20

Шабан Шаулич

преди 7 години

До ЗзЗМанипулира ,а не манипулирва,***...

19

Активист на БКП

преди 7 години

Мутроландио !!!

18

ЗзЗ

преди 7 години

До 18остави ти джипа, ама всеки селянин си е купил и телефон или компютър и коментира без да се е запознал с обстоятелствата. Смятай колко са зле, щом една медия като тази може така да ги манипулирва. Ама ти не си от тях, аз знам че ти си запознат с инцидента и даваш напълно компетентно мнение

17

Анонимен

преди 7 години

Ами то всеки селянин продал нивата на село си купува джип и идва с него в София да гази деца и старци по Пешеходни пътеки.

16

king_for_a_day

преди 7 години

Прав си, оттеглям си думите.

15

Анонимен

преди 7 години

В Тикволандия това е ежедневие.Ама като се има предвид какви нискограмотни селяни я населяват, обяснимо е.

14

Анонимен

преди 7 години

До king_for_a_dayнапиши в Гугъл: "Джип помете ученици до автобусна спирка (ВИДЕО)" и кликни на опцията за видео клипове

13

Калина

преди 7 години

Марийка Нестерова за пореден път нагнетява умишлено скандал. От заглавието излиза, че е задължително джипът да е виновен. А дали? Зелен светофар.Завивам надясно.Спирам на пешеходци, чийто светофар също е зелен. Отзад ме блъска кола, защото не е очаквала моето спиране. И от удара, колата ми се премества напред и блъска пешеходеца. Кой, Марийке, е виновен?

12

king_for_a_day

преди 7 години

10, би ли дал линк, ако обичаш? Странно ми се струва тази малка колица, която видях по снимки, да отмести джип странично, освен ако той не е завил. Все пак, наистина не бихме могли да сме сигурни, преди да видим.

11

Анонимен

преди 7 години

Абстрахирайки се от конкретния случай ще кажа че в 99% от случайте има какво да се направи , а именно да предвидиш не само твойте , а и реакциите на останалите . Такива странни шофьори отдавна ги усещам

10

Анонимен

преди 7 години

Коментарите както винаги: разбрали -недоразбрали - коментират. По телевизията даваха веидеото. Джипа си се движи с 50 и една кола го блъска странично и го праща на тротоара. Нищо не можеше да направи човека в джипа.

9

king_for_a_day

преди 7 години

"Младият шофьор" - ясно, неопитен е, отнел е предимство. Ами водача на джипа? Що за реакция - за да избегне сблъсък с друга кола, да се качи на тротоара? Кое е по-важно - ламарините или живота на пешеходците, които не се крият зад 1-2 тона желязо и нямат 3-4 въздушни възглавници? Тъжно - "старият шофьор" - кара не по-добре от младия... И това е толкова често...

8

Анонимен

преди 7 години

ами то си има видео. Джипа нямаше какво да направи - беше буквално изблъскан в тази посока за около 1 секунда. Даже помислих че другата кола е бакшиш но явно съм се заблудил

7

Анонимен

преди 7 години

Нещо не разбирам. Някаква отнела предимство. Добре, ще я накажат. Но децата не ги е блъснала тя, а друга кола - джип. Този в джипа какво, невинен ли е? Пише ли в правилника, че като ти отнемат предимство, можеш да се качваш с колата на тротоара?

6

Сп??нс

преди 7 години

Последния път като си идвах -си хващам автобуса за хотел Плиска и по пътя броЯ шофьорите на коли без телефон в ръцете и се оказа че са 3-4 на всеки 10. Всички пишат , четат , говорят - уплаших се.

5

Анонимен

преди 7 години

И ТАЯ С МАЛКАТА КОЛА Е ВИНОВНА НО КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ЗАПИСА ТОЯ С ДЖИПА ХВЪРЧИ ВАЙ МАЛКО С 80 КМ В НАСЕЛЕНО МЯСТО!

4

анонимен

преди 7 години

Вярно че преценката е за секунди, но джипа по-добре да си се беше натресъл в младата водачка, отнела предимство, защо завива да гази хората... В Казанлък навсякъде скоростта е 40 км/ч. Ще огънат няколко ламарини, но в колата при тази скорост си по-защитен отколкото да те връхлети на улицата, при това в гръб, джип. Децата изобщо не са имали шанс да се опитат дори да се спасят...добре че щетите са сравнително леки.

3

Х

преди 7 години

хм, шофьорът на джипа е виновен, отнетото предимство не го оневинява да блъска хора

2

Анонимен

преди 7 години

учениците веднага да бъдат наказани! как може да блъскат джип движейки се по тротоара! ужас!

1

Да

преди 7 години

Да, ще има наказани ученици!Защо се движат на тротоара?