72

Анадолски

преди 7 години

Абе *** на вас нормални заплати не ви плащат както трябва...тръгна ли сте да коментирате на нас колко ни дава Ердо...пуффф :-):-):-):-)

71

Анадолски

преди 7 години

Абе сега гледам по NTV и във Франция е имало сблъсъци...днес бг оти не цитираш и това ***...

70

Анонимен

преди 7 години

До много подмазвачиами кво да правят хората бе ?! Естествено ще се подмазват на султана ! Нямат избор ! Бедна ти е фантазията какъв хаос е в Турция ! Особено нашите изселници трябва да се подмазват 10 пъти повече от родените в турция турски граждани ,в противен случай са аут !

69

шматка

преди 7 години

Тази година натуристите в Ердоганистан ще се предлагат нови атракцииЗа групи- Таксим кьотекЗа индивидуални посещения- чок гюзел кармазъ окоЗа любителите на екстремното- Анадол патакламаБагажа не е задължителен.Туроператорите раздават безплатно раирани пижами

68

много подмазвачи

преди 7 години

от Турция бе ! Надпреварват се кой повече похвални коментари да напише за Ердоган та белким ги назначи на хубава и лека работа , я пазач в някое училище ,а нещо друго ухем леко хем сладко ! Пък и много места се откриха 120 000 уволнени противници на султана ,но султана не бърза да назначава нови кадри ,а ще ги назначи след обстоен подбор ,така че нашите изселници неслучайно се надпреварват да хвалят султана !

67

Анонимен

преди 7 години

Диктатора излиза от релси.

66

ясен си ми

преди 7 години

До Анадолски"Като не искаш от нашата демокрация, що дириш в България? Отивай си в анадолската такава! Хем ***, хем нагъл!"АБЕ ПРОВЕРЕТЕ МИ ГО НАЙ НАКРАЯ ТОВА АЙПИ...ДА ВИДИТЕ ОТ КЪДЕ ПИША...ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ *** И СЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ.....................Ами то е повече от ясно защо пишеш така !И ти трева не пасеш и много добре знаеш ,че компютъра ти се следи и затова пишеш така ,подмазваш се и се надяваш да те назначат на едно от местата на 120-те хиляди увалнени турци !

65

Анадолски

преди 7 години

"Като не искаш от нашата демокрация, що дириш в България? Отивай си в анадолската такава! Хем ***, хем нагъл!"АБЕ ПРОВЕРЕТЕ МИ ГО НАЙ НАКРАЯ ТОВА АЙПИ...ДА ВИДИТЕ ОТ КЪДЕ ПИША...ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ *** И СЕ ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ

64

Анонимен

преди 7 години

Като не искаш от нашата демокрация, що дириш в България? Отивай си в анадолската такава! Хем ***, хем нагъл!

63

тюрк кенефистан

преди 7 години

В турция е така ! Който надигне глава за права и свободи ще яде тоягата ! Това е волята на султана !

62

Анадолски

преди 7 години

До анадолската демокрацияА вашата европейска каква е...Много за ЗАТВОРА ама ... сте свободна държава и могат да си обикалят с ръце по джобовете и да си подсвиркват:-):-):-):-)Колко пъти трябва да ви кажа, че не искаме от вашата демокрация!!!

61

анадолска демокрация

преди 7 години

Група демонстранти се опитаха да преминат към площад "Таксим", но полицията не разреши и прилагайки груба сила, с палки и ритници спряха демонстрантите.....................Тези да не са си помислили ,че се намират в ЕС или САЩ ,та да правят демонстрации които не се харесват на управляващите ?! Султана ще им разкаже правилата на анадолската демокрация !

60

турчина

преди 7 години

НА ПЪРВИ МАЙ НЕ СЕ ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ! НА ПЪРВИ МАЙ СЕ ПРАВИ МИТИНГ СМЕШНИЦИ!И ТОВА МИ БИЛО ЖУРНАЛИСТ

59

BG

преди 7 години

62 - в малка грешка си - Аттатюрк се бил политическата личност, всъщност цялата "техническа" част по създаването на съвременна Турция е била извършена от един човек наречен Садретдин Максудов - навремето един от най-видните и кадърни юристи в Европа и Азия. Роден в гр. Казан, Татарстан - Волжки Българин ! Един от първите които открито заявява пред целия свят че трябва да се поправи историческата грешка и казанските татари отново да се наричат БЪЛГАРИ ! Човека сигурно се обръща в гроба сега !

58

шматка

преди 7 години

До 62 анонименНе бъркай президентската република с диктатураПР е по добър начин на управление от парламентарната.Примери има много.Не е лошо когато Президент управлява.Лошо става когато реши че не е длъжен да си ходи.Ердоган иска това.Путин го постигна отдавна

57

Анонимен

преди 7 години

защо няма нито една статия за протестите в Париж, и как полицаи бият протестиращите?

56

EVET

преди 7 години

"Полицаи и демонстранти влязоха в сблъсък на първомайски протест в Истанбул."На таксим няма протест, протестите са в бакъркой, в таксим се събират провокаторите, където са забранени митингите с цел сигурност

55

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАННо за сметка на това Путин разреши на ердоган в турция да се направи такъв референдум.....

54

шматка

преди 7 години

Анадолски кво става в демократична и човеколюбива Турция.Защо си пред ТВ.Да не би да те е страх че ще те заснемат и през нощта ще почукат на вратата за да те закарат пред " демократичния и справедлив" съд на Ердоганистан.Там накъдето сте тръгнали ние вече се върнахмеПреди 28 г.

53

Анадолски

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНИ колега, кой ще се избира там за Президент...Сидера, Каракачана, Козметичката КОЙ КОЙ