68

Анонимен

преди 7 години

Шиптарите са местното население ,хубаво е да не го забравяте . Във днешният Албански език Румънски траколози / забележете не библиотекари/ Откриват и класифицират ,превеждат 500 думи които не отговарят нито на латински нито на гръцки техни заемки или същи има единствено във Българският и Румънският езици остатъци от уж изчезналият език на Трако илирите.Србите ги заселват румеите през късното средновековие на Балканите какви притенции имат като са пришалци

67

demograph

преди 7 години

Мутруските ви хвърлят в поредно безсмислено дърлене когато трябва да прикрият голяма далавера. Примерно как няма да гъкнем на газпром и комисионните на червата навързани към максицената ще останат непокътнати... В него участват винаги едни и същи промити мозъци и от двете страни - мутруски ***.

66

ДО МАКЕДОН

преди 7 години

Братоочеде не е така . Цар Борис през целия си живот се бори и за ВАС . Никои не е предал убиха го и всичко и всички пропаднахме. Преди да умре казва. Заложих всичко което имам честа си и живота си за БЪЛГАРИЯ

65

Перник

преди 7 години

До MAKEDONМаке, цар Борис не предаде Македония на Албания, точно обратното - опита се ДА Я СПАСИ ОТ СЪРБИЯ И ГЪРЦИЯ, но не успя (Германия загуби войната, комунистите взеха властта). На Албания ви дадоха сърбите, дето ви промиха мозъците. Срещу Ердоган сигурно ще дойдете да помагате, защото сме един народ.Ние ви помогнахме с/у Албания 2000-та година (помниш?). Ако пак тръгнат срещу вас, пак ще дойдем на помощ. Колкото и да ни мразите, много Българи ще дойдат на помощ, защото сте Българи и вие.

64

до македон

преди 7 години

Много бързо навремето се врекохте на Сърбия и се обърнахте срещу нас. Не мисля ,че ще ви оставим на албанците сега.Вие сте част от нас, колкото и да не го признавате , това е истината.

63

Анонимен

преди 7 години

Какви славяни видя бе, няма такова племе, сръбси измислици от 19 век!

62

Анонимен

преди 7 години

До БЮРМ Е БЪЛГАРИЯЩе дойдат но само ако вземем и територия иначе не!!!и аз това щях да кажа, ама си ме изпреварил.ами те са си българи, славяни - нека идват, заедно със земята.

61

Lan

преди 7 години

Какво сте се разпенили бре! Хубави, лоши, с промити мозъци, НО това са българи! Ако ние не ги приемем, КОЙ?! Обединението е сила, не плюенето! Какво сте се връцнали като обидени моми?! Личната обида ще премине, народът ще остане, ако успеем да го обединим!

60

MAKEDON

преди 7 години

Braka Bolgari .... ako ve napadni Erdogan bratski ke vi pomognme .. a za Albancite ne se plasite za 2 SATI ke bidime na Jadransko more. Nie ne sme kako vasiot car Boris 3 PREDAVNIKOT koj bez boj predade Zapadna Makedonija na Velika Albanija, zatoa gospod go kazni

59

Анонимен

преди 7 години

Стигат ни 200 000 млади българи загинали за Македония .Да си живеят там , да се оправят .

58

БЮРМ Е БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

Ще дойдат но само ако вземем и територия иначе не!!!

57

българче

преди 7 години

Великите македонци при простосмъртните българи? Е , как така? Толкова мастило и силни слова се хвърлиха върху нас.

56

Питам

преди 7 години

До Анонимен 48 Какви ги говориш бе?За какво са ни тези македонци? И тяхли да храним?

55

Анонимен

преди 7 години

И що така реши ген Кирчо Киров ? ЗА Да омаже БСП полужението още повече

54

Анонимен

преди 7 години

Да идват.Ще ги приемем.Ще има много македонска наденица.Тя е много арна.

53

Анонимен

преди 7 години

Да идват няма проблем.Сърбите натикаха всички албанци насила в Македония след войната и ето ти сега проблем.Дано не става!И кому е нужно това,след като в ЕС няма граници?

52

Мечтател

преди 7 години

Спокойно, ние си имаме уран.За два месеца ще вдигнем един завод за обогатен уран във Велинград, точно под водохранилището. И след четири месеца ще си имаме атомна бомба! Да нападат тогава, да ги видим!

51

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбирам, не трябва да се допускат албанци на територията на държавата, че ще ни изядат, както ядат в момента западните ни съседи.

50

Анонимен

преди 7 години

А бе май верно ще си делим Македония с албанците!

49

Има геноцид

преди 7 години

Кирчо Киров поне веднъж да скочи срещу огромните корупционни разходи..Само по програма 'развитие на селските региони"за огромни палати с джипове вертолети и басейни от народа се ограбват по 5 000 000 000..това са пет годишни бюджета на министерство на отбраната барабар със съд и прокуратура..Във нагло корупционни водни цикли влагат километри тежко токсични канцерогенни тръби от черен мазен полиетиелен..