46

Анонимен

преди 7 години

Корнелче, оди се прегледай вече! То бива глупости, ама ти не спря бе, жена! Вече не сме 80-те, ти не си дружинен, а страната не ти е клас! Да не говорим че на никой не му дреме и на сандалите какво ти е родил болният мозък!

45

да се замисли

преди 7 години

Нинова: НЕ ПУСКА евроминостърката за кабинет Борисов, ОНЯ( той е никакъв!!) Зарков И СЕ ИЗВИНИЛ ( на НИНОВА ЛИЧНО)- вижте им етиката, морала.Нинова се изживява като собственик на роби-членове на БСП.Всичко , което могат да си позволят, става с НЕЙНО РАЗРЕШЕНИЕ. Мадуро във Венецуела така прави.

44

Анонимен

преди 7 години

Тази жена не се ли притеснява за психичното си здраве? Тази власт толкова много и се иска, че непрекъснато е като настръхнала и превъзбудена, не се чува какво говори. Само лъже и плюе. Ама вече няма кой да и вярва. Няма ли кой да я озапти? Опазил Бог България от такъв управленец като ***.

43

padenie

преди 7 години

Нинова се извинила за безумните си думи за демокрацията:и БЕШЕ в СДС!!?? Не се чудете; такива като нея- двулични, провалиха СДС.А за Крум Зарков:"Той ми се извини веднага след участието ни, осъзнал какво е направи", ЗАЩО ще се ИЗВИНЯВА на НЕЯ? НА бълг. народ трябва да се извини: но няма да се приеме извинението му.И на ДВАМАТА ПРИКАЗКИТЕ не са за хора, "ДЕПУТАТИ"???????? Изглежда цялото БСП няма възпитание, образование, логика при мисленето.И ще ми съставят ЗАКОНИ??? Пълен фалш. И срам за тях.

42

naco

преди 7 години

ДРУГАРКО Нинова,пак повтаряме,НАПУСНЕТЕ БСП!!! Вие с ДРУГАРЯТ Борисов ,Сте толкова НУЖНИ в момента на България,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!? С НЕЛЕГАЛНИ и АГЕНТИ на ДС,България отива към ГИБЕЛ!!! НАРОДЕ????

41

Борисов каза:

преди 7 години

БСП са изсипали огромни пари за президентските и парламентарните избори. Социалистите обаче още не можели да изживеят загубата. Разпределени са постове, поети са много ангажименти и "ние го разбираме по това как се тресат много хора от нерви"

40

Анонимен

преди 7 години

Новата учителка по руски "Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството" !

39

Анонимен

преди 7 години

Борисов не вкарали завряния зет в затвора, чрез ученичката си ще му клати лодката докато не я обърнат! Нинова почна да маха неудобните, както завряния зет след 1999.

38

Анонимен

преди 7 години

До КолевИнтересно ми е Колев,доколко ти и подобни на тебе,познавате политическата кариера и следите политическите изяви на Нинова,за да твърдите толкова самоуверено,че винаги,за всичко и постоянно лъже?Откъде го вадите това самочувствие на всичко знаещи и от всичко разбиращи,та на всичкото отгоре не търпите чуждо мнение?

37

Анонимен

преди 7 години

МАЛЕ МАЛЕЕЕ ! СЕДНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ ГЕРБ ! АБЕ ДЕЦА , ТАМ СА НАЙ ДЪРТИТЕ ЙОМУНИСТИ БЕ ! ЗАТОВА НЕ ДАВАТ ВЛАСТА НА ДРУГ !!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Аз пиша "Лош 1" на даскалицата по обяздване на куци кобили.

35

bookworm

преди 7 години

БСП и Герб са двете страни на една и съща монета.

34

дива котка

преди 7 години

Никое правителство не заслужава добра оценка.С нищо не са помогнали да изплуваме над тинята.

33

петко

преди 7 години

Къде ли е ада за омунистите?

32

митко

преди 7 години

Тези представители на една отминала епоха им е време да се понсьонират.

31

lll

преди 7 години

Да ви ... ученическия манталитет после се чудете защо хората емигрират.

30

Колев

преди 7 години

КАТО МЪТЕН,ЧЕРЕН И ЗЛОВОНЕН ПОРОЙ СЕ ИЗЛИВАТ ЛЪЖИТЕ В МОМЕНТА В КОЙТО ТАЗИ ЖЕНИЦА СИ ОТВОРИ УСТАТА.АБЕ,ТАЗИ ДРУГАРКА НЯКОГА ДАЛИ Е ГОВОРИЛА ИСТИНАТА ИЗОБЩО???МОЖЕ ЛИ ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА,ИЛИ ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ ЗА ЛЪЖА---ДА ЛЪЖЕ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ. ДО СКОРО ХОРАТА СЕ ГРАЗНЕХА И ЯДОСВАХА ОТ ЛЪЖИТЕ И,АМА ВЕЧЕ СПРЯХА И САМО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ.

29

Митко

преди 7 години

Нинова стискай палци да не ви оценявам аз,че до пето коляно ще ви вкарам в затвора.

28

Даа

преди 7 години

ДА УВОЛНИМ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП.ЧАК ТОГАВА ЩЕ ПОБЕДИМ

27

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.