183

за нищо не ставате

преди 7 години

лош матрял, искат пари без да работят! млади-неграмотни, стари-неспособни, някои които дават надежда-не можеш да им затвориш устата! бе, аре, бийте си камшика, където искате, папла1 не наяла се!

182

Ей чшшшш

преди 7 години

Тя работата да не е заек, че да избяга? Ще си починем, а после ще му мислим!

181

Емил

преди 7 години

До леля ПенаКакто вече казах, като са им виновни работниците, да си внесат от Германия и Франция и тогава никой няма да им пречи да стигнат стандарта на немските фирми. :)

180

леля Пена

преди 7 години

Ние понеже сме най-големите тарикати се среавняваме с Германия и Франция само по заплати,а що е това производителнст,ефективност-тук не се сравняваме,защото тук сменякъде в Африка .Ако може да получаваме заплати без да работим,май ще ни е най добре,а?

179

Анонимен

преди 7 години

Киро Домуса е настъпил здравата със строежи в Младост явно иска бачкаторите му да работят и в неделя осигурявайки ги на минималната заплата.

178

Анонимен

преди 7 години

А форумните *** плюят по обединението на работещите. Не разбрахте ли, че колкото повече се делим, толкова повече ще ни клатят/надупват/

177

За Кон

преди 7 години

До КокоТо закон има, но не се спазва. Корупцията е проблем.

176

Западноевропеец

преди 7 години

До seiraОчевидно не си и помирисвал въпросната Европа. В момента България е с по-малко празници от водещите Германия и Франция. Да не говорим за задължителният минимален отпуск там който е 30 дни.

175

Емил

преди 7 години

Ей, голямо мрънкане от КРИБ,МРИБ и други мутренски организации. За тези почивни дни .. как ги сметнаха че губят 1 млрд ? това прави по към 600-700 млн на ден ? По тези сметки, брутния ни продукт трябва да е като на Гърция поне :) И що не ги отчитат тези печалби като губят толкова много за 3 дни ?Като са им криви работниците, ми да си вкарат от Германия :) Там производителността им е голяма :)

174

Миро

преди 7 години

Бизнеса да си гледа бизнеса и да спре да лансира *** идеи

173

asd

преди 7 години

"Велев обясни, че този висок процент показва, че бизнесът работи на загуба в почивните дни."Ми да не работи бе, те за това са почивни !!!

172

До 194

преди 7 години

Е да де то за тва хората бегат навън

171

seira

преди 7 години

АБЕ СИНКОВЦИ,ЗАЩО ПРАЗНИК ТРЯБВА НЕПРЕМЕННО ДА ОЗНАЧАВА НЕРАБОТЕН ДЕН?!В ЗАПАДНА ЕВРОПА НЕ Е ТАКА!!!

170

До Собственик от 187

преди 7 години

Ти за мен не бери грижа! Аз взимам добра заплата (ако те интересува - доста над средната за страната), не ме мързи и работя с голямо удоволствие. Но не понасям хора, оправдаващи безочието и алчността си, обвинявайки другите в мързел, неграмотност. А по въпроса за работата в чужбина, нека дам един пример. мои приятелки (ще променя имената им) имат еднакво образование и работят на една и съща длъжност. Вики в Англия получава 2500 паунда месечно, Ели в Германия - около 3000 евро, а Мая в БГ 830лв

169

гошо

преди 7 години

До Собственик на фирмаАбе ти на твоите роби отпуска даваш ли им лятото за море?

168

мхм

преди 7 години

Всеки човек трябва да ходи мотивиран на работа. Да получава достатъчно за да може да пести всеки месец поне 1/4 от заплатата, да не е преуморен и изтощен, да има права на отпуск без да среща проблеми, да работи не повече от 8-10 часа на ден за да има време за близките хора... ако поне това е факт, никой няма да го сбърка че 8 след Гергьовден-а ще работи! ама никой ..........

167

Собственик на фирма

преди 7 години

До 187Ти за мен не бери грижа....просто сте смешни с това реване...бизнеса си върви...и без мрънкачи...като ви се каже истината че сте мързеливи болшеството...то не се траете бе...някой трябва да ви го набийй в канчето

166

Коко

преди 7 години

Първо да започнат да плащат нормални заплати (1500 лв. минимум), второ да се приеме закон, че не може да се работи повече от 5 последователни дни (по 8 часа макс) , като почивните дни са 2 след петте работни (нормална работна седмица) и тогава да искат каквото и да е. Писна ми да гледам как почти всички работещи по магазини, заведения ... работят по 6 дена на седмица с 1 ден почивка а заплатата им е 500 лв. Някой трябва да удари по масата и да кажа стига мутри и роби.

165

Ново предложение

преди 7 години

от 1 юни до 31 август почиваме през останалото време бач няма събота няма неделя.

164

Собственик на фирма

преди 7 години

Като се мислите за роби...роби ще си останете !!! Какво ще ви стане ...ще се преработите ли ?! Все мрънкачи неоправдани и ощетени от това че са родени в Бг...малкия си пръст не мърдате все почивки и банкети са ви в главите ама никой за работа не ще да чуе !!! Аз за резил и без работа няма да остана защото съм се доказал...но ТИ като почукаш някой ден на моята врата за работа...ще те видя колко можеш. Както и по рано казах Терминалите са свибодни всеки може да си търси щастието и е чужбина.. !!!!