59

naco

преди 7 години

Така е,и така ще бъде докато ГЛАСУВАМЕ за НЕЛЕГАЛНИ и АГЕНТИ на ДС!? НАРОДЕ????

58

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

57

Анонимен

преди 7 години

Народът е обхванат от примирение и апатия,дори няма хъс да ги псува и плюе.....

56

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

"Новите депутати" ... Нови, нови ... колко да са нови ?!

55

реалист

преди 7 години

Кълнат се в името на народа, не са народни, а партийни и олигархични представители.

54

fak

преди 7 години

Пълен фарс, маде ин чайня !

53

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам, тези новите, а те са старите, какво направиха за икономиката и сел.стопанство, да облекчат Малкия и Среден бизнес, да има по-човешко здравеопазване и адекватно образование. 7 години един тулупин от Банкя се дуеше колко направил за нас, магистрали, строил, давал а миграцията расте. Защо бегат българите от хубавото, защото 'убаво нема. От утре още по-тъ/пи и по-гладни ще засмучат народна кръв. И отново по спиралата на бедността. Благодари ви Батко, че му гласУвахте, с високи цени

52

Анонимен

преди 7 години

Краде и лъже като имам един в другия вход искам да го питам кои е в булсаткомската далавера да плащаш за качество нее качество пак го има булсатком срам ли нямате бре 35 лева малко ли са зарад такива далаверажии трябва данс или нап да влезе или кзп ако съответно не се промени или тоя които ползва тв приемник фантом ще сезирам органите гарантирам и благодаря че сте се въ рзали на такива

51

Анонимен

преди 7 години

В името на Свободата, изчезнете от парламента!

50

!

преди 7 години

Главан щял да е шеф. Ха-ха-ха

49

Крадци

преди 7 години

Крадат в името на народа! Возят се в нови лимузини в името на народа! Използват привилегии в името на народа! Ползват отписки и ваканции повече от всеки друг в името на народа! Пътуват в чужбина в името на народа! Има негласували, не стъпили в Парламента в името на народа!ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАТЕ. ВРЕМЕ Е НАРОДА ДА ИЗВАДИ ГИЛОТИНАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА- В ИМЕТО НА НАРОДА!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Народа е за трепане че ги толелира.

47

Не очаквам

преди 7 години

Какво ли да очаквам от Обедиени патриоти? Ердоган им свърши работата, за която простите българи гласуваха за тях , а именно Турция да не влезе в ЕС. От 300 лв. пенсия се отказаха. Друго в програмата им няма съществено (а има въвеждане на военно обучение). Не разбирам ОП освен за кражбата, за какво са в НС?

46

Пабло Ескобар

преди 7 години

Не ми стигна мястото за Р.Овч, Пеевски и другите маскари ;)))

45

Пабло Ескобар

преди 7 години

Етап 1. Всички са доволни разпределят комисии и председатели (тук се очакват малки, но несъществени скандали. Етап 2. Законопроекти, тук ще започне разцепването на обединените патриоти, защото имат различни господари, но еднаква любов към парите. Етап 3. Следва разпад, служебно правителство и неотменните повишения на цените на газта, тока и горивата. Етап 4. Избори на които ''българския народ'' със присъщата му тъпота и упорство избира същите мек***рета на Лукойл, енергитиката с Вечната Амбър Р.

44

Гюнтер

преди 7 години

"Разстрел,и след разстрела червеи.Това е толкоз просто и логично!"

43

Циник до Психиатър

преди 7 години

Толкова ти стига пипето!Тп...упорит...спамерНо най-вече тп!:-)

42

Психиатър

преди 7 години

Ок ***, значи очаквай санитарите!

41

aevstatiev

преди 7 години

Всички са маскари! - От къде ли ми е познато?

40

Циник до Психиатър

преди 7 години

Пхахаха...абе цъ*рвул с тези изтъркани простотии, и четвъртокласниците ще те "земат на ляб на място"Караш ме да (ти) се повтарям;- Тп си! Приеми го!