18

Анонимен

преди 7 години

Лично бих дарявал всеки месец пари за благотворителна организация която да плаща квартирата на тези "интегриращи се" сънародници.... стига кваритирите да се намират в същия блок в който живее представител на Българския хелзинкски комитет. Тогава друга песен ще се пее.

17

Азъ

преди 7 години

За тия от БХК .................................... оставям на вашата фантазия. Моята е много цензурна.

16

Анонимен

преди 7 години

ЕС да си вземат ромите в Страсбург и там да ги правят каквото си искат. Tука е суверенна държава със какво право се мешат, ако жилищата са незаконни трябва да се съборят и точка по въпроса..

15

anonimen

преди 7 години

Абе тези от Страсбург защо не си ги вземат при тях, да им дадат жилища и да си ги отклеждат. Аман вече. На мен никой няма да ми позволи да си построя къща, където ми скимне. Ние *** да си плащаме данъци, да си изплащаме цял живот ипотеките за "кутииките" в който живеем, а тази ....

14

Циник

преди 7 години

Цитат: "а жалбата беше изпратена от името на Българския хелзинкски комитет."Хем боли...хем сърби!Тези в Страсбург се оплакваха, че НПО-та със съмнителен, произход, и още по-съмнително финансиране се месят в избори, и вътрешна политика...а сега търчат да угаждат на продажниците от БХК!PS. Въпросните коптори трябва да се разглеждат като биологично оръжие!

13

Анонимен

преди 7 години

ЕС да им сигурява къщи и домове събаряй.

12

българин

преди 7 години

Да взема и аз да си вдигна къща на общинска земя. Обаче още на следващия ден ще дойдат багерите и ще я съборят.

11

снайпера

преди 7 години

Тая Надя Николова е двулика лопата.Преди- Баце е най най най, а сега друго cвиpи.

10

Анонимен

преди 7 години

Да си ги вземата от бхк и да ги водят в страсбутг (и двете нарочно са с малки букви) и там да си направят незаконен катун, или да поискат безплатно настаняване в общински жилища.

9

Flick

преди 7 години

Bunt!!

8

rat

преди 7 години

Да са им законни къщите и да се налага събарянето им...тогава обезщетението е нормална мярка, но да си построиш къща (в повечето случай с "набрани" материали) и да не плащаш и да е заринато всичко с *** и помия...Тези от Страсбург имат странна представа за законността и човешките права!

7

Анонимен

преди 7 години

Да им намерят ?!?!?!?Квартири бол ... да си намерят !Место за незаконна къща как са си намерили ?Да не би общината да им е търсила терена ?

6

Анонимен

преди 7 години

Аз защо платих толкова пари за жилище като съм можел да си направя незаконна постройка и държавата да ме обезщети като я събори?

5

МАРИЯ

преди 7 години

В ПЛОВДИВ ВСИЧКИТЕ БРАДЧЕДИ ГЛАСУВАТ ЗА ТОТЕВ КАК НЯМА ДА ИМ ДАДЕ ЖИЛИЩА

4

Анонимен

преди 7 години

Това е натиск върху правителството от външни фактори.

3

М. Д.

преди 7 години

КМЕТА ГИ ОСТАВИ ДА СИ СТРОЯТ ЗАЩОТО ТОВА СА МУ ГЛАСОВЕТЕ СЕГА И ЖИЛИЩА ЩЕ ИМ ДАДЕ

2

смЕх

преди 7 години

Тия от Страсбург да си ги взимат и да си ги гледат даже и на тази умряла територия уж има закони които са за всички аман от либерасти.

1

ЦЦ

преди 7 години

ТОВА Е НОРМАЛНО ЗА ПЛОВДИВ ,В ОБЩИНАТА СА СЕ СЪБРАЛИ САМО ТОТАЛНО *** И КРАДЛИВИ ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ ,КОЙ ЗА КАКВО ГИ ХВАНЕ ГИ ОСЪЖДА АМА НЕ ИМ ПУКА НАЛИ НЕ ПЛАЩАТ ОТ ТЕХНИЯ СИ ДЖОБ