35

Анонимен

преди 7 години

Голяма част от военните в БА през 90-те се наливаха с алкохол по цял ден в хладните си кабинети. Офицерите с уиски и водка. Старшините с каквото има.

34

куката

преди 7 години

Ква армия, кви 5 кинта? Та тези не стигат и един преврат да спретнат! Заслугата е на айдуците дето ни управляват, оти ги е шубе да не ги не подберат с пушките отзаде!

33

Анонимен

преди 7 години

Моят Ротен, Капитан няма да му казвам името започваше поправката в кафенето на поделението след като вдигнем знамето. На нас раздаваха малки прави лопати да чистим поделението а всъщност се криехме в храстите и пушехме. Към 11 на обяд към кафенето и капитанът допиваше 8-та си бира. Кафенето беше собственост на командира и се продаваше бира на двойна цена.

32

Циник до 11 Мирослав

преди 7 години

Вземи думите от устата!В държава управлявана от шумкари, овчари, и ятаци....и армията е като всичко друго - тотална парлама!

31

Факт

преди 7 години

"...както и затрудненията при подбора на кандидати, които могат да издържат психологическите тестове...."Не е смешно - човек трябва да е с психични отклонения за да иска да военен.

30

Анонимен

преди 7 години

Жалка работа!

29

Анонимен

преди 7 години

Страна, управлявана от комунисти от 1944 до сега, няма как да има нормална армия. Поколението възпитано в комунизъм е неадекватно и се интересува само от пари и далавери. Шансът е другото поколение, но се съмнявам че имаме време ...

28

Анонимен

преди 7 години

Да наливаш пари за да може някакви *** да се наливат по цял ден в поделението е същата глупост като да избереш фармакология за президент

27

Анонимен

преди 7 години

Ще стане като пръстовите отпечатъци. Ще се усвоят едни пари за наборна армия пък после ще се откажат.

26

САКАТнейшън

преди 7 години

Каракачанов -новия военен министър ще оправи нещата.Ще въведе задължителна военна служба от 4 години за сите булгаре.Турци, роми и арменци ще строят пътища и огради за една консерва руценско крадено и парче хлеб ,а българите ще пазят границата в землянки и ще ловуват дивеч за храна на воля.Дрехи и оръжие ще си носи всеки от дома.

25

Анонимен

преди 7 години

"Има и друг проблем неграмотността. Липсата на достатъчно образование, което да направи кандидатите подходящи за българската армия", хахахах, положението е много зле щом куцо и сакато не взимат в армията. Преди беше лесно, ако нищо не става от тебе ставаш войник. Акъл не трябваше. Армията е добър атестат за положението в образователната ни система.

24

АБВ

преди 7 години

За да имаме боеспособна армия, която да може да отблъсне всеки потенциален агресор, трябват пари за ново въоръжение и пари за заплати. Айде останете си със здраве и се молете Ердоган да не е толкова луд.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10 Елементарно,, демократе ,,. ИЗНАСЯ СЕ ЗЛАТО И ЦЕННИ МЕТАЛИ ОТ 6 ЗАПАДВИ ФИРМИ, САМО СРЕЩУ 1% ,,ТАКСА ,,. НОРМАЛНАТА МИНИМАЛНА ,,ТАКСА ,,Е 33% В СВЕТА . Пр.- Киргизстан -от 33% сега е 51% срещу 49%. ЗА БАЗА ИНДЖИРЛИК ,ТУРЦИЯ ПОЛУЧАВА ОТ УСА ОКОЛО 400 МИЛИОНА . А В БЪЛГАРИЯ ЧЕТИРИ АМЕРИКАНСКИ БАЗИ СА БЕЗПЛАТНИ .СИРЕЧ- ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО ,ДЕМОКРАТЕ .

22

АБВ

преди 7 години

Преди около 2 седмици беше публикуван доклад за състоянието на въоръжените сили на България и тогава надълго и нашироко темата беше обсъждана. След интервюто на Найденов по една от телевизиите тази сутрин знайни и незнайни журналисти отново подхващат темата. А истината е, че всички, повтарям, всички правителства от 90-та досега, работят с огромен ентусиазъм за довеждането на армията ни до възможност да изпълнява само парадни функции.

21

Анонимен

преди 7 години

Найденов ти като много разбираш и даваш акъли,какво направи ти,като беше на власт.Ти червена ***,какво направи по тия проблеми

20

Е как да стане!

преди 7 години

Кой иска да го юркат за 600лв.? Защо не определят заплащането на войниците като на депутатите - на средна заплата за страната! Или направете като в Швейцария - всички по график запас всяка година! Или вкарайте всички полицаи в казармите - армия,полиция, жандармерия в един кюп - три в едно! И други разни такива...

19

Анонимен

преди 7 години

Като спрат да пият в мазите и гаражите ще има армия какво е това пие и не мисли що шото пари бол боико тиси на ход

18

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 7 години

КАКВО ДА НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА, ПО ВЪПРОСА СЪС АРМИЯТА,,,, АМИ ВЪРНЕТЕ КАЗАРМИТЕ, И ВСИЧКИ КОЙТО МОМЧЕТА КОЙТО СА ГОДНИ ДО МОМЕНТА ДО КЪМ 30г ... ГИ ВЪРНЕТЕ В КАЗАРМИТЕ, А НЕ ДА МИ ПРАВЯТ ПРИЧЕСКИ ТИП КРАВА ГИ Е БЛИЗАЛА, И ДА СИ СКУБЯТ ВЕЖДИТЕ.

17

Анонимен

преди 7 години

Армията е такава, каквито са възможностите на обществото и в зависимост от това как самото общество иска да си разпределя финансирането по сектори.

16

Анонимен

преди 7 години

няма кой да се бие за интересите на САЩ , хората разбраха измамата