24

Анонимен

преди 7 години

Германия вече не е същата,за германците са вожни бройките,които да поправят демографската им криза,а не факта,че внасят повече престъпност в страната.Същата опасност грози и останалите страни в ЕС.

23

Анонимен

преди 7 години

Ашколсун и браво на мигрантите!Ама,само,като начало!Това заслужават евреофашагите!Бой до дупка!Щото,когато амуджите нахлуваха и бяха посрещани тържествено,Фашагария беше залята със закани и проклятия срещу българи и румънци!Даже кмета на някакъв фашагски град се изрепчи че искал бежанци,вместо българи и румънци!Ами,нА ви ги! Радвайте им се и не мрънкайте - те ще ви оправят и икономиката и демографията,еле пък,жените!!!

22

Наблюдател

преди 7 години

И това при положение, че силно са снижили статистиката! Да не всяват паника горките....

21

дива котка

преди 7 години

Не мислете ,че това нашествие от азиатци и африканци не е планирано.Напротив !Всичко е решение на световния едър капитал с основна цел : подмяна на европейците с невежи *** , тъй като трудно се подчиняват умните и интелигентни граждани на Стария континент. Меркел е съгласна , защото иска да запази позициите си по- дълго време.

20

анонимен

преди 7 години

наденички и бира следват главите ви прости

19

Статистик

преди 7 години

Не се самозалъгвайте,германци! Милите ви мигранти едва сега започват това,което ви очаква! Много скоро комунисти-революционери от Изтока ще ги организират и тогава ще плачете за чичкото с малкия мустак,но той няма да ви помогне!

18

Който има

преди 7 години

акъл, напуска арабската ***

17

COPY-PASTE

преди 7 години

1:1 Копирано от сайта на БТА иначе в welt.de Статията на немски е поне 5 страници Материал

16

Анонимен

преди 7 години

Това не е вярно! В псевдо-римската империя такива неща не могат да станат! Сега да няма такса имперски "войници", защото някой е трябвало да защитава "патрициите" от по-агресивните роби.

15

Анонимен

преди 7 години

В Германия пак да изберат дъртата продажна комсомолка. Не се съмнявайте, че политиката й се диктува отвън, а тя е просто изпълнител. Задайте си въпроса защо ИД няма и един изстрелян куршум срещу Израел.

14

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде! Сигурно има някаква грешка, все пак става дума за религията на мира и добрината.

13

horror

преди 7 години

shoto u uk indiicite i pakistanskite....... sa po malko opasni celiq liverpool e pylen s tymnokogi subekti po centara a na garata do hilton i kulata s livera samo indusi- indiici i strashna sgan

12

Анонимен

преди 7 години

Ами заслужили са си го.Имат милион политици които предлагат да разкарат икономическите бежанци,че и не само тях.Те си гласуват за Меркел.Е,няма как да газиш в блатото без да си изцапаш краката.Да наслаждават на черният медец.Тепърва почва.

11

Курти

преди 7 години

Като гледам тъмно зеленият от снимката Ще има продължение на филма Кинг Конг. Бил гладен май!? Ама за деликатес какъвто е човешкото месо по неговите земи. Но фъндъкова толерантно може да ги покани в нейното село, защото в нашето не ги щем.

10

Анонимен

преди 7 години

Само 53 % това е нищо глейте кво става до края на годината. Не случайно преди 6 месеца се махнах от Франкфурт. Такава напаст ги е нападнала немците че неможе и да си представите. Немските девойки сами несмеят да излязат на улицата без придружител. Бях свидетел на група ОТ 10 афганистанци как обараха три момичета на по 16 и 17 годишни. Само бързата ни намеса на мен и още трима мъже предотвратихме изнасилване на сред улицата. Германия умря бог да я прости лека и пръст.

9

Николай Георгиев-Соф

преди 7 години

"Епате хиляди младежи"/една от т.н."масови песни" от соц.миналото/-образно казано това каза г-жа А.Меркел преди 2 години. И ето-дойдоха "хиляди младежи". И -Олеле майко,какво стана. Какво стана-като ги е канила кака Ангелина да е мислила,защото Европа "излезе от релсите". Дали отново ще влезе "в релсите"-въпрос с повишена трудност. Но,дай Боже,това да стане.

8

Номер 6

преди 7 години

...Впрочем нищо против бездетните баби нямам, но за да си лидер на 500 милиона души най-малкото трябва да даваш добър пример.

7

Така де

преди 7 години

Днес дребна престъпност за леба.... утре и за нещо друго. То така се почва. Да са ви честити новите германци

6

1

преди 7 години

Ашфики, ашфики...

5

Циник до 5

преди 7 години

Има оригинална статия във Фокус онлайн!Не се "множат" , а експлоадират с 52,7% само официално броените престъпления са 174 438!Тарамбуки (алаходупци) от всички световни помийни ями грабят, изнасилват, и убиват!Но.....ние европейците - трябва да сме толерантни, и търпеливи!