12

Анонимен

преди 7 години

ЕС може и без Великобритания. Но явно Великобритания не може без ЕС, затова сега госпожа Мей ще извърти няколко политически пируета, едно салто аморале, и 15-16 гьонсуратлъ вувузелла само и само да върне пропадналата си държава на топло в кочинката и хранилката. Никакво достойнство няма тази алкохолизирана бритиш лелка.

11

българин

преди 7 години

Чета коментари за това, колко са *** англичаните, колко загубили, колко били зле......Ало......припомнете си какво е Великобритания и ние---на първо масто по смъртност и корпуция

10

Принц Хари

преди 7 години

Тази наглосаксонска пачча разбира от политика като хипопотам от тенис на корт. ЕС се разпада, тя тръгнала да се връща в него. Пълна политическа неадекватност и недалновидност. Божееее, прибери си версиите. А няколко платени лиззачи тука изпадат в телешки възторг и възхищение от "качествата" на госпожа Мей. "Новата желязна лейди." Да такава е - главата и е чугунена. От шефийлдски *** е.

9

Анонимен

преди 7 години

Типично за англичаните е да се отмятат. Нация от предатели и интриганти. Генерал Владимир Вазов ги "отмяташе" най-добре с артилерията по чукарите.

8

Анонимен

преди 7 години

Лош път поеха англичаните - и,*** от ЕС и загуба на кралски земи - Шотландия и Ирландия. Тежко ,ще пострадат заради популизма и глупостите .

7

Анонимен

преди 7 години

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И В МОМЕНТА Я ИМА САМО НА ХАРТИЯ!!!!!ИЗЛЕЗНЕ ЛИ ОТ ЕС ТЯ ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА!!!!МЕЙ ПОДАВА ОСТАВКА НЕ ДОРИ ЗАРАДИ ЕС А ЩОТО ПРЕМИЕРКАТА НА ШОТЛАНДИЯ ПОИСКА НОВ РЕФЕРЕНДУМ ДА СЕ МАХНАТ ОТ АНГЛИЧАНИТЕ И ТАЗИ ВМЕСТО ДА ОТГОВОРИ ЗА РЕФЕРЕНДУМА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ С НОВИ ИЗБОРИ!!!КАТО СЕ ПРОВЕДАТ НОВИТЕ ИЗБОРИ И НОВИЯ ПРЕМИЕР И ТОЙ ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА СЛЕД ГОДИНА ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРОТАКА!!!

6

Анонимен

преди 7 години

И Англи и Германия се упавляват от жени... друго си е Володя да удари по масата или бат Бойко да каже - стига хейтване.

5

Анонимен

преди 7 години

Фараш да назначат за премиер, той ще ги извади бързо от ЕС и приятеля му с жълтата косичка, мамини сладки - какви песни пяха за Брекзит, сега нещо не се чуват?!?

4

Анонимен

преди 7 години

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС!!!ТАЗИ Е НИКОЙ ЕДНА ПИОНКА НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО!!! И ТАЗИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ НИКОЙ!!!! ПОЯВИЛА СЕ ДА ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА НА КАМЕРЪН И ДА БАВИ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС !!!НОВИТЕ ИЗБОРИ СА ЗА ДА СЕ БАВИ ПРОЦЕДУРАТА ПО-ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!!!!НЕ МОГА ДА ГИ ПОНАСЯМ ВЕЧЕ НАГЛИТЕ АНГЛИЧАНИ!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Стана тя :) Никой не иска да остане в историята,като извадил страната от ЕС ! И последвалата финансова криза ... по-лесное им е да направят нов референдум за оставане в ЕС. И да забравят. Другото е очевидно - очвакват сериозни финансови проблеми и всеки политик го вижда.

2

Анонимен

преди 7 години

англичаните ще я накажат най-вероятно за това й нагло и противоречиво поведение, най-малко противниците на Брекзит ще гласуват против нея като един вид реванш

1

Анонимен

преди 7 години

тая си е повярваля яко, последния такъв много убеден подаде оставка след референдума