126

:))))))))))

преди 7 години

KUPUVAITE GAZ OT KATAR, AKO TAZI VI E SKAPA- BEZ PARI NIKADE NE DAVAT.....

125

Анонимен

преди 7 години

Хилядапъти писах тук - КОЙ СКЛЮЧИ ДОГОВОРА?Ако не греша - разрушителят - мазник Евгени.

124

До Митко:

преди 7 години

Бре момче 30 год. демокрация и съсипаха даржавата. Няма развита лека и тежка промишленост. Няма производство. Няма високи технологии.Без да ми се сърдиш Митко, но мисля, че или пишеш от друга д-ва, или татко е новобогаташ, забогатял по престъпен начин, а именно.:Строителен предприемач, крал от материали, и станал богат.Лекар, искал подкупи от пациенти на смъртно легло, пълнил гушката - направил частна клиника.Нотариус: взимал комисионни до небето, тука 150 лв. такса, в САЩ е 10$. И т.н., и т

123

gadev

преди 7 години

Къде е оная мишка Герджиков, другарката *** и льотчика - да обяснят защо си траяха 7 седмици ?

122

Митко

преди 7 години

След като комунистите са избили предприемачи и интелектуалци, а останалите сами са се изпокрили, кой е може лда ръководи една държава - със сигурност не и те. Три фалита на икономиката и 45г. по-късно режима сам се разпуска - не идва никой да го направи насила. Ама все други са виновни - американци, англичани и т.н. Ние сме си виновни, и последиците от комунизма. Е - ще минат още 30-40г. докато станем нормална държава, но напредъка е видим. Който не му харесва - да ходи където си поиска.

121

user

преди 7 години

Те и ББ и Винетка правят санирането на по-високи цени.

120

Анонимен

преди 7 години

Плювайте срещу руснаците ,после скъпа била газта.Ако съм на местото на Путин,ще вдигна газта на 100 процента.

119

Анонимен

преди 7 години

Трайчо,знаеме че си русофоб.Отивай на плаж като се оправи времето.

118

Анонимен

преди 7 години

До 137: "По данни на ЕК, средната цена на газа за ЕС през 2016 е по-висока от цената за България."Е, защо ревеш тогава, че не можеш да си платиш парното !?

117

Анонимен

преди 7 години

Трайчо иска отстъпка в магазина, като си купува кисело мляко. Да си намери по-евтин, от Герберския газ от Черно море, от връзките с Турция и Гърция, Румъния, където ще му дадат пак руски газ на по-висока цена.

116

бъзи

преди 7 години

По данни на ЕК, средната цена на газа за ЕС през 2016 е по-висока от цената за България.

115

трактор

преди 7 години

Не желаем евтина газ.....Ето това се нарича ***-бизнесмени.....Червени некадърни ***, неразбиращи какво е търговия.Болшевика им работа.

114

анонимен

преди 7 години

Защо никой не казва,че една от причините за цената на газта се дължи на увеличение на таксата на транзита през Украйна .Тръбата в Украйна 70% е собственост на американски фирми и транзитната такса се включва в цената.Ако бяхме разрешили южен поток щеше да е по евтино но тръбата в Украйна ще бъде в тежест на собственици те им.

113

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ние и не желаем газът да е евтин,както и много други неща.

112

емигрант от 22 г

преди 7 години

Не е само бизнес, другари , а извиване на ръцете отзад. Това е Путин. Хайде, ...сега можете да триете и цензурирате коментарите....

111

От сметището

преди 7 години

То не само цената на газта е по-скъпа в сравнение с западна Европа, там храна, дрехи и други вещи от първа необходимост са не само по-евтини, но и по-качествени. Тук ни смятат само за една територия, на която да си изхвърлят *** и за това да получават доста прилични пари.

110

Анонимен

преди 7 години

Газпром ни продава газ на цена която ние сме готови да платим.Не е луд тоя дето яде баницата.

109

ОЙ

преди 7 години

Просто бизнес нищо лично !Големи количества = ниска цена.Български количества - българска цена съответно.Това са търговски практики на всички компании без изключение.Що не купувате от Саудитска Арабия бе умници !Който не е продал 1 празен буркан най много обяснява как се образува цена на краен продукт.Ама с това образование какво да иска човек.Пишете по форумите - те там се произвежда национален продукт а не във фабрики!

108

30 г. демокрация

преди 7 години

30 години демокрация. Ква Русия те гони тебе? При 500 заплата 1988 г.Като бехме с Русия парното беше 15 лева, сега е 150.Водата беше 5 студената, поливахме цели дворове, сега 7 кубика 15 лв.Тока преко сили 5 лв., сега при същата консумация 40 лв.Сега при 500 лв. цените в пъти по-високи. Другарите демократи не могат да стигнат жизнения стандарт на соца от миналия век, когато са били с Русия.Да ти .... три букви и демокрацията!!!

107

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.