6

до6

преди 7 години

не ме разсмивай. нашия ако оцелее до 3-ия рунд срещу Джошуа или ПоветкиН трябав да вика УРА! Кличко го пожали, още във втория рунд можеше да го смачка, а третия бяха клинчове.Джошуа няма да го жали.

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя ще изкара поне 5-6 нокдауна и 12 раунда за да стане шоуто. Кличков беше на 3 раунда мизите се покачват, билетите са разпродадени дори 2 години преди мача тълпата неистово и ожестoчено се надъхва и Фюри ще убие Джошуа с един удар на ринга.

4

G

преди 7 години

Не е много по темата, но я използвам за да отворя разговор по друг въпрос. Какво мислите за мач Джошуа с/у Пулев? Има ли някакъв шанс Кобрата? Според мен нашият боксьор ще бъде нокаутиран преди 7-я рунд.

3

скънка

преди 7 години

много си компетентен ,#2,мани..Майк Тайсън не го направиха шампион, а го провалиха като такъв. Ако не бе починал менторът му - Къс Д' Мато, Тайсън никога нямаше да бъде така използван и манипулиран, оставен да се провали, за да е по-лесно манипулируем.След затвора се завърна и отново бе близо до себе си, само че ..както казва 2рас - I lost all of my friendz over cocaine, mayneИ Фюри, и с Тайсън се прецакаха САМИ. Никой не ги е прецакал.Пожелавам му успех, защото е различен тиш боец.Но,едва ли.

2

Анонимен

преди 7 години

Аре и тоя се продал, навремето направиха Бийтълс некаква измислени звезди. Hа всеки концерт им носеха по 4 автобуса ученички да крещят в несвяст и да припадат и ги издигнаха бийтълсите в култ, те не издържаха тая слава и се пропиха и самоубиха. После оня левак Тайсън тъй го направиха шампион и той попадна в затвора сега е ред на Джошуа да го напарявт шампион и да го съсипят, допинг и нагласени мачове.

1

Анонимен

преди 7 години

Е, сега вече един от двамата ще падне на Пулевия, стой та гледай кво става.