153

Българин

преди 7 години

До 87 - Една мотриса по линия 7 струва колкото 2 наши мотриси. Предпочитам модернизация от нашия завод, на който явно е забранено да произвежда. Всички стари барутарници идват тук. И кавалите, които ни управляват и защото са по - глупави от нас, не си взимат стари автомобили. Возят се винаги в нови!!! Ако ще модернизират и не може от нашия завод, тогава да купуват нови като по линия 7..............

152

Незначителен

преди 7 години

Едно време произвеждахме трамваи

151

Питам

преди 7 години

До Анонимен 165 Това любителитех на БСП освем далавера и кражба друго не знаят. Затова ли като вземете властта не правите нищо , за да не ви обвинят в корупция и далавера?

150

!

преди 7 години

Вероятно говори за таксите при предаване за скрап. И тук трябва да ги има, защото иначе се стимулират мургавелниците да крадват каквото е останало желязно ... и без това ги издържаме от данъците ... стига са ни крали!!!

149

Анонимен

преди 7 години

153, какви екотакци за трамваи бълнуваш? Трамваите са най-екологичното превозно средство!

148

DreamTeater

преди 7 години

Хубави са си трамваите.Стига негативизъм и чалгария.

147

Иво

преди 7 години

Това са трамваи, които само до преди няколко месеца са били ок за швейцарците. Щом са били ок за швейцарците, значи би трябвало да са ок и за българите мисля си аз.Българинът за личен автомобил си къпува стара трошка от Европа, но за обществен трамвай иска само нов. Защо? За съжаление Европа не ни дава достатъчно пари за да сменим всички трамваи с нови, а българслите данъкоплатци и пътници не дават достатъчно пари за да се купуват дори трамваи на старо!

146

Мъкаааа

преди 7 години

Фандъка събира скрап от Европа, а на нас иска 1.60 лева за 2 спирки. Не се става лесно милионер с една кметска заплатка. А и Тиквун иска да направи 10 милаирда. Мъкааааа!

145

Анонимен

преди 7 години

Хората са ги ползвали с години и са като нови. Сега да видим *** за колко време ще ги бастиса.

144

Анонимен

преди 7 години

Да благодарим на швейцарците. Все пак са могли да ги нарежат на скрап. По-ефтино е щяло да им излезе. Тоя който разправя че са платили на сърбите да вземат такива стари трамваи ни взема съвсем за и-ди-оти.

143

Анонимен

преди 7 години

Е Фандъчката се уля, какви са тези грозилища на 27 години? Да си се вози тя на тях, токова ли не можаха да врътнат по-голяма далаверка и да купят нещо по-модерно

142

Анонимен

преди 7 години

На харизан кон петалите не се гледат.

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 141На турските ваксини им нямаше нищо, уважаеми разбирач. Всъщност е нормално за някои ваксини да съдържат определено, пренебрежимо малко количество тежки метали. Заедно с това човекът е едно от съществата с най-висок толеранс към тия вещества, като по-висок такъв имат само някои миди, сепии и други мекотели.Той българина затова е на това дередже - за всичко е ненадминат капацитет, но само в собственото си комплексирано съзнание.

140

Анонимен

преди 7 години

Много са добри, но заради *** междурелсие в София ще ги качат на старите талиги и ще имаме още един БГ сбирщайн. То се вижда вече. Сложиха им и перфоратори ... БГ архаизъм

139

Анонимен

преди 7 години

А защо подарени и стари, а не нови и купени? Нима Столична община няма пари? Да бе да! Има пари, защото и глоби не събира дори! Просто софиянци не заслужават нови и модерни трамваи и затова никой няма да им купи. Ще се просълзяваме от жеста на добрите швейцарци и ще си свиркаме!

138

Анонимен

преди 7 години

Герберастки тролчета, не забравяйте, че на този свят БЕЗПЛАТНИ НЕЩА НЯМА.Безплатно е само сиренцето в капана за мишки.Това го е казала една доста по-умна от вас лейди, наричана Желязната.Казва се Маргарет Тачър.Но вие сте фенове на Цецка Цачева и оная не знам как й беше малкото име Караянчева.А, виж как пропуснах и Деси Дуловската уста.

137

Анонимен

преди 7 години

Стари, ама лъскави! И много добре изглеждат, приятни!

136

Анонимен

преди 7 години

Швейцарците дори платиха на сърбите да им вземат трошките, нищо че не са в ЕС.А на нас ни ги пробутаха срещу кинти. Оделно далаверата на самоковската крадла и банкянският й шеф.

135

браво

преди 7 години

Направо си е подарък , още повече , че такива все още се движат и в Швейцария.Получаваме 28 модернизирани трамвая на цената на един нов полски.

134

Дибала

преди 7 години

До АнонименСмешко, първо мотрисите на са на половин век. Второ са в пъти по-добри от всички движещи се в София. Изключвам линия 7, защото тези там са последно поколение трамваи. Не разбираш от тази техника селяндурче, за да даваш акъл! Няма далавера в нещо безплатно. Ама как да се обясни на тъпия ти селяндурски мозък?