45

Анонимен

преди 7 години

Генерал Маккарти унищожи 90% от армията на дядото на Дебелака Ким Ир Сен та се наложи Китай и Съветския Съюз да молят Америка за примирие на 38-ия паралел, сега генерал с име Макмастър ще унищожи на 100% армията на внука Ким Чен Ун, но този път примирие няма да има, защото Южна Корея ще освободи окончателно от дивашкия комунизъм народа на Северна Корея.

44

Ким-Ир-Сен-Чен-Ир-Ун

преди 7 години

Северна Корея е един резерват на таласъми, който китайците съхраняват, за да им е обеца на ухото в какво щеше да се превърне държавата им, ако не бяха реформите на Дън Сяопин.Най-големият кодош е самото название на държавата - "народна", че и "демократична".Представете си само как ще реагира средностатистически севернокореец, ако случайно попадне в центъра на Сеул.Пълен майтап!

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 53Да знаеш само колко наивно звучиш! По-добре вземи се ограмоти, като прочетеш колко инциденти има с кериърите! Ще се учудиш!

42

Анонимен

преди 7 години

До СатаНАТОНяма да бягат, не се бой! А да се скрият има къде - цяла С.Корея е издълбана като швейцарско сирене. Стотици, хиляди километри тунели в скалите, складове с храна и оръжие. И един народ, готов за бой - работлив, просветен, дисциплиниран, с прилично въоръжение. Един кореец може да попилее десетина мекоръки натовски гащници. Интересно би ми било най-дребният на левия фланг да излезе срещу великия ни каратист "Три пъти премиер на Република България"! Ипон!

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 51Да това е съобщението на Пентагона, но то е предназначено за Ким Чен Ун и единствената дума заради която е пуснато това съобщение е Philippines. Показаха и клип на самата "катастрофа" пълно менте сглобено от няколко предишни действителни катастрофи.

40

Анонимен

преди 7 години

Щом е решил един милион севернокорейци да оставят костите си в демилитаризираната зона, това вече си остава проблем на Ким Чен Ун. Не чете история този шишко, забравил е че дядо му изгуби 1 милион във войната с юга и не постигна нищо. Виж китайците те помнят че загубиха 400 хиляди души в корейската война и сега застанаха на правилната страна.

39

Анонимен

преди 7 години

С удоволствие ви съобщавам новината от вчера:An F/A-18E Super Hornet on approach to land on aircraft carrier USS Carl Vinson (CVN-70) crashed on Friday near the Philippines, Navy officials told USNI NewsЗащо с удоволствие? Защото пилотът е спасен! И още - в природата симетрията е често явление. Неотдавна имаше два инцидента със самолети на "Адмирал Кузнецов" и замириса на напишкано от кеф на разни деебилести фоби. Ето затова галантно им го връщам. Няма да ги забравя и при следващия "Хорнет"!

38

Анонимен

преди 7 години

Те сега че ядат мариз краварите!

37

Анонимен

преди 7 години

С ракетите на Севера и със самсунгите на Юга, ще бъдат непобедими.

36

До 20

преди 7 години

Само дето сега не е СССР 2, а 3 и на руля е Путин. Друг е въпросът дали ще подкрепи един психопат, но стане ли конфликт на балканите ще видиш как СССР отнася великите албанци, а USA today, стои безплатно, точно както седя СССР 2

35

Анонимен

преди 7 години

7500 души екипаж! Акулите в Китайско море, от сега са се приготвили за банкет.

34

Анонимен

преди 7 години

Бомбите ще излекуват земята унищожавайки, човешките микроби.Бомбите са антибиотици за планетата земя.

33

Анонимен

преди 7 години

Пише се "***", бе,"българино"!

32

Анонимен

преди 7 години

РЕЙТИНГА НА ТРЪМП Е БЛИЗЪК ДО 0 В МОМЕНТА!!!С ДВЕ ДУМИ АКО СВАЛИ РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ И СПАСИ СВЕТА ОТ ТАЗИ ЗАПЛАХА ТО РЕЙТИНГА МУ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ С МНОГО!--------------------------И ДА ИЗБЯГА ГРУХЧО ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ В ПУТЛЕРСТАН ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ МНОГО!!!СЕВЕРНА КОРЕЯ ПРИКЛЮЧИ ЩОТО ТРЪМП ИМА НУЖДА ОТ РЕЙТИНГ И ГО ЗНАЕ!!!

31

Анонимен

преди 7 години

*** баща ти, който те е направил . Върви и търси мравката след 10 дена . Два пъти ***, че те е сътворил . Кри-тен !

30

Анонимен

преди 7 години

Премиерата на Карл Винсен беше вчера. Падна му първия въртолет.Сащ били супер и върхат./!?/

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Алоо,Тик..вени.ка .!Където се скриха във Виетнам . И после свалени над 5600 летателни единици - 5 600 . 3600 самолета - от които над 50 -Б-52. 2000 хеликоптера . И кой бяга сато нас..ра.н от Виетнам ? Не си бил войник, и си просто един папагал на демонократичната и покорна преса.Нямаш си капка понятие.

28

Анонимен

преди 7 години

Аман от такива смешници и *** като вас . Атомно оръжие ,Космос ,ракети, пещери ,глад .,канибали ????Измислете нещо друго, другари демократи!*** клишета . По простотия и лъжи надминахте десекти пъти и комунделите . А уж -демокрация! Малиииии!

27

Анонимен

преди 7 години

Личи че си тик..ве.ник ...

26

:)

преди 7 години

Оффффф, тез смешници въобще кой ги брои за живи? 20 и кусур милиона гладни зомбита, единствената заплаха за себе си, са самите те...