23

анонимен

преди 7 години

никакви разговори с турция за членството в ес това не е демокраяция а султанатгермания не знае какво е това турско робство но ние бьлгарите знаем 500 годинисме патили от този етнос никакви пари и визи на турция турците които живеят вевроша да се врьщат обратно в турция щом гласуват за султанат

22

Анонимен

преди 7 години

Щом Америка и ЕС са против и не харесват Ердо значе че той е на прав път; гледа интересите на Турция Тях какво ги засягаше за тези 18 точки от конституцията та правиха агитации за НЕ

21

Анонимен

преди 7 години

"Германците лъжат турците за ЕС, за да ги контролират. Хем не щат турци, хем ги канят в ЕС. Така лъжат сега и Украйна."ДА и това се знае много добре от Турция..."ЕС е със стратегията...Да се направим, че ще ги вземем..." Р.Т. ЕрдоганВече ние не ги щем...и като рабраха това...виж ся кво правят..."Не се отдалечавайте от нас:-):-)" Защо?Ердо почна да им закрива фондовете и на Америка и на Германия,които са уж помощни...помощни ама за пкк и това се доказа, че помагат на пкк. Защо мълчат медиите

20

Анонимен

преди 7 години

Искаме и чакаме от Ердо още един референдум за преговорите:-):-):-)Той без туй си го каза "От моя страна тези преговори са на раф вече..."Като дойде Тереза Мей го каза и пред нея: На зададен въпрос на журналист за ЕС:-) "Ето я и Тереза Мей...Те излизат от ЕС ние защо вече да искаме да влизаме:-):-):-)" но това както винаги западните медии не го цитираха:-):-):-):-)

19

Наблюдател

преди 7 години

Не преждевременно, а твърде закъсняло!!

18

Анонимен

преди 7 години

За сведение на балагаристанският планктон,Германия на драго сърце ще жертва Балканите в угода на Турция,за сметка на запазване на търговските връзки с нея!!!В тази връзка,на първа жертвена позиция е нашата татковинА(т.е,държавата,която е обявена за виновна са всичко).Сега нещата се увъртат от страна на Германия,което значи,ЕС,за да се изтъргува балкнската територия,по-удачно!Нищо повече!Останалото е за сметка на балканските аборигенски държави!Те просто,вече са жертвани!Помнете това!

17

Анонимен

преди 7 години

"Министърът посочи, че има редица теми, които трябва да се обсъдят с Турция - от ареста на журналиста от "Велт" Дениз Юджел до операциите в Сирия."Абе този Дениз Юджел пионката ви, който има снимки прегърнати с пкк терористите и за, който бяхте казали, че не знаете къде е, а турските полицаи го залавиха като излизаше от Консулството Ви:-):-):-) ли да го пуснем:-):-):-):-)хммм да веднага...Ердо е послушен, ще го пусне:-):-):-):-):-)

16

Анонимен

преди 7 години

до ибрика 15.така е прав си!черният анадолец отдавна е прозрял най слабото място на западаи то е алчността.Заради нея са се водели войни и са затривани народи.Ще унищожи и Европа.

15

17:23

преди 7 години

До Карамански турчинНа г-н Ердоган няма сарай колега, грешно си го написал. Но има сарай на А.Доган, това много добре трябва да знаеш :)

14

Циник до смЕх

преди 7 години

Баш си е така! Колко още милиона терористи, и алаходупци - ще изтърпят немците?Имам много колеги немци - които ми казват, че под повърхноста - им ври, и кипи!

13

Анонимен

преди 7 години

Германците лъжат турците за ЕС, за да ги контролират. Хем не щат турци, хем ги канят в ЕС. Така лъжат сега и Украйна.

12

смЕх до Циник

преди 7 години

Ха-ха излиза, че Меркел ханъм трепери пред анадолския златен пръст да не стане среден.

11

Циник до 8

преди 7 години

Глупости на голееееми търкалета!Приемането на България в ЕС даде възможност половината ( по будната половина ) от народа да се спаси от комунистическомутреното блато!А Ерсдухания е честен колкото пристанищна прос*титутка!

10

Анонимен

преди 7 години

тва германците се оказаха наи големите мухльовци

9

ДНС

преди 7 години

Аз пък очаквам с нетърпение началото на ФРЕКЗИТ може и ГРЕКЗИТ :))Поздрави :)

8

е

преди 7 години

Обаче в едно поне Ердоган е супер коректен и честен и му правя евалата.Той ще е първия човек -лидер в света казал не на ЕС и то с референдум . Нашите плазмодии даже не питаха народа и то 10 г след членството му и то при положение,че *** ще каже да ,защото децата му са в ЕС и му снасят златните яйца. Това наистина е държава без бъдеще.

7

Анонимен

преди 7 години

Вурсчета!!!

6

Циник до смЕх

преди 7 години

Тоя плондер Габриел изпълнява командата "апорт" на господарката си! Сервилния дебелак се е загрижил за гласовете на турците с немски паспорти...а на Мурксул и треперят шал*варите Ерсдухания да не пусне пак тълпите баш преди изборите!

5

Чудна работа

преди 7 години

Турция търси и иска ЕС, ама като сте решили с палачи да се къюзите проблема ще е и на ЕС ! Просто забравете за Турция !

4

Анонимен

преди 7 години

Големи колонизатори в този ЕС. Няма да се състои нова римска империя, не разбра ли? Затова в Англия ви биха шута. Писна им да подменяте хората за да може една малка част да лапат много. Нали повечето от производството ви е изнесено в Азия. Видяхте 70 милионен пазар на който да препродавате нещо създадено с робски труд. Няма ли да осъдите страни в Азия, където труда се заплаща по-малко от 8 евро на час, а?