21

И.А.

преди 7 години

Аз пък имам въпрос! Защо над 90% от стоянките на таксиджиите са в нарушение на ЗЗДП? А именно непосредствено преди или след кръстовище. Блокиращи целите пътни ленти, които понякога са изградени специално за завой на дясно и имат разделителен остров с останалите ленти. Тези стоянки блокират и затрудняват и без това безумното движение в София. Но никой не повдига този въпрос!

20

До 6-Анонимен

преди 7 години

Ще ям това което съм ял повече от 60 години на 68 съм,ами ти защо дойде тук ,за да ме храниш ли Интересно как съм живял като те е нямало тук. Във всеки случай по-спокойно,по чисто и без да ми ,,миекат"отляво и дясно.. Прекалено много сте и мурафетите са ви много.Вашите села пустеят ,а вие се натискате да ставате кондуктори,ватмани и шофьори.Много станахте мигрантите.

19

Прави са!!

преди 7 години

Не мога да разбера, в случая са прави таксиметровите шофьори.Каква е тази омраза бе хора? Всеки който иска спазване на закон и ред бива оплюван.Толкова ли е трудно да спазваме правилата, като таксиметрови шофьори, шофьори и пешеходци. Всичко опира до самосъзнание, основния принцип е: не пречи на другите!Без предимство ме засича, давам път. Пешеходец пресича на червено - давам път. Не паркирам в градини и пред гаражи. Толкова ли е трудно да сме добри, да сме хора?

18

Анонимен

преди 7 години

<Мощността на мотора определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

17

Анонимен

преди 7 години

глупости, колкото пъти съм звънял уикенда да съобщя за нарушения, толкова пъти ми е заявявано, че почивните дни не работят. уикенда е анархиа с паркирането

16

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, тия от гадска мобилното са *** нагледците, защо трябва да вдигат колите, които са спрели на стоящите, просто да им слагат скоби, то и без това трябва да вдигат само тия, които пречат на Движението, но нали са си нагли и лакоми.

15

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

До Анонимен 3Излишните в града ти са тези които съсипаха България,или казано с други думи,всички т.нар. ПОЛИТИЦИ от ''ДЕМОКРАЦИЯТА'' до днес.

14

колите

преди 7 години

Ние пък пропищяхме от некадърни бакшиши оцветени в черно!

13

до12

преди 7 години

Севрюкова ти ли си бе.Не всичко е хвърляне на боб.Има си органи които следят за това дали шофьорите ( всички) са с изрядни документи.Няма как цял ден да си на улицата и да нямаш книжка.Във вашето село може и да минеш метър но в големите градове не става.

12

Анонимен

преди 7 години

България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!.. А 70-80% от повредите в мотора се случват, когато не е загрял до оптимална температура за работа. Да не говорим, когато е студен. Все едно да те събудя, да ти вкарам 2 бързи шамара и да те пусна да тичаш бесен спринт. Дали ще ви е весело и приятно?

11

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА ти откъде разбра че са с книжки ? Нека ти отговоря на твоя език да ме разбереш:НЕкъв таксиЖия ми се чиниш

10

Анонимен

преди 7 години

До писна миОткъде разбра че са без книжкиНЕква врачка ми се чинишОт тия дето звездите им го говорят

9

възмутен

преди 7 години

А когато спират по спирките,пред детските градини,поликниниките,нагло един до друг да си поприказват,когато "нямат" да върнат ресто,когато разнасят бели пакетчета до клиенти и по цял ден и нощ си хвърлят фасовете през прозорците,опикават градинките,където си играят децата ни,защо не пищят?

8

а централна жп гара

преди 7 години

А какво да кажем за поне 5-те таксита, които са заели зелената зона пред главния вход на централна жп гара. Абсурдно е там, през цялото време седят там и заемат места, за които хората могат да си платят и да използват. Не си стоят на стоянката за таксита по-надолу, а пред входа, на зелената зона, с часове, и отляво неправилно паркирали и стесняващи пътя до неузнаваемост, и си седят все едно ти нямаш право от там да минеш

7

Анонимен

преди 7 години

Кога най после ще проумеете че паяците са за репатриране на МПС възпрепятстващи движението.На всички останали( паркирали на забранено място)- снимка и стикер на стълото- 30 лв.Глобата се плаща от собственика на МПС- то защото неговата собственост е в нарушение.Кой карал няма значение.Собственика да си търси парите от негоТова е редЯвно някой не иска да има ред

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко 'излишните' се ометат от града ти, не те знам какво ще ядеш :) Или то на вас умните и всемогъщи шопи ядене не им трябва?

5

д-р Исня

преди 7 години

Центърът за градска мобилност в столицата е най- хаотичната, неорганизирана, НЕХАЙНА институция в България...редом до всичко държавно, което разбира се винаги е НАЙ-отрицателно!

4

Писна ми !

преди 7 години

На мен пък ми писна да ги гледам как паркират по спирки, кръстовища, булеварди и тротоари. И като изпратят клиента си правят обратен завой на булеварда и ти вдигат ръка сякаш правят нещо нормално и трябва да бъдат наградени за това. Иска ми се да има по-строга регулация към тях, половината са нелегални и без книжки

3

Анонимен

преди 7 години

Драги слушатели зрители и таксижии. София е предвидена за около 300 000 човека като повече от половината задължително се возят с тролей трамвай и автобус. Ако някои си мислят че София маже да я разтегнат и по специално старите и улици които са от времето на прадядо ми който живееше на бул. Георги Димитров много се лъжат. А по времето на дядо ми и бащами в София е имало цифром и словом 100 000 москвета жигулето и ладета. Така че много молим излишните които са в повече да се омитат от града ми!

2

Mustafa

преди 7 години

Nema video, sto taka dinesbege?!