109

Анонимен

преди 7 години

Срам за ганайците турчин да им отваря очите за това кой ги ограбва. Никога няма да се оправи тази държава с този материал.

108

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да вземем на заем Орбан,за около 5-6 години най-малко!Другото предложение е,да копираме турската ограда със Сирия и построим също такава ограда на българската/европейската граница.

107

Анонимен

преди 7 години

Прав е за оградата,така е.Какво сега,да се лъжем че не сме корумпирана държава ли?

106

авичи

преди 7 години

Кой каза че фирмите които строят оградата получавали поръчките без търг.Т'ва не е вярно.Фирмите са 2 едната е на Баце, ЦВ.ЦВ и Цецка Цачева"Огради"ООД а другата на Валери Симеонов "Хотели"ЕАД и двете фирми са спечелили търга.В хотелите на Валери Баце настанява граничарите и прибират държавните пари - всички печелят а народа мизерства.Да живеят схемите за източване на държавни пари.

105

Анонимен

преди 7 години

Гледах му интервюто. Водещите се налага, особено Виктор накрая гледаше като натровен. Поигра си с водещите които изглеждаха като ментални запъртъци. Елегантно го сложи и на президента и на Доган и на педридиотите. Сега съвсем дипломатично намекна, че народът се ограбва с тази ограда която нищо не може да спре. Удоволствие е да го слушаш. Ментално лимитираните ганайци естествено не могат да уловят вербалната му изящност.

104

Анонимен

преди 7 години

много нагъл тоя любител на малки момченца бе,я го изгонете като мръсно куче от България . Че иначе хората ще се организират и ще яде дървото

103

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ НЕ ДОТАМ УМЕН ФЕС ЗАПОЧНА МНОГО ДА СИ ПОЗВОЛЯВА,ТРЯБВА МУ ШУТ В *** И ДА СИ ХОДИ В АНАДОЛА ДА СИ ГЛЕДА ЗАЧУХЛЕНИТЕ КАДЪНИ . АМАН ОТ *** АМУДЖИ

102

Поручика Балканец

преди 7 години

"Турция пазела България". Аха, сложили вълка да пази агнето! Къде си, Езопе?!

101

risk assessor.

преди 7 години

Оградата си е много добра!България е способна да си опази границата! Гьокче да си гледа тяхната граница!

100

ататакаа

преди 7 години

къде изчезна Лютвито уплаши се от Симеонов и Волен

99

щщд

преди 7 години

Не го изгониха когато трябваше и стана много курназ. Ама и журналистите не спират да го търсят,стана медиен герой. Мисията му на дипломат се изчерпа,очаквам го скоро във ВИП Брадър.

98

?!?

преди 7 години

На този не му ли казах да не прави политика в България? Трябва му шут през границата!

97

_

преди 7 години

И ДВАМАТА посланици-ТУРСКИЯТ и РУСКИЯТ се надпреварват да 'зарибяват" чрез шеги, ЗАБРАВЯЙКИ или ПРАВЕЙКИ се , че не ОСЪЗНАВАТ действителното положение в Турция и Русия и НАКЪДЕ вървят.Но ГЬокче прекалява с това безобразно изказване.Както и Медведев ( посланика?) да кани на празници на Русия, да очаква ТУРИЗЪМ в Харманли? ЗАЩО ли? Този уран КОЙ го пусна там? Или искат някакви диверсии да правят? Отново да добиват уран? Голямо нахалство проявяват и двамата.(Тепегьозлък.)

96

Българин

преди 7 години

Истината е, че Турция винаги е крила приятелски чувста към България. За разлика примерно от Гърция. Ходил съм много пъти там и кажа ли, че съм от България, винаги ми е носело ползи.Просто ние сме едни мижитурки, които сляпо следваме инструкциите на чужди сили и така си разваляме отношенията с други на Турция и Русия. Изключително грешна политика е това.

95

:))

преди 7 години

Сериозно! Гьокче е много обигран дипломат-политик! С блага реч рендосва!Сложни преговори : Не сте две страни равни - зрели , а настойник/,родител. - деца!пп. феноменално нагъл е Гьоче! Завършен тарикат! : )) Впечатлява!

94

Тетка Мара

преди 7 години

Ами , човека е прав ,бе....ония КОМШИЙТЕ -турци са цели 85-млн.население---А , НИЕ ЕДВА ПОЧТИ 6-МЛН.... КВО ПАЗИМЕ ВСЪЩНОСТ.....??!!!!ГРИЖИМЕ СЕ ЗА....... "ПАРИТЕ НА ФИРМИТЕ" ---КОИТО СТРОЯТ ОГРАДАТА! /...за да не им ги спрат от ЕС../НЕ ЗНАМ КОЛКО ШЕ НИ ЗАЩИТИ ОТ МИГРАНТИ ---АМА ПЕЧАЛБИТЕ НА ДРУГАРИТЕ , ОТ ТАЯ ДАЛАВЕРА...СА ЗАЩИТЕНИ ЯКООООООООООО......!

93

Анонимен

преди 7 години

Стига сте ни го показвали. Предизвиква позиви за повръщане. Също като към Плевнелиев.

92

luckyman

преди 7 години

Вълци да пазят кошара?!

91

1

преди 7 години

Този посланник откъде на къде ще дава акъл за какво се харчат парите в България ?Ние даваме ли им акъл как да се разбират с малцинствата си без да ги бомбандират и избиват ?

90

М. Н.

преди 7 години

Хубаво де. Пази ни турция. Като им тежи .....да си преместят дъжавата по на Юг.