?