29

Анонимен

преди 7 години

Тъй като Турция не дава информация за гражданското състояние на турците в Австрия,австрийското правителство,гостви програма,според която да отнема австрийско гражданство,на запазилите турското си такова,турци,които живеят постоянно в Австрия.Германия също може да последва нейния пример,защото турците в Германия, показаха с вота си за Ердоган,че презират европейските ценности и правила.Дори има предложение за прекратяване на преговорите с Турция,за членство в ЕС.

28

Анонимен

преди 7 години

Вие май много сте се разтревожили, че българите се тровят. Радвайте се нали ги мразите.

27

Анонимен

преди 7 години

Пет пари не давам. Ама сте много елементарни. Никой българин не можете да впечатлите с ненормалния си кандидат-султан.

26

Анонимен

преди 7 години

до:22 Ами има,българите се тровят,а вие се занимавате с референдум,който не е от голяма значение за нашата родина.

25

али

преди 7 години

Във Франция има избори, резултатите могат да променят съдбата на ЕС, но и една статия няма.....Много ми е интересно защо референдума в Турция предизвика толкова дискусии и емоции в българия ??? Ако някой знае нещо което аз незнам да ми каже.

24

аа

преди 7 години

До Анонименv :27 ти наистина се вживаваш ..... отивай да се лекуваш...

23

Анонимен

преди 7 години

Ердоган надига глас срещу "тирани",които му дават пари и пазари?!Като му ги спрат,ще видим,какъв глас ще надига.

22

Анонимен

преди 7 години

Аааа моля, моля.Когато е до възхвала на тоя смотльо искате да ви четеме.Когато сме против и му вадим кирливите ризи - тогава ни съветвате да си гледаме държавата. Айде стига.

21

Анонимен

преди 7 години

Тука си има и наши турски ***. Заработват си хората и си мислят, че ще ни накарат да го харесаме.Ама не са познали. Преди референдума бяха доста по-активни.

20

аа

преди 7 години

Някой е писал Турски *** :). Вие съвсем сте във филма. Кой знае за този сайт в Турция, никохюй и пет пари дава кой какво пише тук :)). Много се вживявате някои хора....

19

Анонимен

преди 7 години

Видях снимката.Изглеждаше евтин театър.Като постановката с Айлян онова *** дето го удавиха неговите.Видях и баща му как отегчено се драпа по чатала на панталона и си бърка в носа докато не разбра че го снимат за новините в Канада.Тогава с израз на адска болка се преви на две и започна да пъшка и рони крокодилски сълзи.Само и само да додрапа до Канада да вземе кинтите.Всичко е само за пари.

18

Анонимен

преди 7 години

като падне поредното су 24 ще го плюем ли или ще го хвалим другари хибриди

17

Анонимен

преди 7 години

Какво общо има водата в Хасково с референдума на тоя ненормалник? Вече се чудите какво да тролите.

16

"Мустафа"

преди 7 години

Човека казва истината,но има глухи които не чуват.Вие вижте,че България се трови от собствените си кладенци,а причината се знае,но никой не иска да я каже.Водата на една част от България е заразена с Уран,но защо ли не ви пука???

15

Анонимен

преди 7 години

Видяхме ви турците в Турция какво представлявате. Западна, най-развитата индустриално, големите градове, кюрдите, не го искат. Само изостаналата икономически средна и източна Турция са "за". За него гласуваха предимно неграмотните ислямисти. Всички културни и образовани хора са против. И понеже е " демокрация" са по затворите.

14

конкретен призив

преди 7 години

Българи! Може да направите първа стъпка! Аз спрях да си купувам дюнери, направете го и вие. Освен всичко е гнусно да гледате как капе пот от челата на дюнерджиите в дюнерите ви. Последвайте ме!

13

анонимен

преди 7 години

свобода за политическите затворници това са 100 000 образовани турцине е имало никакьв преврат а чистка на измислените опоненти не на референдумане на смьртното наказание всички турци в европа обратно в турция да си живеятв султаната

12

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ви харесват сравненията с Боко Кратуната, а модераторчета? Ще слушкам вече, не ме трийте, моля!Гееееееееееееееееееееееееееееееееееееееерб!

11

Хайрула

преди 7 години

Ние турците от Турция много добре знаем какво ни чака , няма нужда от излишни глупави приказки от никой , не ни трябва ЕС съвети.

10

Анонимен

преди 7 години

До турските ***. Допреди референдума можеше да го врличаете колкото си искате и някак си да приемеме, че турците просто са си смахнати и затова го харесват. Но сега след референдума ни се отвориха очите и видяхме, че турците в Турция много добре разбират какво им е дошло до главата. И затова токова много турци са против. И той си фалшифицира вота и сега се фука пред света.