63

Додо

преди 7 години

Елена Поптодорова е хем бивша комунистка, хем първа натовска атлантичка, хем живото доказателство, че политик и крадец е едно и също нещо.

62

Кико

преди 7 години

Звездите в долния ми коментар са за Жeлю Жeлeв, който съзнателно или несъзнателно "призна" на книга БЮРМ като "Македония", с което затвърди и узакони всичките извращения на анти-българизма, наречен македонизъм. Вина имат и всички български наивници, призоваващи БЮРМ да влезе в ЕС и НАТО под името Македония и в сегашния си вид!

61

Кико

преди 7 години

Така наречената "Бивша Югославска Република "Македония" е една гангрена на анти-българизъм, зачената и отгледана от сръбските служби и добила чудовищни размери. Вината за размерите на тази гангрена на анти-българизма обаче е на действията/бездействията на българските политици. Започна се още с македонизацията на Пиринско от Г. Димитров, мина през безумното признаване на Македонска държава от Ж. Жел'ев и всеки журналист, политик и българин, използващ името Македония, когато иде реч за тази клоака!

60

Македон Велики

преди 7 години

Че то територията от Скопие до Токио пренадлежи на Велика Македония !

59

Додо

преди 7 години

Бившата Югорепублика във вида си, а именно доктрина на антибългаризъм, не може да бъде нито член на НАТО, нито на ЕС! А "политици"- клептомани като Елена Поптодорова какво мислят е без значение!

58

КАСТА ШАМАРХЕЙ

преди 7 години

- НЕМА ДА СЕ ДАДЕМ!- ПРИБЕРЕТЕ ЗНАМЕНАТА ТОГАВА!- НЕМА ДА С ДИГАМЕ ПОТУРИТЕ!- ДА НЕ НАСТИНЕТЕ?

57

АРХИМЕД НИКОСТРАТОН

преди 7 години

ТУРЦИТЕ СА БИЛИ ГРЪЦКИ РОБИ, МНОГО ПРЕДИ ДА ИМА ОСМАНЦИ, И ДА БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ В КРАЯ НА 13 ВЕК ! ДА, ПЪРВИТЕ ОСМАНЦИ СА ДВА ВИЗАНТИИСКИ РОДА ОТ ДНЕШНА БУРСА .А ГРЪЦКИТЕ ЦАРЕ НА ВИЗАНТИЯ СА ПОБЕЖДАВАЛИ ТЮРКИ ОТ ГИОК ТЮРК ХАГАНАТА И ОТ РАЗЛИЧНИ АЛТАЙСКИ СРЕДНО АЗИАТСКИ ДЪРЖАВИЦИ, МНООГО МНООГО ПРЕДИ ДА БЪДАТ СЪЗДАДЕНИ ОСМАНЦИТЕ .КОИТО ОТНОВО СА ГЪРЦИ.

56

Анонимен

преди 7 години

Сички що са на балканите е една евтина лаборатория за по-големи държави.Принципа - купувай политиците, смазвай икономиката, дресирай народите.А пък то много народи се населили на балканите... предимно бивши турски роби.

55

Юнак

преди 7 години

Всичко що е МАКЕ е ЮНАК,всичко щое е ЮНАК е .....!!!/сами отгатнете...???./

54

Анонимен

преди 7 години

Македонците ги излъгаха да не си цепят държавата след предишните албански вълнения. Скоро пак ще се разцепят, но при по неблагоприятни условия. Албанския етнос е във демографски и икономически подем и ще продължи да усвоява нови територии в близките държави. Само разделянето на Македония може да ги спре да я превземат цялата. И България има интерес след 20-30 години да не граничи с още една мюсюлманска държава, силно сътрудничеща си с Турция. Гангренясали пръсти се режат навреме, иначе смърт.

53

проктолог

преди 7 години

Зоран Заев е човек на финансовия фашист Шорош!

52

Анонимен

преди 7 години

ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ /1722-1798/. ... О, неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш своя език?

51

Евро-Атлант

преди 7 години

Експертът по кражби Поптодорова изказва експертно мнение и за кражбите на история.

50

Анонимен

преди 7 години

Братя "македонци" има едно решение на проблема : Заявявате на висок глас -НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ ОТ 1945 година и се оправяйте нема и добър ден да ви казваме .

49

Анонимен

преди 7 години

Нека да учат албански, за да разбират петъчния парламентарен контрол и председателя си на парламента.

48

Да

преди 7 години

Учат албански и да се ограмотяват. В държавата Албания установиха , че има българско мнозинство, в Македония установиха , че са наследници на стив Маккуин.

47

MANEDONETS

преди 7 години

VIE BILGARITE MISLETE ZA KARDJALISTAN.NIE NIAKAK STE SE OPRAVIM...AMA VIE ...

46

Анонимен

преди 7 години

Съединение с България както Източна Румелия и са в ЕС и НАТО. Друг вариант е съединение с Гърция, но и гръцки език.

45

Анонимен

преди 7 години

Света Елена Поптодорова: "Грешно е да дадеш 700 лева за крем."

44

bolbov

преди 7 години

Чудна работа.Тази бабичка вместо да прави *** коментари по добре да отвори и после да затвори след себе си вратите на женския затвор в Сливен. Нещо което ще и отива като на истинска крадла.