53

рускиня

преди 7 години

До Оставете ги! Когато свидетели на Йехова придобиват от стари хора апартаменти, като се ползват сладкодумието си? Така че жалък .... си ти.

52

Свещена простота

преди 7 години

Кирчо, по история трябва да си учил за Реформацията.. Макар и доста пренаписана-все пак именно Реформацията е дала огромен тласък в икономиката на тези страни. Не случайно и евреите са най-богатите хора. Виж,в Северна Корея ,Куба и прочие-благодарение на атеизма икономиката "процъфтява". Аржентина,Улугвай,Бразилия-са доста по-добре икономически от нас/Бразилия преди 4 г. бе най-бързо растящата икономика в света/. Никарагуа и Венецуела тръгнаха по пътя на "революцията"-не бъди невеж,а чети!

51

Анонимен

преди 7 години

Те и Мормоните трябва да забранят , промиват мозъци и то на английски , после били някакви Курсове по английски

50

ако в една държава..

преди 7 години

има Вярващи християни е добре .. вижте Америка ... Германия ... ( макар, че и там отстъплението вече е в ход ... ) .... а където се ползват 'канонични' свещи .. - в България, Рисия ... и т.н. - вижте разликата .... погром ... Просперитет има и в държавите, подкрепящи Израел !! Най важния въпрос за всеки .. Исус жив ли е сега ! според теб ? .... ако НЕ --> логичен и страшен извод - ти няма да живееш с Него завинаги !!!

49

COPY-PASTE

преди 7 години

Отбеляза ТАСС а ти само COPY-PASTE текста

48

Анонимен

преди 7 години

В България са добре дошли , тука приемаме всякакви от Византия до наши дни

47

Оставете ги!

преди 7 години

Те сами вървят към небитието. Жалки ***!

46

Кирил

преди 7 години

до 50 Свещена простота, изказването ти е елементарно, кое те кара да обвързваш религията с икономиката ? добре ето ти друг пример: евангелисти/протестанти/ уругвай, колумбия, никарагуа, венецуела. айде да сравним Мексико и ОАЕ.

45

Тори

преди 7 години

Просперитета на една държава се дължи на икономиката му, не на религиите и църквите, които присъстват. Двадесет и първи век е абсурдно човек да е религиозен, лично според мен. Религията е за простите и невежите. Сори.

44

От СисИ

преди 7 години

До Свещена простотаИзвинявй много, ама не вярван Тръмп да се раздели със жена си, защото не чете Библията и не пее до припадък ?Защото на мен ми се случи раздяла с евангелист, точно поради тези причини

43

Свещена простота

преди 7 години

О свещената българска православна простота и невежество. Сиси, Миглена-вие ходили ли сте в Западна Европа,САщ, Австралия ,Канада, Великобритания,Германия,Швеция-това са все евангелски/протестантски/ държави. Сега вижте православна България къде е икономически,къде са и евангелските държави икономически. Па се опитайте да си отговорите -Защо е така? Да бяхте гледали например встъпването на Тръмп за президент-там евангелски пастори го водят в клетва.Искате да си останете прости и невежи ли?

42

mafiozo

преди 7 години

само така! яко дупe се иска за такава постъпка... а тука помня някакви чeкиджии искаха да им регистрират секта на спагети ли гевгир ли беше, даже мaлоумните телевизии бетеве и нова-стара ги показваха...

41

Сиси

преди 7 години

Много правилно., Всички тези евангелисти трябва да се забранят. Разделят семейства, повреждат децата и всичките им глупости водят до психически отклонения, защото хората се деперсонализират и се идентифицират само с една версия на библията

40

Кемал Ататюрк

преди 7 години

"Спомените, които отнесох от моето кратко пребиваване в България, останаха живи в моята памет и те са за мене скъпи спомени. Чувствата на искрена симпатия към България, които се породиха у мене, съвсем не са угаснали".Те са лежали винаги в основата на моята дейност в областта на взаимните отношения между двете страни... Аз се научих да уважавам и ценя България... България не е голяма, но е здрава. Тя има един народ, който притежава ценни качества. Те са залог за нейното бъдеще".

39

nina

преди 7 години

Браво, Русия!

38

Миглена

преди 7 години

Свидетели на Йехова е екстремистка християнска секта също както Евангелска петдесятна църква, Съботяните и ред други които са също така опасни както радикалните ислямистки такива. За съжаление в България те са прекалено много и всичките водят до ерозия на обществото. В това отношение държава трябва да подкрепя Православна църква и Традиционният ислям. Другото са прикрити организации с интереси против Българският народ.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40 В Япония исляма е забранен със закон . За това са ми любимци .А иначе всяка религия е секта !Или мислите ,че християнството е чиста религия неопетнена от езичество ?Или обикалянето на Великден прави човека вярващ ?Или ,че исляма е само джихад ? Религията е глупост .

36

случайно прочел

преди 7 години

До (не)случаен минувач - Браво, така трябва... Въпросът е, у нас какво се прави?ми, какво да се прави?! У нас са стотици узаконени секти, наричани за благозвучност "партии". Нямат религиозна идеология, направо представляват ОПГ-та около издигната група или "вожд". Някои от тези секти имат постоянно пребиваване в парламента и съвсем пряко вредят на страната. Ако не успяват да ограбват през властта, получават държавно финансиране. Религиозните секти, пред тази действителност, са просто детинщини

35

(не)случаен минувач

преди 7 години

Браво, така трябваДо Анонимния от 43 - в Русия са забранени и всички ислямски екстремистки секти.Въпросът е, у нас какво се прави?

34

Анонимен

преди 7 години

Русофилите приветстват и подкрепят всякакви забрани и репресии. Особено ако се правят в братска Русия по заръка на руския цар.