28

Анонимен

преди 7 години

ихааа...едната лелка тъкмо хапнала безмитни вурстчета с биричка, а другата й взели чийзкейка и й казали, че ще има мито :)..и един мармот се хили изотзадзе :)

27

Дедо поп

преди 7 години

"Не може и вълкът да е сит, и агнето цяло"Може може Бог да го прости овчаря

26

Джедай Мастър

преди 7 години

ЕС си е съюз и си гледа интереса. Не е необходимо да се "съюзява" допълнително срещу тези, които не са вътре в него. В случая Мей демонстрира Путинова наглост и ярост (всички искат да ни унищожат) смешна и жалка за европейска демокрация, и така думите на Меркел "Може би смятате, че всичко това е очевидно, но за съжаление аз трябва да го кажа ясно, тъй като ми се струва, че някои във Великобритания още си правят илюзии по този въпрос" звучат изключително мъдро и на място.

25

До малоумника 34

преди 7 години

Ти това в коя газетата на кой колхоз го прочете, томахавките минаха над главите на у.шанките, казаха hello ребята, направиха кръг около великите С400 и опукаха набелязаните цели. У.шанките се чудеха през това време дали предупреждението е било за един час или за два, щото нищо не усетили

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27Върни се в трети клас. После пак пробвай и може и да го осмислиш.

23

Варна

преди 7 години

Да им искат визи на кръвосмешените.Визи и мита.

22

Ники

преди 7 години

Всички войни в Европа, и първата и втората световни са се водили за това кой да води Европа. Англичаните сами отстъпиха това право на Германия, доброволно.

21

реалист

преди 7 години

До Кралицата е фригидна:Кой им спира достьп до пазара на ЕС? Просто бозавите ще трябва да си плащат за това като всички други които не са членки на ЕС. Ако искат - да се наредят на опашката за безмитно споразумение.Горе-долу ще го имат след десетина години, но няма да е като сега само да лапат от Европа, а ще е равнопоставено.Затова реват бозавичките, явно и ти си такъв - ревеш като трябва да плащаш!

20

the Queen is

преди 7 години

English! Мисис Мей няма да се предаде на натиска на Меркел ! Ако трябва, и война ще води. :) Защо беше тогава този Брекзит, нали за да се спре безконтролното нахлуване на мигранти в UK?? А ако Брюксел държат на техните европейски ценности, няма да прекъсват достъпа на Великобритания до ЕДИННИЯ ЕВРОПЕЙСКИ пазар. Значи ако не си член на ЕС, не си в Европа и респективно, нямаш право да търгуваш в Европа, така ли? А когато го е нямало Европ. съюз?! Коя е Меркел да налага рекет на велика нация като британците, които дадоха толкова много от културата си на Европа!

19

реалист

преди 7 години

До Осеменен:Видяхме колко могат с бомбите - Тръмпена от 60 томахавки изгуби 30, с другите 30 счупи прозорците на столовата. И после с оная майката на бомбите успя да утрепе цели 2 кози.Даже Северна Корея си го слага на чeпa. И те така с бомбите...

18

1

преди 7 години

Ще е забавно ...

17

Анонимен

преди 7 години

Германия се обедини и е по-силна икономически, а Великобритания ще се разпадне.

16

Анонимен

преди 7 години

ТЕХНИ ВЕЛИЧЕСТВА ВЕЛИКИТЕ БРИТАНЦИ. Не щели чужденци но щели чуждият пазар.Не щели чужденци само щели да използват чуждите облаги. Не щели чужденци да им харчат паричките само щели чужденци да внасят парички в данъчните им райове. Не щели да ги управляват чужденци само щели да Господстват над всички...

15

реалист

преди 7 години

ЕС отряза най-голямия тумор, остава да махне и гърчолята и следва просперитет. Англия - умрЕ, Америка - умрЕ, Русия - умрЕ, Турция - умрЕ! Казах!

14

Анонимен

преди 7 години

Ето какво ще кажа като Българин : в англоезичния начин на живот няма нито живот нито стил :) дори и песните ви не даравят със смисъл и хъс :) провокирате младите със песни за загубено минало и тъгата по него и секс в дупето :) ние Българите и Русите си го правим и си съставяме цветно бъдеще ;) и правим всичко с позитивизъм и водка :) с млади и стегнати цицки :)

13

До 18

преди 7 години

Вярно е че обидата се помни, но оня пропаднал Чех отдавна е забравен. Така че моля моля!

12

COPY-PASTE

преди 7 години

Пище Франс прес а най-отдолу под текста БТА там от където си го копи-пействала

11

мани ги

преди 7 години

Ню Пакистан винаги си е бил с единя крак извън съюза. Вечно играеха на Орел - Рак и Щука. Да си ходят и да се обединяват с Индия.

10

Анонимен

преди 7 години

Меркел е истинско богатство за човечеството!

9

Анонимен

преди 7 години

Само българина е по-умен, нали приятел? Затова държавата му я изобразяват като тоалетната на европа