12

84425

преди 7 години

Водка Белуга, от снимката струва 70 лв бутилката. В същото време обясняват как се борят с бедността и как са успяли да вдигнат пенсията от 80 на 100 евро. Евала мошеници, продажници мръсни.

11

Герасим

преди 7 години

До Анонимен 9Ама чакай малко ся,Волен колко години се опита да прави нещо, а вие все избирахте бсп и герб ?! Ама и аз да съм на него и аз ще ви тегля една майна и се присъединявам към софрата защото на вас овче стадо ви харесва да ви стрижат!

10

7/9

преди 7 години

Букет от ***!

9

Анонимен

преди 7 години

Г-н Сидеров - да сте жив и здрав.Но някак ми е странно присъствието на Б.Борисов на Вашия рожден ден. Много бързо Вие и Б.Б. обърнахте палачинката и по стар бълг.обичай в името на властта и парите забравихте за плюнките,които си разменихте и за" големите" различия, които имахте. Е, явно не са толкова големи.Правете каквото искате само не си позволявайте да говорите, че е в името на хората и в името на България. Правите го в името на ВЛАСТТА И ПАРИТЕ. Това хората няма да ви го простят.Наздраве !

8

до 7

преди 7 години

Хахааа къф "Българский " си ти беее..***!

7

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Живи и здрав да е Волен. Да държи там, да им разказва играта още дълго време.

6

474

преди 7 години

На 61г. , ами то наближава да се пенсионира бе! На тази страна й трябват млади, интелигентни и напористи хора, а не такива в предпенсионна възраст.

5

Оруел

преди 7 години

Фалшивите патриоти са по вредни и от турските партии, защото са лицемерни национални предатели. ВМРО едно добре са се справяли с такива продажни душици, бая глави са се търкаляли!

4

Гюнтер

преди 7 години

Честито,пижелавам му да му е последния!!!Национален предател!!!!

3

Македонски

преди 7 години

Леле,тоя е роден на една дата с Хитлер!Аз се чудех, защо толкова си приличат)

2

АААААА такааааааа

преди 7 години

А така скъпи патриоти. За вас пенсията от 160 на 180, за нас депутатска заплатка и от скъпото! Ех, балами сте, балами сте дето вярвате на "патриоти" толкова години! Гледайте сега, гледайте, бялата златка си пуши пурите в ПАриж а вие нямате пари за кутия цигари. Да живеят Огладнелите Патриоти!

1

За

преди 7 години

употреба на алкохол в работно време,някъде по фирмите наказват дисциплинарно,но КТ не важи за всички!