66

Анонимен

преди 7 години

Безкрайността е най - голямото чудо на природата . Асад е законно избран и по - същите правила трябва да напусне поста си . В противен случай трябва да приемем , че терористи и антитерористи са се съюзили против него . Турция се ползва от съответното уважение на международната арена .

65

Анонимен

преди 7 години

А може ли два пъти за 7.50лв? Примоция има ли?

64

до Ердо Ганчо

преди 7 години

Вас никой не ви иска но вие се натрапвате

63

надежда

преди 7 години

корекция към пост 85. - 2019 г.

62

надежда

преди 7 години

Бойко е един обикновен лакей на Меркел , това е проблема на България. Не отстояваме интересите си.Сега да видим как ще ни оправи ЕС , когато 2029 г. ни спрат газа руснаците.

61

до турчин

преди 7 години

"България я вземаха в съюза чисто и просто заради тероторията, а не че е одговаряла на 100% за членство в ЕС."А Турция що не я приемат бе ***- я виж каква територия има.

60

ф

преди 7 години

Ердоган е квалифициран като диктатор.И да го отрича и да се срамува е факт.По -добре да приеме ,че е диктатор и честно да си изиграе ролята докрай .Няма как да хулиш САЩ и ЕС и после да искаш от тях помощ и членство .Тръгнал си по стъпките на Русия отивай докрая. Знаете съдбата на Османската империя и Руската.

59

Анонимен

преди 7 години

Българите са генетични отпадъци.

58

Анонимен

преди 7 години

Едва ли някой нормален политик в ЕС е вярвал,че Турция някой ден ще стане нормална държава и може да стане част от ЕС.Дори когато Турция вървеше по пътя на Ататюрк.Европа е християнска и място за Турция тук няма.Доказателство за това са милионите мюсюлмани,които създават проблеми в ЕС.САЩ ги отсвириха,руснаците са само заради икономическата изгода.Ако се защитят сериозно границите,турция ще остане само един ислямски ***.

57

Анонимен

преди 7 години

В тази линия на разсъжденията, летището беше предвидено от Бойко за турска фирма;)

56

Циник до 77

преди 7 години

Така де - той е послушен :-)

55

Анонимен

преди 7 години

"Заповед до Бойко пиле да не префръкне..."Хахаха

54

Анонимен

преди 7 години

След разпада на Варшавския договор, военно-стратегическата роля на Турция в региона рязко спадна. От овчарското куче на америка Турция, вече не е този плацдарм на НАТО.Даже самият факт, че американците са заиграват с кюрдските турци говори ясно за намеренията на САЩ. След Ирак, Либия, Сирия не идва ли ред на Турция. Още по-вече Ердоган е тръгнал по път от когото е много трудно да се върне на бял кон.

53

Турчина

преди 7 години

България я вземаха в съюза чисто и просто заради тероторията, а не че е одговаряла на 100% за членство в ЕС. Това е новият вид управление на територии от запада, което го видяхме скоро в Южен Поток. България искаше, но Брюксел каза НЕ и до там беше. Демокрацията на ЕС е всичко, което е в тяхна полза, а когато не им е в полза става недемократично. В момента България няма самостоятелна външна политика и ЕС си я управлява, както иска. Но с Турция няма да могат така и затова не я приемат

52

Анонимен

преди 7 години

Най лошо е да те обиди някой на турчин !

51

До 68

преди 7 години

Дано края за който говориш е по близо че да не се мъчиш повече

50

жалко

преди 7 години

до сега не видях в живота си някой българин по умен от мен дано до края да срещна такъв и да не е гей!

49

европейски съюз

преди 7 години

Ердоган е мрачен ислямист

48

Тамерлан

преди 7 години

До Анадолски Няма как да си добър търговец и да развиваш икономика ако се караш с другите.Да не спираш с военното положение, арести и дискриминация без повод си намирисва на диктатура.Лошо и е ,че я няма и свободата на западния човек да можеш да пътуваш и работиш на всякъде.Ако Турци е добре, то не отива на добре..

47

Анонимен

преди 7 години

Вижте го на какво прилича ердоган :)))) вижте го. Типичен турчин