35

Анонимен

преди 7 години

Точно изказване. - сами си поощряват агресията.

34

Циник до 39

преди 7 години

Мурксул вече е "експерт" в изказване на съболезнования! Както казват немците:"Повторението прави майстора!" Сигурен съм, че на сираците останали без майки, и бащи ще им е леко на душата, че Мурксул, и Оланд им съчувстват! "Же суи....Чарли" Айфеловата кула стана като дискотека с цветомузика - ту френско, ту белгийско, ту немско, а наскоро и руско знаме! Ама европейските пишманполитици няма да се предадат - зад бронираните стъкла на лимузините, и 24 часовата охрана!

33

Темида

преди 7 години

Саудитска Арабия ще смени флага на 37 VLCC-та собственост на Bahri (държавната шипинг компания) като за причина се изтъква да имат по-голяма сила/глас в IMO (меджународната Морска Организация). Така де имат пари и си купуват власт. Лек пример за реално какво става в европа. Супер много араби (млади млади) учат в англия и тн платено 9високо платено), но не приемат никаква друга култура, а университетите за да им угодят правят всичко. SA най-големия финансист на терористи.

32

Анонимен

преди 7 години

Лошото е, че наш Боцко е като жабата която като видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак. Целият ЕС, гейовете които се правят, че ръководят, е абсолютно инертни и лъжливи. Избиват им хората а те едно и също, единни сме и няма да ни победят??? За каква сигурност да се говори, такава няма изобщо. Амуджата бил известен и оставен свободен. Путин ги трепе веднага, а тия франсета каро на заколение, чакат си реда. И не само франсетата а и в Англия. Оставили са аллахакбаровците да правят каквото ис

31

аз

преди 7 години

До ВинДа! Ако е експерт - задължително трябва да предложи решение! Аман от "експерти", които само манипулират (с) факти! Всички знаем, че има терористи! Отгледаха ги реди 30 години КГБ и ЦРУ! Сега, когато са на по 50 години - естествено използват други, по-млади, да им вършат мръсната работа! Лошото е, че ще трябва да минат поне още 30-40 години преди тези, обучени от КГБ и ЦРУ, да изчезнат от лицето на земята! И още поне 25 години след това, за да се уталожат нещата! Каквото сам си направиш..

30

Българина

преди 7 години

Агресията срещу себе си му се вика харакири, разликата е че се прави в името на някаква честби кауза, а тук каква е каузата!?!? Изтребването на белия човек в европа без бой

29

ей хора

преди 7 години

Какво ни занимавате с *** Париж,у нас с години са ни тровили с уран в водата!това не е ли тероризъм?затова по гробищата няма място вече......

28

Анонимен

преди 7 години

Летях от Лисабон за София през Париж. В Париж останах при приятел американец. В автобуса от Орли до центъра бели бяхме само 4 души. Останалото от кафяво до черно и миришеха. В метрото пълно със смръдливи и белите бяха изключение. И мръсно! Бях решил да остане няколко дни но като видях каква гмеж се движи по улиците на другия ден си букирах билета за София и с облекчение се махнах. В автобуса една снежинка ни гледаше нагло. Тренирам бокс и казах на Дейвид, да му забия една, той умря от страх. Е??

27

"Мустафа"

преди 7 години

За постигането на определени политически цели,се намеси и Религията,което е крайно не желателно.Свидетели сме как АнтиИслямска държава се постига такива резултати.

26

Орбанист

преди 7 години

Вие не разбирате ли, че целият политически "елит " на Европа е купен, или заставен да следва определена политика на прикрита ислямизация на Европа?!!! И нашата си мутра, и останалите... Орбан е едно малко изключение, но ще му намерят цаката и на него!!! За съжаление! Управлява едно тайно правителство в сянка, не тези пионки на сцената... !!!Това правителство е ционистко, мразещо хората и имащо за цел да ни затрие!

25

факт

преди 7 години

Стига вече глупости,аз ли разбих арабския свят с разни преврати и революции?аз ли съсипах съдбата на милиони араби?не това направиха запада и сега и занапред ще си плащат....

24

Анонимен

преди 7 години

"Няма да се учудя ,ако след време брадатите инженери вдигнат паметник на Меркел ханъм и брюкселските лентяи."Тия и това не могат бе, те знаят само да рушат.

23

Циник до 29

преди 7 години

Прочетох те! Това е лошото - Европа е организъм , който се опитва да се бори с нападналите го па*разити...но всекидневно управляващите я - и бият слонски инжекции с едничката цел - да приспят имунната и система!Това за което преди европейците са водили войни - днес се случва - без пушка ***! Няма ясен враг - и няма да има Виена!Ислямската зараза пълзи - спонсорирана от собствените ни изкарани с труд пари!

22

Вин

преди 7 години

до смЕх Ще бъде интересен паметник!Коранът забранява да се изобразяват по какъвто и да е начин хора или животни,така че ще трябва да е нещо като плоча!

21

Вин

преди 7 години

до *** Така е!За съжаление от много време,който се осмели да каже истината е обявяван за ксенофоб,расист или най-малкото популист!Дано прочетеш преди да ме изтрият!

20

Циник до пич

преди 7 години

Глупости са това което си "издрискал" , скритата безработица в Германия е 5 000 000 , осведоми се, и тогава пиши! И "подема" на Германия не е благодарение на търтеите, а ВЪПРЕКИ ТЯХ!!! След Шрьодер Германия "осъмна" с нас 33 000 фирми за временна заетост - форма на новото индустриално робство! А такива като теб - могат да вярват на лъжите на Меркел , във феята на зъбките, и дядо коледа как се спуска в комина с торба подаръци! Лапнишарани бол!

19

зевзек

преди 7 години

поредната стъпка към на края на измисления ?врей$ки съюз

18

смЕх

преди 7 години

Няма да се учудя ,ако след време брадатите инженери вдигнат паметник на Меркел ханъм и брюкселските лентяи. Те и в сънищата не са предполагали, че ще бъдат поканени с цветя и плюшени мечета да завладеят старата и изкуфяла Европа от вътре.

17

нема нужда

преди 7 години

Експертът Христо Смоленов беше в СДС,преди да се разбере че е бил всъщност в ДС!

16

само глупости

преди 7 години

Просто политиците не признават че има проблем. Преди да решаваш проблема трябва да признаеш че съществува. А и без обща граница няма да се оправят нещата. И ако а.рабите не спрат да водят десетина войни помежду си ще изнасят войната на европейска територия - Сирия, Йемен, Либия, Египето, Сомалия и няколко още. За 4-5 години в никой западен вестник не прочетох един сериозен анализ Как ще се води войната изток-запаз