82

Анонимен

преди 7 години

До Евроатлантикаре стига софизми...бегай в матушка масква

81

Евроатлантик

преди 7 години

До Анонимен 93"до къде сме изпаднали с тоя парад"И аз така викам! Я виж от както си имаме гей паради, колко сме по-хубави, приятни, толерантни и прогресивни. По-добре да си горд, че дядо ти е бил комунист, от колкото да си горд, че сина ти ще бъде безполово докато навърши 18 години, после ще стане жена с мъжки гениталии! И това важи дори за най-отявления комунистомразец и нацист дори!

80

Баладжията

преди 7 години

Скъпи омразчета. История има за да се помни. Без значение дали ви харесва или не, тя трябва да се помни. ОБАЧЕ! Предадете ли политически подзамисъл на някакво историческо събитие, дейност, помен - това вече НЕ Е ИСТОРИЯ. Правете си маршовете на безсмъртните полкове, но НЕ НАМЕСВАЙТЕ ПОЛИТИКА. Не симпатизирайте на Русия и маршовете на безсмъртните полкове, НО НЕ НАМЕСТВАЙТЕ ПОЛИТИКА. Моя дядо е гонен от комунистите и е страдал много. Но не вдигам врява като вас!

79

безобразие

преди 7 години

Идеята е на Путин, сега Макаров за втори път( след като НАКАРА-ПОКАНИ правосъдната министърка Павлова да поднесе цветя!!??) ги "хваща за риби": ние да не сме СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА?? 45 години знаем какво беше, след това последствията- пак ние ги понасяме.. Ами ако тръгнем ВСИЧКИ със снимки КАКВО сме притежавали преди 9.09.44, и ни бе отнето, аслед това и НЕВЪРНАТО?КОЛКО хора бяха изселени от къщите си , за да влязат "От Балкана".Объркани животи, убити .Как не се срамуват. И пак слушат руските

78

Анонимен

преди 7 години

Просто ме е срам до къде сме изпаднали с тоя парад

77

весо

преди 7 години

И от моята рода имаме избити от "Народния съд"смешници са тези антифашистиВ БЪЛГАРИЯ ФАШИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО *** имат един измислен израз монархо - фашизъм...те така като няма какво да кажат и си го повтарятчакам да измислят сега сдс-фашизъм, дпс- фашизъм демократо- фашизъмте все срещу фашистите се "борят".Безсмъртни помоагаци на съветския окупатор са те!

76

Баладжията

преди 7 години

За тези, които ме обвиняват в някакъв антифашизъм.1. Дядо ми е страдал МНОГО от праведните комунисти.2. Правя ясна разлика между фашизъм и нацизъм.Относно Строителите на съвременна България... искам да напомня, че в началото и Захари Стоянов и Стамболов са били русофили. Не намесвайте друга история, в частност разликата между Александър II и наследника му. Там идва разкола, не между РУСНАЦИ И БЪЛГАРИ. Вие обаче сте ревльовци, важното е да има виновен, а ние да се оплакваме. Друго не можем!

75

майна

преди 7 години

До до майнаРазбира се - около 1500 души, или десет пъти по-малко отколкото след 9 09. 1944г. а дядо ми е обесен заради отказа да накара баща ми да се прибере от Мюнхен, където е избяал с немското оттегляне.

74

до майна

преди 7 години

Имащ ли представа колко хора са убити пред 9 септември? Те на кого са жертви? На такива като твоя дядо.

73

И аз

преди 7 години

Който си мисли, че се боря с фашизма е ***. Израснал съм без дядо, убит от нацисти. Боря се за паметта му, за това да не се повтарят войни.

72

майна

преди 7 години

До И азИ аз ще изляза с портрета на дядо ми, който е бил обесен от червените фашисти през 1947г.

71

И аз

преди 7 години

Ще изляза с портрета на дядо ми. Ако някой има нещо против, нека ми се обади.

70

Анонимен

преди 7 години

До БаладжиятаЛичи си, че си руско *** и чеъеш историята с руски очила. Дистатъчно е непредубедено да прочетеш "Строителите" на Симеон Радев за да видиш ятедите нанесени от Русия и русофилите.

69

До Баладжията

преди 7 години

Вий още ли борите фашистите бе? Не ви ли омръзна ? Войната свърши преди 70 години!!! Нещо полезно няма ли да направите за таз държава?Само стойки и чупки от ваз кърлежи такива!!!

68

Минаващ към Анонимен

преди 7 години

Кого наричаш ***? Хората, които са загинали и за твое добруване не са ***. *** са такива като теб и винаги ще си останат ***.

67

Анонимен

преди 7 години

До БаладжиятаАз русофоби не виждам. Има само руски слуги и български националисти. Самото име "русофоби" е наложено от руснаците за да разделят българската нация.

66

Баладжията

преди 7 години

Като човек чел история от малко повече източници от колкото блоговете на русофоби в нета и смешните учебници по история, направо кипя от ярост като гледам всичките да пищите срещу това, КОЛКО НИ БИЛА НАВРЕДИЛА РУСИЯ без да кажете нито думичка за Британия, Франция, Австрия, че даже и Германия. Вие мразите Русия повече от Османската империя... все пак с тях сме имали присъствие, съвместно съжителство. И русофили и русофоби сте едни и същи 14 годишни ревльовци без работа, възпитание, идеали и разум

65

руски голтак

преди 7 години

само Путин - Бояришник - BMW (все пак нещо трябва да караме де)

64

Анонимен

преди 7 години

Какъв безмъртен полк бре? Шайка бандити и крадци. Освен да обират мандри и да тормозят хората, какво са направили? А да... изтрепали интелигенцията на нацията. СРАМ!

63

юбералес

преди 7 години

Катар, Ливан, Коста Рика, Монголия - бъкано е с антифашисти в тези държави. Ако не бяха костариканците, Берлин никога нямаше да падне.