23

До Комплексар

преди 7 години

Явно си някакво светило в спорта щом и процентите изчисли колко са в плюс за Пулев! Не не е злоба а реализъм! Не може да каниш на Арена Армеец знайни и не знайни боксери за да ги биеш по не особено убедителен начин,да си пълниш банковата сметка за сметка на българите които те подкрепят с пак казвам много съмнителни двубои! Много малко са тези които се раждат за да са шампиони,Пулев за съжаление не е един от тях!

22

Discovery

преди 7 години

Кличко пада и след мача поздравява и хвали опонента си.... признава, че е бил по-добрия на ринга. Нашия пада от Кличко и почва да ръси глупости за допинг тестове, за ръкавици и да се оправдава кът невеста пред мъжа си... а бееее... тъпни пълни

21

Анонимен

преди 7 години

Относно статистиката дадена по-долу за мача... Обърнете внимание на цялата такава и на това че в 11 тия рунд Джошуа е нанесъл 15 удара без нито един ответен. Което по прости сметки казва че в началото на 11 тия рунд е водил Кличко въпреки по-малкият брой опити е бил вкарал повече от Джошуа. В интерес на истината ако не беше натиснал в 11 тия младежа можеше и да загуби този мач. Браво и на двамата за играта която показаха.

20

Комплексар

преди 7 години

Ей, голяма злоба ви гони към всеки малко по-успял от вас. Затова за българите в ада няма пазачи. Тези от вас дето плюят по Пулев дали са стигнали до същите висоти в собствения си професионален живот? Да не мислите, че като "рипате" по форумите по по- известните, ставате по- велики? Може и да не е на нивото да другите двама , но е по- добър от 99.9% от колегите си.Хайде когато вие го постигнете тогава да давате оценки.

19

Иван

преди 7 години

И по добре!

18

Striker

преди 7 години

Мач между Джошуа и Пульо по-добре да си остане само мечта, бхахахаха! Още във втория рунд, нашия чалга-побойник ще спи на пода на ринга! Черния изби чивиите на Кличко, та на нашия ли ще му прости...Недейте с тия фантазии.

17

Риджи Сика

преди 7 години

Ако държите на здравето на Пульо, откажете се от такъв мач. В България има достатъчно много инвалиди за да произвеждаме още.

16

Анонимен

преди 7 години

Родните драскачи пак бързат да бият тъпаните без да са наясно с правилници, уговорки, бизнес взаимотношения и т.н и т.н. Иска им се да има гръмки заглавия и сеир...!! Нито Джошуа, нито Кличко щеше да избере Пулевия г*з! Ако гледате малко видео материал относно този мач, ще разберете, че през 2014 Джошуа е бил спаринг партьор на Кличко за мача му с Пулев. Излишно е да се коментира повече...!!

15

Анонимен

преди 7 години

Пулев няма шанс,ако някой ден го получи пак ще продължава напред.Радвах му се докато не видях какъв *** се оказа,след мача с Кличко.Дори тогава Кличко намери добра дума за него,а нашия клатейки се на ринга с размазана муцуна викаше мафия,мафия,продължаваме напред.Пулев няма потенциала и времето да бъде като тези класни боксьори.

14

skunka

преди 7 години

Oтправени удари от Джошуа - 355,от които 107 в целта.Отправени удари от Кличко - 256, от които 94 в целта.Класата е неоспорима. Не харесвам Кличко, но показа дух на световен шампион.Върна се от ада и вкара феноменални леви, един от които почти откъсна главата на младежа,игра доста по - агресивно от мача с Фюри, който го унижи, буквално.Кобрата е добър, но да избегва мачове с Уайлдър, с Фюри или Джошуа. Пожелавам му много успехи, но просто ако не можеш за 12 рунда да нокаутираш ветеран,къде...?

13

Аз

преди 7 години

Джошуа е машина. Много добре е подготвен технически, а физическите му качества са без аналог в бокса в момента. Сравненията с Али са напълно справедливи. Уайлдър също е силен боксьор, но на фона на Джошуа е просто поредния устат американец. Мач с Кобрата най-вероятно няма да гледаме просто защото боксьор от България не може да събере достатъчно голям интерес...Друг е въпросът, че не вярвам да успее да направи нещо срещу Джошуа, въпреки че си е наше момече.

12

да

преди 7 години

Нашият поне можеше да избира равностойни противници, които биха го подготвили за някакъв евентуален бъдещ по-голям успех,а той тръгнал да ги избира не.. бивши в бокса,а направо бивши в спорта пенсионери..поне да каже, че целта са му само парите,а не да заблуждава феновете,че има амбиция за титли, защото на хората това им е надеждата - да го видят шампион..на Уембли 90 000 полудяха от радост не защото видяха как Джошуа прибира 15 млн. паунда, а защото стана шампион !!

11

Анонимен

преди 7 години

силни играчи сега има много - Поветкин, Джошуа, Уайлдър, дори и Фюри, на когото взеха нечестон титлите. каков че взима кокаин, нали не е взимал допинг? кокаинът дори би следвало да го прави по-слаб! целта бе да дадат шанс на Кличко. Кличко че използваше през годините мръсни трикове - използавше, но точно на мачовете беше голям.Нашият не може да се сравнява с тези мъже, но не бива да се сърдим. малка България има един боксьор и един ММА боец, с повече не може да се похвали.

10

Анонимен

преди 7 години

Това бе голям мач. Кличко за неговиет години се би мъжки, бе много взривен, много бързз, удряше силно. Джошуа имаше по-здрава мускулатура и нанасяше повече удари. Кличок се върна от гроба от нокдаун и в кара един нокдаун на джошуа . пъривя в живота. но черният покааз борбеност, и успя да се съживи, накрая Кличко капна на 42 години е, а Д. на 27.

9

Анонимен

преди 7 години

до 5 Мисълта ми беше че Уайлдър и Джошуа са в момента най-добрите и цял свят иска най-много мач между тях двамата, а не срещу Кобричката, или оня наркоман Фюри.

8

валю

преди 7 години

забравихте шампиона на WBO джоузев паркър

7

Анонимен

преди 7 години

Всичко е бизнес. Идеята е от филма "Рамбо" -сега новият млати представител на бившите съветски републики. На Кличко му мина времето, но кой ще даде милиони, дори и да падаш. Всеки си гледа интереса, а тълпата иска зрелище. "Хляб и зрелище" - основата на Римската Империя.

6

Анонимен

преди 7 години

Кобрата е ***! Бас ловя , че ще каже "Страх го е, затова не ме избра!" по адрес на Джошуа. ***! АД вдигна ръката на Кличко два пъти на ринга в знак на уважение, а Пулев му се плезеше на един крак, след като ония го прати в нокдаун! Това е разликата между големия боксьор и обикновения бияч!

5

До 1

преди 7 години

Според мен Уайлдър не е вторият по сила в момента.Има точно два пъти повече победи от Джошуа...незнам кое го прави по-слаб от него.А и съперниците му до сега са доста по-силни от тези на англичанина.Единственият боксьор в момента който може да победи Джошуа е Уайлдър.

4

Анонимен

преди 7 години

Като гледам как преби Кличкото, нашият има шанс само ако излезе насреща с метална тръба. Или 2та пулевци да са на ринга.