30

чудя се

преди 7 години

Къде е Росен Плевнелиев?Нападнал ли е вече еднолично Русия, пълно медийно затъмнение...

29

Един човек

преди 7 години

Единственият стъпил на земята, мислещ ясно и в конкретност за България човек в управлението на страната, който не е еничарин като всички останали - президента Радев. Ясно е.

28

генерал-смешно е

преди 7 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент генерал.

27

Заразата ГЕРБ

преди 7 години

Заразата ГЕРБ, които са отявлени долни комунисти, трябва да бъде заличена. Най гнусните комунисти, изгонени от БСП се събраха в ГЕРБ, начело с душманина Борисов. 65% комунисти не е шега работа. Как 45 години не им стигнаха, въртяха , сукаха и пак вече Девета година ни яхат.

26

Молба

преди 7 години

Радев, трябвабда направиш и невъзможното, но тоя бандит и убиец Борисов да го набуташ в затвора. Мисли, работи, но в тебе е надеждата на хората.

25

ПодкрепаОтРус

преди 7 години

До Решетникова подлогаТи май не си следил добре кампанията на партиите. Решетников подкрепи Борисов, защото по негови думи е предвидим в поведението си към Русия. За разлика от опонента му, който пак по негови думи не защитава интересите на Русия.Та такива работи.Това обаче не пречи да лъжеш.Той Борисов постоянно лъже, та ти ли ще останеш по-назад.

24

за БСП

преди 7 години

Тъкмо утре президентът Радев да обърне внимание на БСП и двете жени, които дават тон на на кавги, "на инат, нищо по същество, но да се чуе, да се види, че са КОНТРА-Нинова и Йончева.Губене на време, пилеене парите на избирателите, а те получават големи заплати за говорене на инат. А уж искат РБългария да върви напред.Има хора, които не са за тези места- нямат такт, градивност, консенсус, дипломатичност.

23

Анонимен

преди 7 години

Партиите да спрат с предизборните приказки, да мислят за проблемите! Както аз мисля денонощно как да забраня на българските граждани в чужбина да гласуват.

22

Анонимен

преди 7 години

Проба, проба, 1..2..3 мога ли да пиша?

21

тъжен факт за Радев

преди 7 години

Президентът и това непрофесионално назначено от него правителство не се справят с текущите проблеми. Представяте ли си колко още бакии ще забъркат тези некадърници и президента, ако не се създаде бързо нормално правителство...

20

Мастър аф пъпетс

преди 7 години

А ти спри да се изказваш, че само проблеми и драми създаваш...кой ти е драматурга на тебе ?

19

Надя Николова

преди 7 години

Те мислят само как да си напълнят джобовете.

18

Решетникова подлога

преди 7 години

Този е президент от 3 месеца, а гафовете му вече не се броят....Чехлю беше 4 години и не помня такава интензивност от гафове...реално той нямаше такива, освен че дразнеше с държанието си, тоя е на другия полюс...

17

Анонимен

преди 7 години

На заглавието нищо му няма. Само, че партиите мислят първо за джоба си и ако остане време, за хората. Обикновено не остава.

16

Анонимен

преди 7 години

Съмнява ме няма да са скоро

15

Анонимен

преди 7 години

За да се ПО--оправи малко тази държава трябва да е президендска а не парламентарна само той да командва и ако краде ще краде само той един не 240.

14

Анонимен

преди 7 години

"" Румен Радев се оказа мъжага. За Росчо като се сетя-срам голям. "".......................Съгласен съм ... ако беше победила Цецка щяхме да имаме втори Роско само че по-грозен.Народа се оказа по-умен от политиците

13

Анонимен

преди 7 години

Румен Радев се оказа мъжага.За Росчо като се сетя-срам голям.

12

Анонимен

преди 7 години

Ей, бате , бате, това двестете лева де ги дадоха от ГХРОП ли беха , ехее, па ние спечелихме .

11

Анонимен

преди 7 години

Президент Уран РадиЙев пак е прекалил с хасковска вода!