9

Анонимен

преди 7 години

Алоуу Туск, спиш ли? Веднага да преразгледаш отношенията на ЕС с САщ!!!Значи Тръмп може, Ердоган-не?? Така ли??Докога с двойните стандарти, а ***?!

8

До 1

преди 7 години

Трябва да потърсиш помощ, за да не се окажеш в ситуацията на тези, чиято екзекуция си гледал! От какъв зор му е на нормален човек да ходи да гледа как убиват някого, пък бил той и някой изверг?! А, ти -12 пъти за 5 години!!! Ненормална работа!

7

идиоти

преди 7 години

Боже що за безобразие, как може американците да са такива садисти??? Каква е тази демокрация да се изживяват като Господ, който единствено има право да отнема живот..... Трябва да се срамуват от законите си, които ги връщат в Дивия Запад!

6

Анонимен

преди 7 години

Смъртното наказание хилядолетия на ред е било част от естествения подбор на човечеството,сега в САЩ няма нищо по-нормално от това баща на 10 деца да е в затвора с по-големите братя!

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя па си няма друга работа и присъствал на екзекуции ...

4

въведете и в БГ

преди 7 години

Ех тази хуманна държава. А на всякъде другаде пропагандират да няма смъртни наказания

3

Анонимен

преди 7 години

А после Ердоганя, китайците и Ким Чен били лоши. Значи само големия бял вожд може да си трепе на воля, на подвождовете им е забранено. Приказки за демокрацията от 1001 нощ.

2

Анонимен

преди 7 години

хахахахахахахахахахахахахахаха

1

мадафака

преди 7 години

Много моля, изключително интелигентните джурнълисти от днесбеге да си оправят заглавието и да не пишат глупости, които не са проверили, защото лично аз, в периода 2005-2010 съм присъствал като свидетел на 12 екзекуции в щата Охайо.