88

айде сега

преди 7 години

европуделите да отговарят, що не увеличиха санкциите на Путин? Санкции требе! До дупка! До посиняване!

87

Анонимен

преди 7 години

И що ги спря?Да не би ядрените опити да са нещо хубаво?!!!Новина.

86

anon

преди 7 години

това оон-то да го затварят.. за нищо не могат да се съгласят и после винаги става от играчка на плачка...

85

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Рашка гов.няшка отново се оака. С мераците си да бъде значима,тоя път стана смешна...Даже китайците и показаха среден пръст...

84

до 104

преди 7 години

Абе съкъпо е да ги пращаме чак в русия.Тук има достатъчно на брой високи дървета.

83

ми де е раша

преди 7 години

ве, дето създаде въпросния ненормален режим, да си защити протежето ве? а другари? хахаха мълчи като ... путин ...

82

Ф.С.В.

преди 7 години

Нещата са много прости-САЩ удрят от море Северна Корея-Тя удря с всичките си ракети Южна Корея и я унищожава-После следва -Огромен пазар които е заеман от Южна Корея в Световната икономика- СЕ ОСВОБОЖДАВА- Китай и Сащ са доволни-Сащ няма да връщат никакви кредити на Корея-Всички автомобилни компании корабостроителници и ИТ техника- ще се освободи огромна ниша за два пазара - САЩ и Китай- Обединена разрушена Корея ще бъде изоставена от Световните сили потънала в мизерия и глад- Това е положението

81

Анонимен

преди 7 години

A не допускате ли,че всичко това е игра,съгласувана,между Китай и Русия,а защо не и САЩ?!Китай има големи икономически връзки със САЩ и затова си трае;на Русия не и пука от никакви "санкции" и може да си позволи това "вето"!Представете си,обаче,че това "вето" работи и са САЩ(Тръмп),за вътрешна употреба -демек,размахва "томахавки" за сплашване,но толкова.А как да се измъкне,че не удря КНДР?Е,подчинява се на решението на ООН,а то е..."вето" на Русия!И Тръмп въздъхва с облекчение!!!МИСЛЕТЕ!

80

предлагам

преди 7 години

да заловим по айпитата руските *** и да ги заточим в Русия за наказание! да видят и живеят в путиновия рай! и да не се връщат!

79

ЦК-русофилистици

преди 7 години

До ЦК на ЛибераститеСпоко, добре, че ги има руските *** та да отървават такива хуманни режими като севернокорейския.

78

Анонимен до Коко

преди 7 години

Остави КНДР да живеят както са го правили до сега, ти не си човека а най вече американците да казват кое е по добре за тях.Когато усетят че трябва промяна, те без теб и жалките американци ще променят живота си.Не си ти човека да определяш дали имат болни мозъци.А тези които подкрепят терорист номер едно сащ какви мозъци са?

77

ЦК на Либерастите

преди 7 години

Споко бе! ООН е организация която си сътрудничи с терористи,башибозук и доктаторски армии финансирани от САЩ от доста време! ООН е организация която не е възпрепятствала нито един прокси конфликт на САЩ!

76

до 96

преди 7 години

ква англия, къде си ве, кви са тия фантазии! ти си руско ***! Англя мразела САЩ хахахаа аве ходи плескай на филмчето и ти и после всички да ви издирят по айпитата и - в Карлуково!

75

коко

преди 7 години

колко трябва да си примитивен и жалък да симпатизираш на корейските *** с болни мозъци, дето се кефят на някво филмче как се погубва чужда държава с ядрена гъба, че и рукопляскат?

74

!

преди 7 години

Moсква защитава Сев.Корея "за всеки случай" и защото униформите им са все "соц".;-))Русия е на страната дори и на онази ПРОВОКАТИВНА ГЛУПОСТ севрнокорейска- видеото с опожаряване на САЩ;еее, има ли по-голяма провокация... но понеже тези провокативни глупости са им "родни', Русия ги защитава....(питайте Мадуро, Ево Моралес, Кастро, онези от "синдеро луминозо"..)

73

По приятелите им

преди 7 години

ще ги познаете!

72

Анонимен до Ок

преди 7 години

Тук повечето не са ***, аз живея 12 години в Англия но също ненавиждам агресивната политика на сащ.Не може една изкуствена държава да определя, как да живеем, колко армия да имаме, и какво да правим в собсвената си държава.Повечето Англичани също, открито мразят американците повярвай ми.Изводите ги оставям на вас.

71

Анонимен

преди 7 години

До аве тука ли иСпоко бре, сега ще се появи и "Боби". Ще ни "светне" как САЩ "треперят" от Грух.

70

До74

преди 7 години

Ей, Матросов, ама ти се припозна сред мурзилажа щом се засегна...А?

69

аве тука ли и

преди 7 години

е другия ***, да копне колко е зле положението в Българтия, а Кремъл - цветя и рози?