24

Анонимен

преди 7 години

Хейтърството идва само от една единствена странна - комунистите ! Само те са способни да мразят защото е научно доказано , че комуниста е човекоподобен индивид. Нормалните свободни хора се раждат с обич в сърцата , комуниста се ражда (научно доказано) с камък или без нищо в гърдите , те не познават обичта както ние нормалните хора ! Те мразят всичко живот , мразят се и помежду си , обичат само себе си индивидуално и с огромни щастие и оргазъм биха изклали и изнасилили всички живи същества !

23

Анонимен

преди 7 години

А БЕ ТО СИ Е ТАКА.КАТО ВИДИШ, ЧЕ ГРОЗЦДЕТО Е ВИСОКО, А ПЪК ТИ СИ ДРЕБЕН, ЗАПОЧВАШ ДА МРАЗИШ ГРОЗДЕТО.

22

Анонимен

преди 7 години

"позволявайки си да кажат неща, които не биха изрекли очи в очи" - особено на човек с физиката Кубрат Пулев.

21

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да съм добронамерен, като видя Борисов, "хейтването" ми избухва спонтанно и освен това кой знае защо винаги се сещам за Ломброзо.

20

Анонимен

преди 7 години

"Това по-скоро е израз на лична неудовлетвореност и невъзможност да реализират потенциала си, някои хора просто нямат такъв", отсече учителят по история."Какво ли ме кара да мисля, че любещият робството учител по история май е искал да се качи по-нависоко по социалната стълбица, но не е успял?

19

Анонимен

преди 7 години

Какво излиза в крайна сметка, ако не си съгласен с написаното и си изразиш мнението е "хейтване", каквото и да значи.Всички трябва да приемаме казаното за чиста монета и да блееем в един глас, за да им е по-лесно на управляващите, медиите, църквите да ни манипулира.

18

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

хейтърство е е като нафулиш вова п у хаберлер бг или като пишеш че газпром си оправят вересиите с задунайская губерния благодарение на р.овч. и ти набичат филтър, а некой направи 20 поздрава за *** без да можеш да му върнеш.

17

за един преател

преди 7 години

Тва Ива общата ли е?

16

PD

преди 7 години

А хейтърството няма общо с омразата. Българина умее силно да люби и мрази. И пред вековете и едното и другото е имало силно въздействие върху събитията. А хейтър, е етикет, поставян в модерни времена, от определени малко умни групари, с внедрено, но лишено от разбиране т.н. "позитивно мислене", чиято основна задача, е да прикрият късогледството си, обикновено и физическо такова. И да се изтъкнат, разбира се, че са в масовото стадо.

15

Анонимен

преди 7 години

Хейтърите са от Тъмната страна на Силата.

14

Анонимен

преди 7 години

И какво е "хейтърство" бе, жур.наля заспали? Айде по-бързо закон за езика с хубави глоби, особено при издънка в ефир или от официална медия.До гуша сте ни дошли с агресивното си налагане на чуждици.Малко опит за словотворчество, просто за разнообразие?

13

Анонимен

преди 7 години

Ако мразиш нещо не мрънкай и не си търси правата тъй ли ,туй ли е демокрадцията. Закрийте тогава ЕС и поканете Ким да ни оправи и не мрънкайте ако Ким ви яхне. По всичко личи че Тиквите се завръщат.

12

до 9

преди 7 години

Познаваш ги от кръста надолу най - добре, по - важното е, че ти вземаш макс 1.3, смешен телефонист с провинционален оттенък, марш обратно в Родопите!

11

Hitreca

преди 7 години

Точно пък Ива Екимова ли ще разправя за хейтване. По добре да си се прибере у дома!

10

Анонимен

преди 7 години

Под общото име хейтърство тук в бг се слага всичко което е критично мислене, обосновано възражение, всякаква форма на бунт, дух на гражданство, солидарност..........мога д аизброявам до довечера, но тъй като голяма част от тези понятия с анапълно непознати на медиите, отнякъде измислили думата хейтър. Пълни некадърници сте

9

Hater

преди 7 години

Точно тези коментатори да дават оценки - Емил Джасим - този дето обясняваше, че Левски бил престъпник и Българите живеели добре под турско робство. Или Ива Екимова - известна задето съпруга и почина (бог да го прости, де) и не може си начеше минджата...Не съм комплексиран, а реалист...

8

Анонимен

преди 7 години

Това не е само омраза, злоба, лизцемерие и т.н., а неспособност и нежелание да се поставиш на мястото на друг човек - как, кога, защо е направил нещо и какви са били мотивите. Нищо не е черно и бяло. Колкото до Джасим или Екимова - единия изля кофа с помия върху българската история, другата я знаем от Бай брадър. На съвети и словоблудства сме се нагледали. Човек просто не може да се вгледа в себе си, освен ако не е безкрайно самокритичен.

7

Анонимен

преди 7 години

До 3.4К Заплата TLПознавам не-TL-и, които вземат поне с 1К повече от теб. Смешен си. Че и си изтипосал заплатата най-отгоре :DDDD

6

Анонимен

преди 7 години

Критиката е огледалото на политика и ако е грозно, значи политикът не е добре а не е виновно огледалото.

5

11

преди 7 години

До 3.4К Заплата TLПропуснал си акането.