175

Анонимен

преди 7 години

до 217 казаха вече и за хотелата му на Родопите преди малко.

174

Анонимен

преди 7 години

Трифонов показва претоплена манджа за хотела на Симеонов козият рог. И тв Скат.Интересно дали ще кажат и за другите му два хотела.А дали ще покажат и за строящата се резиденция на Каракачанов

173

Анонимен

преди 7 години

В момента Валери Симеонов го н*рат в Шоуто на Слави с неговия му хотел...горкия...само с 1200 лева преживявал!

172

anonimen

преди 7 години

сигорно обаждането може да е било на незнайно място знае ли човек сигорно мрежата на абоната е била незнайно загубена

171

anonimen

преди 7 години

като оня на кърниградска днеска една мама със щерката какво направи забележете мина три апартамента като куриер обаче на четвъртия се не спря интересно ми е дали обаждането нее било пренасочено в кварталното кафе а

170

край

преди 7 години

Да громиш корупцията и да искаш демокрация е шизофрения - те са взаимно свързани. Няма некорумпирана демокрация.

169

Анонимен

преди 7 години

до 210 Точно това е свободата - да говориш каквото искаш. И когато искат да те осъдят за клевети и лъжи пред съда ти печелиш или защото си казал истини за някой и някои или те ще те осъдят, ако плямпаш лъжи. Има един проблем обаче- това става при независим съд, а не при корумпиран съд!

168

обърнаха такта

преди 7 години

има хора които обръщат страницата. Други резбата. а ще буде много забавно когато тези убаФци обърнат такта от 7/8 на 1/8.

167

ГЕРБ СА КРАДЦИ

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКОВА НЕЩО НЯКОЙ"ДА ГОВОРИ СВОБОДНО И БЕЗ ЦЕНЗУРА". НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ. ВСЕКИ ОПИТ НЯКОЙ ДА ГОВОРИ СВОБОДНО ЗАВЪРШВА В СЪДА. ПРИМЕР БОКО СЪДИ НИНОВА, ЗАЩОТО Е КАЗАЛА ЗА НЕГО ИСТИНАТА, ЧЕ КРАДЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА. НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И СЕ НАЛАГА ДА СЪДИ ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ЗА ИСТИНАТА, ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ ОТ САНИРАНЕТО, КОЕТО Е ОЩЕ ЕДИН НАЧИН ТИЯ МУТРИ ДА КРАДАТ ПАРИТЕ НИ.САНИРАНЕТО НИТО Е БЕЗПЛАТНО, НИТО Е САНИРАНЕ -ПЛАЩА СЕ ОТ ОБЮДЖЕТА, КОЙТО СЕ СЪБИРА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, ТАКСИ,НАЛОЗИ

166

Анонимен

преди 7 години

Интересно ще е да видим какво разследване е направил екипа на Слави срещу Олигарха Валери Симеонов! Дали ще бъде толкова скандално, че и днес да няма предаване? Аз не вярвам да има чак толкова врапиращи неща които могат да кажат за валерчо. Той оня Сидеров е казал всичко за тоя Симеонов докато бяха врагове през годините.така че не вярвам да му спрат на Слави "разкритията" на срещу Симеонов днес. Освяен ако няма нещо фрапиращо в последната фгодина срещу него което са намерили.

165

Дядо Гицко

преди 7 години

Защо ли се сещам за баба Гицка,Вие знаете ли...?!

164

Анонимен

преди 7 години

Тук се сещам и за Петър Рачков брат на Димитър Рачков. Петър е бил хващан многократно в далавери една от които е за печатане на фалшиви пари.Тогава Димитър Рачков се е обаждал на Г-н Борисов да направи нещо по случая. Наскоро пак беше хванат този път с наркотици. Нищо повече не се чу за този случай с рачковия брат. Май пак Борисов е пооправил нещата.

163

Анонимен

преди 7 години

Халваджиян направил парти в чест на синът си, че успял да влезе в НС от партия ГЕРБ. Халваджиян лично бил поканил Г-н Бойко Борисов на тържеството и да му благодари, че е успял да вкара синчето в парламена.И после твърдят, че Господари на ефира били обективни и не били корумпирани.

162

Анонимен

преди 7 години

Саше, що в статийката си не написа че това предаване ще започне тази вечер в 22.30? За да са хората в заблуда? Герберастки, оля се, бе!

161

Анонимен

преди 7 години

Защо нито една телевизия не разследва един заврян зет, откъде има пари за ауди, като допреди да влезе в политиката нямаше книжка дори, в същото време да има около 160 хиляди лева в КТБ, естествено жена му има 3 пъти повече, а се занимават със Златоградския кмет, не че не трябва, но искаме големите риби!

160

Анонимен

преди 7 години

За неразбралите- Тази вечер ще бъде излъченото спряното снощи скандално предаване на Слави с журналиста Васил Иванов, който ще направи на 2 стотинки Валери Симеонов!1 час до линча в ефир на бургаската скатаджийска мутра пишман патриот.

159

Анонимен

преди 7 години

201 А Босфор тв що кляка на Слави за втори пореден път и ще му излъчан спряното предаване от снощи? Мишкииии

158

Анонимен

преди 7 години

СЛАВИ БЕЗ БТВ Е КРЪГЛА НУЛА.

157

Анонимен

преди 7 години

Бау, чакай сега малко, Васил е разследващ журналист и в името на народа иска да изкара кирливите ризи на управляващите ни или някой самозабравил се в България чрез Господарите на Ефира. И к'во прайм като и на това предаване шефовете му не желаят това разследване да му се излъчи в такова предаване - опората на народа (според теб)?Така че не сравнявай Господарите с Дългия. Онези се оакаха и затова Васил бяга при Слави Жалко е да си работил толкова много за тези хора и накрая да се покажат мишки

156

От чужбина

преди 7 години

Наздраве робии,решавате ли проблемите на родинатаааа А ?